Секс

• 28 322
  • 391
  •   1
Отговори
# 195
  • Paris, France
Жребче, не знам какво е правила 40 годишната, но не всяка 40 годишна плува в разкош. Също, не всяка жена иска да се охарчва за да създава условия за деца. Може да е пътувала, да е харчила за парцали и излизания, да е лежала. Нейна си работа. Не мисля, че се интересуваш от 40 годишни за сериозна връзка, нито те от тебе.

Много, иначе щедри и алтруистични жени, ставаме материалистични кучки като стане дума за мъж.

Да, има жени, които бъхтат от сутрин до късна нощ и постигат много, но на тях, реално, мъж не им трябва, а само вибратор, донор за бебе и пари.

# 196
  • Пловдив
Жребче, не знам какво е правила 40 годишната, но не всяка 40 годишна плува в разкош. Също, не всяка жена иска да се охарчва за да създава условия за деца. Може да е пътувала, да е харчила за парцали и излизания, да е лежала. Нейна си работа. Не мисля, че се интересуваш от 40 годишни за сериозна връзка, нито те от тебе.

Много, иначе щедри и алтруистични жени, ставаме материалистични кучки като стане дума за мъж.

Да, има жени, които бъхтат от сутрин до късна нощ и постигат много, но на тях, реално, мъж не им трябва, а само вибратор, донор за бебе и пари.
Жалко, че показваш (поне в тези си мнения) такива ограничени виждания за връзките в наши дни, основаващи се на потъпкване на семейните ценности и изрично преследване на личния интерес... Това, че около теб (явно във Франция?) има много такива себични кучки, не значи, че и в България жените са такива. Или поне аз не зная за чак такива извратени жени, склонни да приютяват и издържат някой незаконно пребиваващ африканец с цел разплод.

За 40-годишните жени и сериозните връзки не позна. Има добре поддържащи се жени на 40-45 години, които изглеждат убийствено добре и много 25-годишни само могат да си мечтаят да изглеждат като тях. Да, годинките им личат най-вече по кожата и тук-там някоя бръчица, но на практика голяма част от младите жени се хранят нездравословно, прекаляват с цигарите и алкохола. Някои посягат и към "трева".
 Погледни, например, каква форма поддържат: Мария Илиева, Кейт Бекинсейл, Дженифър Лопес и други "каки".
 Същото важи и за редица мъже. Някои още на 25 години се запускат и изглеждат "презрели" (плюс вредни за бъдещото им дете гени, поради употреба на цигари и алкохол, при някои и дрога и разни химии за мускули), докато други и на 40 са младолики и съхранени. Една голяма част от младите мъже и дори ученици, прекаляващи с химиите, ще си докарат сърдечни проблеми към 40-тата си година, но не се замислят над това сега, докато са все още далече от тази възраст. Плюс факта, че все повече ще се влошава проблема им с кацащия преждевременно "самолет", защото получават сърцибиене.

# 197
  • Paris, France
Опитвала съм да запознавам 40г мъже и жени, за които съм мислела, че биха си подхождали, но не се харесват взаимно и точно възрастта спъва връзка. В последствие и двамата започват връзки с доста по-млади от тях. След 35-40г и мъжете и жените започват да отдават голямо значение на възрастта.

Да, има страхотно изглеждащи 40-50 годишни тук, но повечето не могат да имат деца, още по-малко от 40-50 годишен. Повечето, не всички.

Не всеки младок тежи на кесията на 40 годишната. Ако къщата е нейна и не плаща наем 1 човек в повече не и пречи, а и радва окото.

За България се лъжеш - в този сайт пишат доста жени с по-млади от тях мъже. От поне 10-15 години и българки си водят младоци от чужбина. Не зная точната статистика, но ми се струва, че в България е по-често срещано мъжът да е по-млад. В Скандинавия е направо норма.

# 198
Nevena, за "приятелката ти и младока", ти описваш някакви крайности на "скъсаняци" (както има "термин" в BG), готови на всичко само и само да станат легални, да пребивават, пък и секс да имат, да живеят добре и т.н.

Аз визирам нормален мъж, нормална жена, самостоятелни сингъли, самоиздържащи се, здрави. Не сценарий "богат-беден", и "господарка-пъдаро-слугинаж-чу**ч", или както Пиронът описа за батката с BMW 7 Li, Панчарево къщето и 20-25 годишната. Joy BowtieSmile
Харесвам и аз иначе района Бистрица-Панчарево, често съм там. Да ти кажа следя нещата и около Делта Хил - Кладница, и подобни проекти за в бъдеще.
Да, винаги ще ги има тези сценарии, но аз разсъждавам за съвсем различно. Simple Smile
Но и ти си права, вече 90%, ако не и повече от връзките, отношенията са "по сметка", с някакъв "интерес", било заради пари, младост, перспективи, които реално се явяват "разменна монета".

Хаха, гледай сега, все още милионер не съм, ама нямам намерение и да ставам "известен". "Задкулисието" повече ме привлича и спокойствието, доколкото е възможно.
Около мен имам такива познати, не са милионери, не им и трябва, но имат достатъчно пари, за да имат всичко, живеят отлично, или могат да си позволят поне, но много от тях още не са женени и нямат деца. Говоря за млади мъже 35-40. Сега, обаче, покрай пандемията, са много притеснени за бизнеса, даже много от тях в момента имат безсънни нощи, чудейки се как да "кашират" някои активи. Мамси джейс е.

Ами, моята камбанария е нормална, но ако приемем, че ми се "наложи" да съм "в нужда", няма да "опирам", и нямам намерение до жени извън желанията и таргета ми, такива с които се чувствам добре. Simple Smile В такава ситуация бих седял сам. Simple Smile

Дъщеря ти е съвсем различно поколение, няма нищо общо с BG порядките, манталитета, и ще е съвременна млада европейка с широк мироглед, и добре ще си "опече" нещата.

Мда, съгласен съм за "блъскащите". Познавам такива 25-30 с "летящ" старт от мама и тате и сега са напред с материала. Доста от тях са имали 1-2 връзки, разочаровани, и сега не им е до мъже, както казваш, кариеристки, имат качества, умни, но да - донорът, парите, натам отиват. В смисъл те "въртят" няколко, или поддържат в "тесния" си кръг "познанства", но не искат обвързване, което пък е в пряк противовес с моето мислене. Hands V

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 03:53 от FragranceFanatic

# 199
  • Пловдив
Опитвала съм да запознавам 40г мъже и жени, за които съм мислела, че биха си подхождали, но не се харесват взаимно и точно възрастта спъва връзка. В последствие и двамата започват връзки с доста по-млади от тях. След 35-40г и мъжете и жените започват да отдават голямо значение на възрастта.

Да, има страхотно изглеждащи 40-50 годишни тук, но повечето не могат да имат деца, още по-малко от 40-50 годишен. Повечето, не всички.

Не всеки младок тежи на кесията на 40 годишната. Ако къщата е нейна и не плаща наем 1 човек в повече не и пречи, а и радва окото.

За България се лъжеш - в този сайт пишат доста жени с по-млади от тях мъже. От поне 10-15 години и българки си водят младоци от чужбина. Не зная точната статистика, но ми се струва, че в България е по-често срещано мъжът да е по-млад. В Скандинавия е направо норма.
Кое било норма в Скандинавия? Smiley Да не бъркаш северните държави с извратената Франция с негрите, където си ти?
 В скандинавските държави повечето двойки са на еднаква възраст, като там често мъжът и жената се събират още в ученическите/студентските си години и остават заедно цял живот. Друга голяма част са като в България - мъжете са няколко години по-големи от жените. А вече младите мъже там на по 30-35 години не искат да се хващат с жени на тяхната възраст, тъй като един голям недостатък на повечето скандинавки е, че докато на младини са красиви руси кукли със сини или зелени очи, то студът и сухият въздух там, в съчетание с намаленото количество слънчева светлина (липса на витамин Д), им разказват играта и кожата им се състарява с ускорени темпове. И на 35-40 години жените там вече изглеждат като на 50. А и самият им начин на живот е такъв, че още от малки ученички играят хокей, карат кънки за лед, тичат и кара велосипед по много, така че избичват огромни (почти мъжки) прасци и бедра, които никак не стоят добре на една по-зряла жена.
 Другата причина там младите мъже да не искат жени от своята народност е ширещата се промивка на мозъците за налагане на феминизъм и изкуствено равенство между половете. Предпочитат да си хванат една рускиня, естонка или друга от славянски произход, която е по-сговорчива, не се води по феминизма и е дашна в леглото.

И защо пък жени и мъже на по 40 години или повече да не могат да имат деца? Не съм съгласен и с това твое твърдение. Напротив, аз познавам такива двойки, които на по-късни години станаха родители. Също и в тукашни теми съм срещал десетки жени да пишат, че са родили на 40-42 години. Има си някакво ограничение при даден процент жени, защото възпроизводителните им способности намаляват след 35-тата година, но това не значи, че важи за всички жени на тази възраст. Някои могат да заченат и на 45 години или повече. А мъжете са още по-малко зависими от това и преспокойно някой мъж на 60-70 години може да стане баща.

Ето ти даже един небезизвестен пример от пловдивска двойка. Дядото на 64 години стана баща. Това, че той има доста имоти, които тя ще наследи скоро, обезпечава по чудесен начин наследника им. Smiley
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uchenichka-ot-Plovdiv-se … vni-snimki-666916
https://www.bgdnes.bg/Article/6773979

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 06:55 от Жребчe

# 200
Aко бях прокурор, по времето, когато са се запознали, да съм се самосезирал, повдигнал обвинение на господина за педофилия, опитал да вразуми родителите на принцеската, ако има такива, и в интернат или поправително за превъзпитание.

Пироне
, какви са тези крайности, по които постоянно се залита?
Или викаш средата просто е такава.
Не че 90% от девойките нямат подобно поведение, имитиращи и копиращи мутро-барока чалгаджийски, и дебилни инфлуенсъри, влогъри, блогъри, но все пак.

Има и едно друго "съсловие" на "примерни" отличнички, че и завършили навън, което няма гаранция за нищо, даже напротив, родителите нямат никакъв контрол и поглед какво вършат отрочетата, но поне там има правила и малко се съобразяват, но като дойдат тук в BG, се разпищолват, като за световно.
Hands V

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 11:26 от FragranceFanatic

# 201
На кака жребчето
===============
Препоръчвам ти да си промениш своето убеждение сега за неводенето на жените при първите срещи по ресторантите.
Защото аз съм напълно убедена, че ще има постпандемичен скок в посещенията на топ ресторантите.
Уверявам те, че жените масово няма да реагират добре на твоето нежелание за ходенето навън в определени заведения.
Говоря за постпандемичната клаустрофобия при дамите заради стоенето вкъщи и карантината.

# 202
Той Жребчо ги води в парка и пак ще се радва на успех с момичетата, зажаднели за чист въздух! Joy

# 203
  • Пловдив
Разходката на чист въздух говори много за жената, като Човек. Ако не желае да върви редом до мен още при първото ни виждане, за какво изобщо ще е цял живот до мен? Smiley
 Ако тръгна и аз да правя тъпи тестове и да преценявам жената, както тя мен, по това дали ще идем да им плащам сметките на ресторант на първата ни среща (и всички следващи), то определено това няма да се хареса на тези, които ще изпитат своите тактики в посока себе си.

Логиката нас някои жени: "Ако ми плати вечерята, значи е отговорен и надежден мъж, който ще е добър съпруг и баща на децата ни." Ако има късмет, после ще е една от 50-те % жени, които след обвързване няма да съжаляват жестоко за избора си. Това дали някой плаща с лека ръка на непозната жена не е показател дали е отговорен и съвестен човек, способен на вярност и обич.

Аз никога не бих си позволил да съдя за жената по този погрешен и първичен начин: "Ако ми извърти яка свирка на първата ни среща, значи ще е отговорна и надеждна съпруга и майка на децата ни." Smiley

Защо ли!? Защото, както авторката на темата описа в историята си, нещата могат да водят до промяна на възгледа на човека до нас, до различното му поведение и отношение спрямо нас, до съвсем друг начин на живот в неговото/нашето ежедневие. А и ако този мъж от историята на авторката беше в началото такъв, какъвто е сега, тя обезателно нямаше да изяви желание да бъдат заедно. Ето затова е и глупаво да се съставя цялостно впечатление за това какъв Човек е някой мъж, само по това дали е завел една непозната жена на ресторант. Поради същата причина и аз няма как да си направя впечатление каква по душевност е една жена, ако ми врътне свирка при запознанството ни.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 15:24 от Жребчe

# 204
  • Paris, France
Скрит текст:

Кое било норма в Скандинавия? Smiley Да не бъркаш северните държави с извратената Франция с негрите, където си ти?
 В скандинавските държави повечето двойки са на еднаква възраст, като там често мъжът и жената се събират още в ученическите/студентските си години и остават заедно цял живот. Друга голяма част са като в България - мъжете са няколко години по-големи от жените. А вече младите мъже там на по 30-35 години не искат да се хващат с жени на тяхната възраст, тъй като един голям недостатък на повечето скандинавки е, че докато на младини са красиви руси кукли със сини или зелени очи, то студът и сухият въздух там, в съчетание с намаленото количество слънчева светлина (липса на витамин Д), им разказват играта и кожата им се състарява с ускорени темпове. И на 35-40 години жените там вече изглеждат като на 50. А и самият им начин на живот е такъв, че още от малки ученички играят хокей, карат кънки за лед, тичат и кара велосипед по много, така че избичват огромни (почти мъжки) прасци и бедра, които никак не стоят добре на една по-зряла жена.
 Другата причина там младите мъже да не искат жени от своята народност е ширещата се промивка на мозъците за налагане на феминизъм и изкуствено равенство между половете. Предпочитат да си хванат една рускиня, естонка или друга от славянски произход, която е по-сговорчива, не се води по феминизма и е дашна в леглото.

И защо пък жени и мъже на по 40 години или повече да не могат да имат деца? Не съм съгласен и с това твое твърдение. Напротив, аз познавам такива двойки, които на по-късни години станаха родители. Също и в тукашни теми съм срещал десетки жени да пишат, че са родили на 40-42 години. Има си някакво ограничение при даден процент жени, защото възпроизводителните им способности намаляват след 35-тата година, но това не значи, че важи за всички жени на тази възраст. Някои могат да заченат и на 45 години или повече. А мъжете са още по-малко зависими от това и преспокойно някой мъж на 60-70 години може да стане баща.

Ето ти даже един небезизвестен пример от пловдивска двойка. Дядото на 64 години стана баща. Това, че той има доста имоти, които тя ще наследи скоро, обезпечава по чудесен начин наследника им. Smiley
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uchenichka-ot-Plovdiv-se … vni-snimki-666916

И какво доказва примера с 60 годишния педофил, възползувал се от 14 годишна в трудно финансово положение? Уж не харесваш пиещи и пушещи жени, а даваш пример с гаменка, изключена от училище заради пиянство, пушене, сране по коридорите и стриптийз. За тебе ролята на бащата се изчерпва с осигуряване на наследство, така ли? Момичето си е писало, че му трябвали пари. Като видяла, че не може да завърши гимназия се забременяла, малко като жените от някои етноси.

Точно това писах - стара жена или мъж се сдобиват много по-лесно с наследник когато другият партньор е млад.

Това, че много 40-42 годишни жени са родили не означава, че детето е тяхно. Може да са си купили яйцеклетки от млада жена. Всъщност на 40-42 все още е възможно за някои, но 99% от 46 годишните са вече напълно безплодни (не менопозални).

При мъжете след 40 години има проблеми с оплодителната способност и две трети от 43+ годишните не могат да оплодят жена по нормален начин. Факт.

https://www.webmd.com/infertility-and-reproduction/features/age- … y-risk-in-men-too

След 40г с всяка година оплодителната способност намалява с 11% при мъжете. Рисковете се увеличават, за бебето - шизофрения, аутизъм, рак, за майката - високо кръвно по време на бременност.

Скандинавците са скучни и депресари. Повечето чужденки в бракове с тях са нещастни въпреки високия стандарт, без който никой няма да ги погледне. Много се поосвинват и оплешивяват с възрастта, малко като мъжете от АББА. Жените им масово се праскат с чужденци. Женствени нации са, малко като славяните - чужденците искат жените им, но чужденките искат стандарта им. Всъщност не знам какво друго могат да предложат извън стандарт, а същия го има и в САЩ и Канада.

# 205
Пироне, пак ли за "ресторантите и парите"...
Обожавам да се разхождам, и всеки път го правя и преди хапване (ресторанта), и след за храносмилане и осмисляне на казаното, обсъденото досега, имам си "режимче" на срещи и излизания, винаги съчетавам всичко - време, разходка, хапване, разнообразие, дегустации, спрямо интересите на жената, с която съм. Мърда се и на разходки с колата, къде без нея, тя ми е верен спътник. В повечето случaи се правят 8-10-12 часови "маратони", че иначе скучно, а аз съм затова - да прекарвам време, не да излезна да похарча Х на брой пари, да си кажа 5 приказки и кой откъде е. Изтощителен съм, не всяка смогва. SunglassesBowtieRed Car
Я кажи при теб "рутинно" как минава, че не мога да си го представя. CloseFlushed

Не е важно какво се прави, а с кой го правиш. Реално нещо трябва да се прави.
Животът ти е един и само миговете остават.
Hands V

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 17:28 от FragranceFanatic

# 206
  • Пловдив
Скрит текст:

И какво доказва примера с 60 годишния педофил, възползувал се от 14 годишна в трудно финансово положение? Уж не харесваш пиещи и пушещи жени, а даваш пример с гаменка, изключена от училище заради пиянство, пушене, сране по коридорите и стриптийз. За тебе ролята на бащата се изчерпва с осигуряване на наследство, така ли? Момичето си е писало, че му трябвали пари. Като видяла, че не може да завърши гимназия се забременяла, малко като жените от някои етноси.

Точно това писах - стара жена или мъж се сдобиват много по-лесно с наследник когато другият партньор е млад.

Това, че много 40-42 годишни жени са родили не означава, че детето е тяхно. Може да са си купили яйцеклетки от млада жена. Всъщност на 40-42 все още е възможно за някои, но 99% от 46 годишните са вече напълно безплодни (не менопозални).

При мъжете след 40 години има проблеми с оплодителната способност и две трети от 43+ годишните не могат да оплодят жена по нормален начин. Факт.

https://www.webmd.com/infertility-and-reproduction/features/age- … y-risk-in-men-too

След 40г с всяка година оплодителната способност намалява с 11% при мъжете. Рисковете се увеличават, за бебето - шизофрения, аутизъм, рак, за майката - високо кръвно по време на бременност.

Скандинавците са скучни и депресари. Повечето чужденки в бракове с тях са нещастни въпреки високия стандарт, без който никой няма да ги погледне. Много се поосвинват и оплешивяват с възрастта, малко като мъжете от АББА. Жените им масово се праскат с чужденци. Женствени нации са, малко като славяните - чужденците искат жените им, но чужденките искат стандарта им. Всъщност не знам какво друго могат да предложат извън стандарт, а същия го има и в САЩ и Канада.
Дядото го дадох като нагледен пример, че и мъже над 40 години нямат проблеми с възпроизводителните способности. Smiley При жените е по-рисково и намалената възпроизводителна способност идва на по-ранна възраст, но въпреки всичко има тук-там жени на по 40-45 години, които зачеват по естествен начин и стават майки.

Пироне, пак ли за "ресторантите и парите"...
Обожавам да се разхождам, и всеки път го правя и преди хапване (ресторанта), и след за храносмилане и осмисляне на казаното, обсъденото досега, имам си "режимче" на срещи и излизания, винаги съчетавам всичко - време, разходка, хапване, разнообразие, дегустации, спрямо интересите на жената, с която съм. Мърда се и на разходки с колата, къде без нея, тя ми е верен спътник. В повечето случaи се правят 8-10-12 часови "маратони", че иначе скучно, а аз съм затова - да прекарвам време, не да излезна да похарча Х на брой пари, да си кажа 5 приказки и кой откъде е. Изтощителен съм, не всяка смогва. SunglassesBowtieRed Car
Я кажи при теб "рутинно" как минава, че не мога да си го представя. CloseFlushed

Не е важно какво се прави, а с кой го правиш. Реално нещо трябва да се прави.
Животът ти е един и само миговете остават.
Hands V
Както сам го написа, с всяка жена подходът е различен и зависи от това, което показва като отношение и поведение. Ако при първа среща ми пльосне едно сухо "Здравей! В кой ресторант ще ме водиш сега?", тогава ѝ казвам "Какво съвпадение! Тъкмо и аз щях да те питам същото. Къде ще ме водиш на ресторант?". Smiley

Това с тъпото "Хайде първо да седнем на ресторант, пък там ще говорим" не е най-удачният начин да придобиеш положителна представа за една жена и нейният начин на мислене.

Не зная ти пък какво пак за ресторанти и пътувания с коли с напълно непознати тръгна да пишеш, след като идеята на първата среща е най-вече да се види дали ще се харесате на живо - и като външност, и като първо впечатление при общуването. Някои хора още след две изречения не искаш да ги виждаш повече (дори и да сте разменили доста повече по Интернет), а с други пък раздумката тръгва така плавно и забавно, че можете да изкарате дълги часове в интересни разговори и опознаването да се задълбочи по естествен начин. Затова и една първоначална разходчица или сядане в кафене е разумно решение като за първо място за среща. Ама чак пък скъпи ресторанти и пътувания с кола нанякъде... Тези неща се случват, когато вече имате някаква изградена основа и сте преминали първоначалния етап на взаимно харесване, имали сте преди това н на брой срещи и се е изградило някакво доверие и желание помежду ви.

Същото важи и за физическото привличане. Това, че сте се виждали на снимки преди срещата нищо не значи. Има 1001 похвата, които жените използват, за да скрият истинското си излъчване и килограми. И това не е само гримът и заиграването с подбрани ъгли на камерата и осветление. Дори и при видео разговор не можеш да придобиеш правилно усещане за човека насреща. Случи ми се преди месец и жената през камерата беше доста по-младолика от това, което видях на живо. На камерата не си личат нито бръчки, нито виждаш ханша и краката, а лицето е по-изпъкнало, заради отстоянието на камерата от лицето на човек. Може би ще ме питаш и защо споменавам тези неща. Споменавам ги, тъй като са абсолютен факт и макар много хора да си ги мислят, почти никой не смее да си ги каже открито. Също и жената може да не хареса мъжа на живо. Двупосочно е.

Бях писал и в една друга тема как преди няколко години се срещнах с една софиянка, с която преди това сме си писали по Скайп и сме се виждали на камера. Е, там я бях виждал само в лице, а на снимки я видях и в тяло. На живо ми дойде една поне 120-килограмова госпожица и най-нагло ме попита дали ме е изненадала. Определено ме изненада. Smiley

# 207
  • Paris, France
Жребче, а защо не се ограничиш до срещнати в реала жени след като си имал такива ужасни преживявания и неприятни изненади? На твое място не бих си губила времето с интернет. Явно не е за всеки. За мене определено не би било подходящо и се радвам, че като бях млада имаше повече запознанства в реала.

За стотен път чета това със 120те кила, ъглите на камерата, ресторантите. В интернет поне може да поставиш изискванията си и да обясниш какво обичаш и не обичаш.

Пробвал ли си да поговориш още в интернет за начина на живот? Ако мъж ми обясни, че не понася ресторанти и иска в парка ще ме отсее лесно. И аз не обичам ресторанти, но понякога ми се налага да ходя и ако той се чувства много зле там съжителство не е възможно.

Това с парка е тъпо, според мене. В парка може да ходиш и сам. Това, че жената не иска да се влачи по паркове не означава, че не иска да ходи с тебе по улиците, а че не иска да седи в парк, където, може би, кибичи в обедната почивка, с баба си, където е бавила малкото си братче.

Можеш да се разхождаш сам е парка и там да срещнеш половинката. Има много красиви, млади жени, отишли с баба си, с кучето. Поне ще я видиш как изглежда, а и няма да и загубиш времето, тя и без това трябва да кибичи там заради нещо си или някого.

# 208
Жреб, преди среща винаги се знае какво ще се прави, слепи и незнайно "виждаме се и сега еди си какво", няма. Не, че няма импровизиране, и "обръщане" на "плана", "графика", "идеите", но горе-долу.
Така всеки планира време, разходи евентуални, защото дори да си поканил, и да е ясно, че ще покриеш всичко или почти всичко, според зависи, всяка интелигентна жена е подготвена и тя с някакви пари за "всеки случай". Всяка зряла жена ще оцени почерпката, отношението, но и няма да позволи да е "държанка" постоянно, ако ме разбираш. Simple Smile

Сериозно не знам къде ги намираш всички тези "меркантилни". Това е ясно, не споря, ама явно аз подхождам по различен начин, знам ли, разсъждавам си. Или преди да излеза съм я преценил що-годе, или съм попадал на свестни, не знам. Не на последно място, работим, изкарваме, но и преценяваме по кой, какво и защо да се влага, ако мога така да се изразя. Не е въпросът в "количеството", което е преходно, а в отношението. Simple Smile

Щом съм излезнал, поканил, разбрал съм се с девойка Х за неща Y, съм на 100%, че мога, каквото съм казал, и ще се случи, зависейки от мен, като време и ресурс, постъпка. По този начин и тя има представа и яснота.

# 209
Жребче, ти само със жени от нета ли излизаш? Ако се харесате със жена от реала, познавате се по-отдавна и излезете на среща, пак ли ще бъде в парка?

Общи условия

Активация на акаунт