Секс

• 28 301
  • 391
  •   1
Отговори
# 240
Дракарис : " Аз говоря конкретно за провалите при първите срещи с мъжете през уикендите.
Това може да помрачи и да развали почивните дни на жените ".

Не разбрах какво искаш да кажеш? Никой на сила не кара да излиза с никой. Винаги, като съм излизал, съм "сметнал", че ще ми е приятно и ще си прекарам добре. Тук няма задни мисли, ама какво ли ще стане и т.н., терзания нямам никога. Просто прекарвам приятно време с приятна компания
. Ако има последващи виждания, отношения, ок, ако няма, без значение кой е преценил, че нещо другият не е "неговата партия", пак ок. Винаги има и така, и така.

Жребче : "Верността е израз на себеусещането на човек и способността му да оправдае оказаното му доверие. Изневярата е израз на страх и слабост, когато някой мишкува и няма доблестта открито да говори за възникнал проблем в отношенията, или пък гледа собствения си интерес и си развява оная работа (без значение жена или мъж) с другиго, зад гърба на любимия/ата ".

Абсолютно. И в допълнение - много, както са във "връзка" уж, без халки и т.н., с месеци, години даже, и изведнъж излиза нова звезда на хоризонта, и както единият не е искал "обвързване" по-сериозно, гледаш след това как за 3 седмици се жени, омъжва.

Дракарис : "Ако се окаже, че твоята съпруга е нарцисист и следователно изневярата ти с нормална жена е допустима.😎 "

Не знам колко е "шарен" животът, но ако е нарцисист, още във фаза "pre-girlfriend", ще съм я разбрал, и няма и да се стига до задълбаване, ако ме разбираш
.

Nevena , много си широкоскроена, хаха. Напълно разбирам логиката за "жената само изневерява, не и мъжът", ама аз не искам да се изневерява. Простичко е. Затова са нужни прозрачни отношения, минаване през фазите - кредит на доверие, доверие, допускане на човека до теб, отдаване. Дойде ли последната фаза, вече трябва да сте взели решение ще влизате ли в моногамна връзка, или не. Тук изневери не са допустими и прошка след това няма.
Това с пръстите ме разби. JoySmile

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 18:24 от FragranceFanatic

# 241
Скрит текст:
В миналото женската изневяра не е била равна на мъжката и причината за това е съвсем социална. Тогава мъжът в традиционното семейство е считан за глава и представител на семейството и трябва да пази честта му, съответно най-вече своята.
Ако мъжът не може да спре собствената си жена да се чифтосва с други (дали ще я шамари, или пък нейните любовници, или пък ще я гони да спи навън), той вече е социално порицан от обществото като слаб и некадърен, дори да не е такъв.

Много вярно, само 'дето реалните причини за това явление не са посочените от теб. Честта и достойнството нямат никаква връзка с тези нагласи – мотивите, произтичащи уж от накърнена гордост, всъщност, са просто параван, прикриващ истинския корен на тези възприятия. А именно – женската изневяра, особено при благородниците и хората със знатно потекло, е била нещо много страшно, защото тя е представлявала реален риск титлата и богатството на рода да отидат при дете, което няма кръвна връзка с бащата. От друга страна, за мъжете не е било проблем да сеят безименни копелдаши във всяка паланка или градски бордей, защото това по никакъв начин не е нарушавало интегритета на родово-фамилния просперитет и концентрацията на активите вътре в самото семейство. Незаконно родените деца не са могли да предявят каквито и да било претенции, по отношение на името, титлата или богатствата на своя кръвен баща. То, реално не е имало и как категорично да се докаже, че човек X е биологичен родител на дете Y. Именно затова привилегиите са били резервирани само за децата, родени в легитимен брачен съюз. И именно поради това е било от изключително значение майката никога да не си е разтваряла краката за мъж, различен от съпруга ѝ.
Естествено, в наши дни, с еволюцията на технологиите и правната система, тези обстоятелства неминуемо са претърпели своя съвсем логичен катарзис. Мъжете могат еднозначно да разберат дали детето, което отглеждат, носи техния генетичен материал, а пък при жените е налице съвсем реалната възможност дете, което техният съпруг тайно е направил на друга жена, някой ден да се яви, като законен наследник на баща си и пряк конкурент на родените си в брак полубратя и полусестри. Предвид тези факти, даже си мисля, че понастоящем жените имат много по-голям стимул да се притесняват от евентуални изневери и биха били по-потърпевши от мъжете, ако попаднат в потенциална ситуация на прелюбодеяние от страна на официалния партньор (ако изобщо приемем, че думата "потърпевш" търпи степенуване).

А, ето, сега виждам, че и Nevena е писала нещо в този дух. Kiss

Бих ти препоръчал малко повече книжки - исторически, юридически, дори и художествени Simple Smile Пишеш неща, по-близки от твоята интерпретация и по-далеч от действителността Wink

# 242
bratan май намери нова "звезда" за "гъдел", след като "прежали" "кокблoкърката". Joy GrinningJoySmileMask

# 243
  • Пловдив
Жребче : "Верността е израз на себеусещането на човек и способността му да оправдае оказаното му доверие. Изневярата е израз на страх и слабост, когато някой мишкува и няма доблестта открито да говори за възникнал проблем в отношенията, или пък гледа собствения си интерес и си развява оная работа (без значение жена или мъж) с другиго, зад гърба на любимия/ата ".

Абсолютно. И в допълнение - много, както са във "връзка" уж, без халки и т.н., с месеци, години даже, и изведнъж излиза нова звезда на хоризонта, и както единият не е искал "обвързване" по-сериозно, гледаш след това как за 3 седмици се жени, омъжва.
Това с тайното клатене с друг(а), докато уж някой е във връзка, е класика в жанра. Преди няколко месеца една бивша ме питаше дали искам отново да се съберем заедно. След като 2 години по-рано "изведнъж" беше решила, че не искала сериозни отношения, а броени седмици по-късно (тогава) се омъжи за друг. А бързите бракове не съм чувал да са ежедневие. Сега е самотна майка, защото бившият ѝ вече съпруг я биеше и я наричаше "дебела", когато беше понапълняла сериозно след раждането и дори още не може да си възвърне старата фигура.

# 244
bratan май намери нова "звезда" за "гъдел", след като "прежали" "кокблoкърката". Joy GrinningJoySmileMask
Хич не е нова звезда, с Черната котка сме като Ин и Ян от почти десетилетие Simple Smile

# 245
Бе мъжката чест едно време винаги е била на почит..
От къде идва израза "Те ти булка Спасов ден" Simple Smile

# 246
Естествено, Рози. Simple Smile
Къде се изгуби? Списвай по-често, малко да вкарваш и нежност в тона, наратива. Wink Stuck Out Tongue Winking Eye
Нали, мъжката дума, постъпка, и вярната жена. Wink Иска се здрава ръка и характер, психическа устойчивост и интелект.

Ем, bratan, добре, не знаех, че се познавате от толкова време, няма лошо. Simple Smile
Въпреки че рега ти във форума е от има няма година и нещо, явно има предистория. Stuck Out Tongue Winking Eye
А може и да не съм те разбрал нещо.

Ами, Жреб, не желаем на никой кофти неща, ама съдба, кво да праиш.
Не си дават за много неща сметка, после оревават орталъка, ама опитвайки се да гонят дивото, питомното вече ги е прежалило. Wink

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 19:55 от FragranceFanatic

# 247
  • Sofia
Ем, bratan, добре, не знаех, че се познавате от толкова време, няма лошо. Simple Smile

Аз лично с никого от вас не се познавам, опазил ме Бог.

# 248

Аз лично с никого от вас не се познавам, опазил ме Бог.
Не съм разбрал нещо.
Обаче, това твое изказване е изключително крайно, и публично ти заявявам пред всички, че не желая да ме апострофираш, не те чета, и не "очаквай" от мен отговори вече за каквото и да било към твоята "прекрасна" и негативна персона.

# 249
Фанатик:) Оспамихме темата на жената..Все пак за секс идеше дума..
От прочетеното в последните постове мога да кажа..
От виртуалните ми срещи,тази,която премина във връзка,започна с разходка в парка.

Но мен природата ме зарежда.Дай ми слънце,топлина,зеленина и вода..Разходката свали напрежението ,после имаше обяд,пак разходка и кафе.Един цял неделен пролетен ден,който ме зареди.И предизвика желание за втора среща.
Но пък беше плануван предварително и нямаше неприятни изненади.Може би заради дългото общуване преди това ,било с чат или по телефона
Относно изневерите...Хубаво е човек да е идеалист.Но живота ни оборва.

Да се редактирам и добавя..
Като жена с дългогодишен брак,в който последните 3-4-ри години,намерих време за лично хоби и приятелства.Преди това не съм изпитвала нужда.Бих казала,че са ми много важни.И не бих направила компромис,да ги огранича заради мъж.
Това беше моята сламка,която ме измъкна.
Това е като коментар към теб Фанатик..С мнението ти,че трябва да си пренаредиш приоритетите.,когато срещнеш ..
Бих казала,че трябва да намериш баланс,запазвайки себе си и нещата ,които са част от теб.
Мен лично мъж,който се опита да ме обсеби или е обсебен от мен ме кара да бягам с 200:)

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 20:45 от Рози и Бодли

# 250
Природата ми действа анти секс, но виж изолацията в момента... Мъжът ми много спечели. Ей, вика, какво ти стана, така беше, като бяхме гаджета.. 😂😂

# 251
Не съм разбрал нещо.
Обаче, това твое изказване е изключително крайно, и публично ти заявявам пред всички, че не желая да ме апострофираш, не те чета, и не "очаквай" от мен отговори вече за каквото и да било към твоята "прекрасна" и негативна персона.

Не си го слагай на сърцето, не е лошо Котето, просто тя третира мъжете като предмети и ако някой покаже душа, тя се свива на топка, съска и оголва нокти. Да се обиждаш от нея е като се обиждаш на някоя от Златките, да му мисли този, дето трябв да я търпи.

Бях активен преди 6-7 години с друг ник, но тя не се е променила много от тогава. Още вятърът я вее, като стане майка ще си дойдат нещата в ред Simple Smile

# 252
Чакалке, това си го обяснявам, че преди явно сте били много заети, уморени и т.н., напрежение, стрес.
А сега имате и енергия, и като гледам я изразходвате в правилната посока, бравос. Simple Smile

Рози, правилно, извинявай. Simple Smile Викаш за секс ти се говори? Гледай горе Чакалката с Чакала какви ги вършат, либидото се покачва. Grinning
Повече жени да има, като теб, спокойни и просто жени.
Еми, дам. Точно, както казах в един от коментарите си - импровизирате си също деня и как да си прекарате.
То и в "непланираното" има тръпка, в неясното. Simple Smile Щото реално всичко вече ни е по график почти на всички. Аз все още имам възможност да лавирам, но по-натам, като знам какво ще е, ще съм сигурно и аз "по часовник". Дано личният живот не страда, защото времето, като време да го имаш за ближния е безценно. Simple Smile
Но реално нищо не знаем, кой знае след възвръщане към нормалното ежедневие след кризата какво ще е.
Гледай си здравето, мисли позитивно, трезва бъди, спокойна, любовта и всичко ще дойде. Simple Smile

Ще се "едитваме" щом си казала - не съм идеалист, имам принципи и праг на търпимост.
Разбирам го това за "личното пространство", ок, но ако не прекарвате време достатъчно, как ще се опознаете? Или поне в началото. После вече при подреден живот сякаш е друго, ти ще кажеш. Simple Smile
Съгласен съм за баланса.

Е, bratan, значи правилен ми е бил усетът, че си "стар кадър". А относно госпожицата ли е, не е ли, все ми е едно, от прекалено много време ми се е набил негативизмът й, то се трупа, и ми пИсна. Както и да е, приключил съм, няма какво да я коментирам, жива и здрава да е. Но понеже го раздава "много арабия", да знае, че се изложи инфантилно и никой трезв, адекватен човек, не си позволява крайности, особено към хора, които не познава и грам, бъкел.
Peace

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 21:04 от FragranceFanatic

# 253
  • Пловдив
Естествено, че така ще пише Черната котка!
Тя в темите затова само се мотка.
Седи в засада, за да пуска поредната храчка.
Без да усеща, че сякаш няма спирачка.

Още когато в началото пишех мнения,
тя забиваше към погрешни впечатления.
Заедно бяха комбина с някаква Базила.
И тя с груб език беше налазила.

Scream

# 254
  • там, където ми харесва
Браво, Жребчо имаш талант!

Общи условия

Активация на акаунт