Това може да помрачи и да развали почивните дни на жените ".
Не разбрах какво искаш да кажеш? Никой на сила не кара да излиза с никой. Винаги, като съм излизал, съм "сметнал", че ще ми е приятно и ще си прекарам добре. Тук няма задни мисли, ама какво ли ще стане и т.н., терзания нямам никога. Просто прекарвам приятно време с приятна компания. Ако има последващи виждания, отношения, ок, ако няма, без значение кой е преценил, че нещо другият не е "неговата партия", пак ок. Винаги има и така, и така.
Жребче : "Верността е израз на себеусещането на човек и способността му да оправдае оказаното му доверие. Изневярата е израз на страх и слабост, когато някой мишкува и няма доблестта открито да говори за възникнал проблем в отношенията, или пък гледа собствения си интерес и си развява оная работа (без значение жена или мъж) с другиго, зад гърба на любимия/ата ".
Абсолютно. И в допълнение - много, както са във "връзка" уж, без халки и т.н., с месеци, години даже, и изведнъж излиза нова звезда на хоризонта, и както единият не е искал "обвързване" по-сериозно, гледаш след това как за 3 седмици се жени, омъжва.
Дракарис : "Ако се окаже, че твоята съпруга е нарцисист и следователно изневярата ти с нормална жена е допустима.😎 "
Не знам колко е "шарен" животът, но ако е нарцисист, още във фаза "pre-girlfriend", ще съм я разбрал, и няма и да се стига до задълбаване, ако ме разбираш.
Nevena , много си широкоскроена, хаха. Напълно разбирам логиката за "жената само изневерява, не и мъжът", ама аз не искам да се изневерява. Простичко е. Затова са нужни прозрачни отношения, минаване през фазите - кредит на доверие, доверие, допускане на човека до теб, отдаване. Дойде ли последната фаза, вече трябва да сте взели решение ще влизате ли в моногамна връзка, или не. Тук изневери не са допустими и прошка след това няма.
Това с пръстите ме разби.

Пишеш неща, по-близки от твоята интерпретация и по-далеч от действителността