Парфюмни размисли и страсти - 230

• 59 771
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Има си очарование в купуването на сляпо  Mr. Green Пък варианти след това много.

# 181
Мисля си,чe след 3,4 дни в размените ще се напълни с Noir/TF/ Smiley Smile Smiley
Сефте. Grinning Не се кахърете, ще гледаме да го оценим  Hands V   Лично аз го взех за зимата, уж Sweat Smile

# 182
На мен и сега ми харесва , трепач е заедно с Коко Мадмоазел .

# 183
Момичета докато вляза в парфимо да го видя ТФ и той свършил 😄

Коя е темата за размяна?

# 184
Аз в това време не го усещам изобщо....вероятно е за по-ниски температури 5-10 градуса.....

# 185

Коя е темата за размяна?
ето https://www.bg-mamma.com/?topic=1136687
.....и не се кахъри ,че е свършил-другата седмица от тук ще си го набавиш ако много държиш Smile

# 186
  • Sofia
Аз определено няма да го разменя Том Форд. Grin

# 187

Коя е темата за размяна?
ето https://www.bg-mamma.com/?topic=1136687
.....и не се кахъри ,че е свършил-другата седмица от тук ще си го набавиш ако много държиш Smile
Аз по принцип нямам какво да разменям,но от темата продават ли ги?

И друго да ви питам Ангел и Демон става ли за на сляпо?

# 188
# 189
Когато излезе Ангел и Демон много го харесвах/бумнах три стотачки Simple Smile /,но днес вече не бих го носила-не ми е актуален....
А относно размените-уговорките стават на лични съобщения....

# 190
На Есенция Лимонова пррероръчвам да пробва La Belle Jean Paul Gaultier,  страхотно сладкишче! ⚅

Тези дни разносвам една мостра на Tom Ford Metallique - ами изненадана съм, че ми харесва. Ако  Plum Japonais TF, Orchis Soleil TF и Paco Rabanne Ultraviolet имаха бебе то това би бил Metallique.
Има нещо топло, чисто, но и хранително в него, заради розовия пипер ли или какво, но ми е леко ванило-гурмандски. Много е противоречив и неочакван, въпреки че ванилията като нота е доста прозаична по принцип.
Харесах го за есенен парфюм Heart

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 17:34 от Jeune Fille

# 191
Bella Donna е голямо разочарование за мен. Съжалявам да го напиша точно за Jul et Mad, но се случва
и на най – добрите парфюмерийни къщи.  Парфюмът няма цвят, липсва му топлина, ефект, дори ако искате и добра бленда; магнолията го изстудява, жасминът доминира и в комбинация с иланг, Врабчо го е усетила като мен, се получават тежки бели цветя.
През м. май започва да изпъкват съставки, които го подобряват и все пак има доста успешни съчетания на жасмин с иланг за по-малко средства.
А One More ще го погледам още малко и ще го поръчам, лимоновия сладкиш  на Лира го харесвам.

# 192
Дори точно днес гледах, че една дама го разменя и много му се чудя и аз - За La Belle на JPG става въпрос... Thinking

# 193
  • Бургас
Благодаря на всички включили се по моя въпрос.Kiss Няма да го мисля повече,нито Noir TF,нито Ангел и Демон стават за покупки без проби според мен.Никога не съм ги харесвала.

# 194
  • Sofia
Ако нямах 220 мл от Ноар, щях да поръчам от намалението. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт