Парфюмни размисли и страсти - 230

• 59 764
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Vrabcho_, чудна си, благодаря за ревюто. Kissing Heart
Скоро си очаквам и Сол&Карамел /благодаря на приятелите живеещи в Англия/, направо нямам търпение вече.

Скрит текст:
не е за темата, но парфимо ме шокираха с тези намаления, отдавна не съм виждала такива оферти.

# 166
Момичета,моля да опишете ако познавате https://www.fragrantica.ru/perfume/Jul-et-Mad-Paris/Bella-Donna-43978.html Йоан,Денс,Раличка или някоя друга дама дали го познавате,ще съм много благодарна ако някой ми даде и проба от него.Ще се отблагодаря.
Аз не го познавам.

# 167
Как е  TF Noir Pour Femme като трайност/шлейф/сила? Grinning

# 168
  • Пловдив
Поръчах на сляпо Noir Pour Femme Tom Ford for women, надявам се да не се разочаровам. Smiley

Не ми се вярва да се разочароваш. За мене не е чудо на чудесата, но е много приятен за идващия сезон и аз забърсах току що един за разнообразие. Хем е гурме, хем не е накъртващ , тествала съм го два-три пъти бегло в магазин. Дано ни хареса. Smile а цената за 30 мл е трепач.
Благодарение на мила съфорумка имах пробичка и се радвам, че не го взех на сляпо, просто не е моят, но пък 30мл не е много и то на такава добра цена👌🏻

# 169
При мен трайността е около 5-6 часа, което за моята кожа е много добре.  Прекрасен и мнoго секси парфюм

# 170
Обожавам Ноара. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 171
Скоро си очаквам и Сол&Карамел /благодаря на приятелите живеещи в Англия/, направо нямам търпение вече.

Ехаа, дано ти хареса соленият карамел. Hug
One More и аз го поръчах. То на тази цена...Blush Отдавна го искам, но все не стигах до него.
Брайт, не съм никой от запитаните, но Bella Donna Jul et Mad е богат, плътен букет от бели цветя: жасмин, магнолия, иланг, тубероза. На мен не ми допадна.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 14:35 от Анонимен

# 172
При мен трайността е около 5-6 часа, което за моята кожа е много добре.  Прекрасен и мнoго секси парфюм

Благодаря!

Колебая се заради розата, не я харесвам в парфюми, но на тази цена е изкушаващо.  Mr. Green

# 173

Ехаа, дано ти хареса соленият карамел. Hug

Аз го разменях лятото, но никой не го пожела. На мен ми мирише на пуканки, както са писали и във Фрагрантика. Карамелът нещо ми се губи. Дано ти хареса!

Ще взема пак да го пробвам...Thinking

# 174
  • София
Няма роза в TF Noir pour femme, то си е гурме с онзи индийския сладолед кулфи, не знам как точно се произнася. Роза има в TF Noir de noir, но той е друг парфюм.
И аз поръчах на Francesca dell’Oro One More, звучи много мой тип, лимонов сладкиш.
Jul et Mad Bella Donna май го имаше Ralitsa, дано не греша. Исках го преди време, като имаше навсякъде черници по улиците и ми миришеше на тях, но сега не съм на такава вълна и май ще го пропусна.
Този солен карамел на Shay&Blue и аз го разглеждах и мислех преди време, но не го поръчах.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 15:06 от Lizia

# 175
  • Бургас
относно сайта на който дебело подчертавам не правим реклама:
Скрит текст:
погледнете и Коко едТ на Шанел - 50 мл за 60 и няколко лв.

# 176
  • Sofia
Врабчо_, усещам, че ще е много мой. Обичам солен карамел и да ям, карамелени пуканки, абе сладичко да има. 😁

Фенси, не съм те видяла, че го разменяш, надали щях да те подмина. Bowtie

# 177
И аз поръчах TF Noir pour femme, на сляпо, не съм го тествала, но харесвам много ванилия и се надявам да ми допадне. Ако не ще го подаря Simple Smile

# 178
Мисля си,чe след 3,4 дни в размените ще се напълни с Noir/TF/ Smiley Smile Smiley

# 179
Определено. Не е лесен парфюм и не е въобще за сега.

Общи условия

Активация на акаунт