Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюмите Mon Guerlain Eau de Parfuim Intense и Laique Pour Homme Eau de Parfuim?
Какви са впечатленията от парфюма L'Interdit?
Кои са някои от другите парфюми, споменати във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюмите Mon Guerlain Eau de Parfuim Intense и Laique Pour Homme Eau de Parfuim?
Участниците споделят положителни впечатления за Mon Guerlain Eau de Parfuim Intense, описвайки го като смел, унисекс, топъл и кадифен аромат с нотки на лавандула, мандарина, ирис , пачули , тонка боб , сантолово дърво и бензоин. Те отбелязват колко много им напомня за прекрасни безкрайни лилави полети, окъпани в светлина, и изразяват възхищение от качеството и интензивността му. Това подчертава популярността и привлекателността на парфюма. Mon Guerlain Eau de Parfuim Intense е описан като нежен и свеж аромат с нотка на ванилия, подходящ за носене през цялата година. Нова версия получава положителни отзиви и се смята, че ще бъде харесана от феновете на линията. Потребителите описват Laique Pour Homme Eau de Parfuim като силно цитрусово-лавандулово начало, което постепенно преминава в дървесина и амбра. Някои от тях го определят като парфюм за по-сериозен, сдържан мъж със строг вид, с отличен аромат, но нещо, което не биха избрали за себе си.
-
Какви са впечатленията от парфюма L'Interdit?
Участниците споделят различни впечатления от парфюма L'Interdit, като изразяват предпочитания към една или друга версия (EDP или EDT). Някои от тях сравняват двата варианта, като отбелязват, че EDP е по-траен и по-плътен, докато други изразяват разочарование от EDT версията. Това показва разнообразието от вкусове и предпочитания на участниците във форума.
-
Кои са някои от другите парфюми, споменати във форума?
-
Кои са някои от любимите есенни парфюми на потребителите във форума?
-
Какви са отзивите за парфюма Baccaрат Rouge 540 Extrait de Parfum?

Сигурно е по-евтин.
Това е моята версия и най-добрата от всички до момента за мен. Първообразът и сега се усеща добре, но всичко в него е интензивно, топло, кадифено и усилено многократно. Ако приемем, че Мон Герлен ЕДП е класическия вариант, то този е по-дързък, по за непукисти и за хора, които обичат природата. Лавандулата е фантастична, сладка, изсушена, събрала в себе си слънце, топлина и излъчва невероятно мощно. Страхотна компания й прави сладка, сочна мандарина. Цветята от първата версия не са така ясно представени, и за мен тази версия е най-унисекс от всичките досегашни версии, и мисля, че би стояла страхотно и на мъж. Вместо цветя тук има мнооого смоли, прекрасно дървесно и зелено пачули и разкошна кадифена тонка. Цветният ефект тук е постигнат от плътен, кремав ирис, невероятно си отива с лавандулата, сякаш сте нанесли плътна лавандулова пудра по цялото си тяло. Смолите дават една невероятна топлина и уют на парфюма, сякаш помирисвате капка млада, едва засъхнала върху санталово дърво смола, посипано с ирисова пудра. Пачулито е зелено, мъхесто, с леко кисел оттенък, и дава дълбочина и характер на парфюма, сякаш леки мъхчета й бодлички покриват тази уханна лавандула. Тонката е точно тази, която много харесвам, нито ми е алкохолна, нито ми е пронизителна или нафталинова, просто дава усещане за сладост, за топлина и плътност, за лека кремавост и пада тежко като кадифе. Чудесно допълнена от санталова база и много бензоин. Mon Guerlain Eau de Parfum Intense Guerlain сякаш е дете на Mon Exclusif Guerlain и на Lavandes Trianon Lancome, което е взело най-хубавите черти и от двамата родители. Парфюм, който ме пренася в онези прекрасни безкрайни лилави полета, окъпани от светлина, въздухът наоколо трепти от жегата, земята излъчва солено и топло, а от близката пекарна се носи аромат на ванилия, на лавандулови макарони и мед, и на топло мляко с аромат на тонка и цвят от лавандула. Трайност и интензитет, по-добри от ЕДП, ох, много ми харесва. Цената хич не е за подценяване, 107 евро за 50 мл, 147 евро за 100 мл, но се надявам да се появи на прилична онлайн цена съвсем скоро. Имам и Лаванде Трианон на Ланком и Мон Герлен ЕДП, така че няма да умра без тази версия, но бих я купила с голямо удоволствие. Чудесен е 

понеже много ми хареса и Chloe Nomade. Бих си взела някой от тези но не знам точно кой да бъде. Носи ми се нещо не особено сладко или лепкаво.