Отговори
# 420
Момичета никакво време нямам от работа и разнасяне на дете и нещата покрай записването на ясла Sad
Тъкмо прочетох и започнах да съчинявам пост и видях този на Меги, ами перфектен е! +1 ме бройте към него! Мерси Grinning

# 421
Моля! 😁
Значи, за първи път изпреварвам някого. Та, в тази връзка не пиша, мнението ми винаги се припокрива с някое друго 😁

Ивче, ти имаш тежка задача с яслата. Дано и малката свикне бързо, че съм се нагледала на плачещи дечица, докато ги оставят на ясла/градини. Баба ми живее точно срещу ясла, та ми е било мъчно да слушам децата: „Мамооо, мамооо” Sad. Чувстват се като изоставени, нищо, че на 5тата минута вече са забравили за мама 😁

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 14:34 от Re-Born

# 422
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, мисля да пуска изследвания - tsh, инсулин, захар, б12 (беше ниско преди време, да видя сега), вит Д и за фолиевата (феритин ли се казваше?). Нещо друго дали да добавя?

# 423
Момичета, мисля да пуска изследвания - tsh, инсулин, захар, б12 (беше ниско преди време, да видя сега), вит Д и за фолиевата (феритин ли се казваше?). Нещо друго дали да добавя?
Фолат се казва.
Виж в темата за хормоните какво и на кой ден от Ц да пускаш.

# 424
  • Plovdiv, Bulgaria
Фолат се казва.
Виж в темата за хормоните какво и на кой ден от Ц да пускаш.

Ох да, фолат. Коя е тази тема? Тези съм пускала просто на чист ден преди време, не помня да ми е казвал доктора нещо, но ще проверя пак.

# 425
https://m.bg-mamma.com/?topic=1119307/
Ето я. Виж първия пост на темата. Simple Smile

# 426
  • София/Севлиево
Момичетата след трансфер-силно стиснати палчета от мен за положителен резултат на теста.Знам какво е,така че още мъничко търпение и здрави бебчета след 8-9 месеца.Моят трансфер ще е към началото на ноември,та и на мен си желая търпение.

# 427
Марго и Марианка, стискам силно палци и за двете! Тия снежинки ще се превърнат в прекрасни чудеса, сигурна съм!
Ро, браво и на теб, малко по малко ще се нормализират нещата!
Аз вече имам час в петък за инсеминация, малко ме е страх, но няма как. Поне хубавата новина е, че LH и Estradiol-а са ми вече в норма и може и да има шанс да успеем.

# 428
Преди малко говорих със сестра ми.
Оказа се, че така мечтаната племенница е племенник 😁. Все ни е тая какво ще е, ама е кофти, когато си се настроил за нещо друго. Посмяхме се на реакцията ѝ, когато докторът ѝ е казал...поплакала си е (заради хормоните), после се е извинила на момченцето, че е реагирала така и той я побутнал с краче, в знак на одобрение на нейното извинение. 😁

# 429
Аз чакам, чакам трети ден......в неделя ми беше последният прием на Дуфастон и чакам цикъл, ама нямам никакви симптоми освен придърпване ту отляво, ту отдясно.
Миналия месец, когато пак пих Дуфастон за предизвикване на цикъл, ми дойде на втория ден, но пък доста ме болеше и коремът , и кръстът преди на цъфна и завържа.
Ще изчакам още маааалко и кой знае- може да има изненада (макар че грам не се надявам).

# 430
  • Dope Reach
Мама, на мен ми е идвало до 5-6 ден след Дуфастон, така че не е притеснително. Даже доста пъти така се е случвало. Мисля, че до 10 дни ми беше казвано да изчакам.

# 431
Да, и аз така знам, че от 7 до 10 дни е нормално да дойде Ц, но аз няма да устискам да не препишкам, евентуално, един тест , ако утре- другиден не ми дойде. А на 30.09 имам запазен и час, ако цикъл все още нямам.

# 432
  • Dope Reach
И на мен ми дойде идея да препишквам, имам два Sure check-а на склад. Grinning
Въпреки, че ми е първи ден, каквото и да е това, се вижда само при избърсване. Много странно. Четох какви може да са възможните причини за оскъдна менструация, в една статия беше посочена поликистозата. Ще изчакам до утре и тогава ще разсъждавам нататък. Май рано се похвалих, но е факт, че имам някакво кървене, дори да не е точно капки кръв. Thinking

# 433
Да, и аз така знам, че от 7 до 10 дни е нормално да дойде Ц, но аз няма да устискам да не препишкам, евентуално, един тест , ако утре- другиден не ми дойде. А на 30.09 имам запазен и час, ако цикъл все още нямам.
На мен след дуфастона ми дойде на 13-тия ден , все пак ти пожелавам закъснението да е на хубаво .

# 434
Това чакане ме убива, честно. Нямам търпение да идва утре сутрин и или да видя две черти, или да ми идва вече...

Редактирам: Отрицателен.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 07:31 от Lilac*

Общи условия

Активация на акаунт