Отговори
# 435
Re-born  Не само го вярвам,знам го! Ще си имам и дори допускам идея за близнаци! (Мъжа ми е близнак и знам и за такива случаи,близнак с деца близнаци. 😃) Знам,че ще премина през всякакви мисли и настроения,но накрая ще е факт бебето. Само не знам кога.
В събота отивам да се запозная с един гинеколог. Надявам се да си допаднем и комуникацията ни да е ок.
Днес за 2ри ден изпратих малкият на градинка. Бушуват емоции. Пожелавам ви на всички в най-скоро време да се притеснявате като мен! (За ясли и градинки)😁😁😁❤🍀

# 436
Днеска си поплаках, не знам и аз защо, нямах големи очаквания за този месец, но все пак........ ех, гадината подранява, започна да ми зацапва , очаквам я днеска или утре...... предния път чудото се случи след 11 месеца опити, но беше неуспешен..... нямам търпение да си имаме детенце. Поплаках си може би , заради загубата на нашето бебенце и на това, че аз ходя на разни изследвания, а мъжо не иска да чува за болници, за изследвания. Направих си куп изследвания, нямам проблеми , освен лека форма на ИР и за какво ходя по лекари сама?? Мъжо започва да ме обвинява, че съм параноя, че прекалено много съм го мислила. Той е по спокоен от мен, мисли все положително, когато му е времето ще дойде вика. Да, ама не мога да се отпусна......... започваме всеки ден да се караме на тази тема. Мисля да поработя върху себе си малко, за да мога психически да се възстановя. Съжалявам, че ви се оплаках , но не мога с никой друг да споделя тези мои терзания.

# 437
  • Dope Reach
Нали затова сме тук - да се оплакваме, не само да се хвалим. Simple Smile
Споделям ситуацията ти, при нас също се създава напрежение. ММ изглежда не се чувства притиснат от времето, при мен е съвсем различно. Другата година ставам на 30, за мен е прекалено късно за първо дете, но... Божа работа. Каквото ми се дава, това ще е. Снощи ми беше кофти вечер, бая си поревах, но днес с нови сили.
Плюсът при мен е, че започнах работа, както бях споменала съм учител, т.е. мислите ми в голяма част от времето са в друга посока. Пък и имам около 150 парчета тази година, от които всяко иска да ми разказва какво иска майка му да му купи и къде било паднало, големите пък ги домързява да ме слушат и къде се караме, къде се обичаме. Шарена работа. Големи образи. Blush

# 438
Днеска си поплаках, не знам и аз защо, нямах големи очаквания за този месец, но все пак........ ех, гадината подранява, започна да ми зацапва , очаквам я днеска или утре...... предния път чудото се случи след 11 месеца опити, но беше неуспешен..... нямам търпение да си имаме детенце. Поплаках си може би , заради загубата на нашето бебенце и на това, че аз ходя на разни изследвания, а мъжо не иска да чува за болници, за изследвания. Направих си куп изследвания, нямам проблеми , освен лека форма на ИР и за какво ходя по лекари сама?? Мъжо започва да ме обвинява, че съм параноя, че прекалено много съм го мислила. Той е по спокоен от мен, мисли все положително, когато му е времето ще дойде вика. Да, ама не мога да се отпусна......... започваме всеки ден да се караме на тази тема. Мисля да поработя върху себе си малко, за да мога психически да се възстановя. Съжалявам, че ви се оплаках , но не мога с никой друг да споделя тези мои терзания.
Лара,напълно те разбирам как се чувстваш,губила съм два пъти бременностите си и толкова много съм се обвинявала и плакала,но в крайна сметка ние нямаме вина,понякога някои неща се случват без причина и няма обяснение.Какви изследвания си пускала?

# 439
Нали затова сме тук - да се оплакваме, не само да се хвалим. Simple Smile
Споделям ситуацията ти, при нас също се създава напрежение. ММ изглежда не се чувства притиснат от времето, при мен е съвсем различно. Другата година ставам на 30, за мен е прекалено късно за първо дете, но... Божа работа. Каквото ми се дава, това ще е. Снощи ми беше кофти вечер, бая си поревах, но днес с нови сили.
Плюсът при мен е, че започнах работа, както бях споменала съм учител, т.е. мислите ми в голяма част от времето са в друга посока. Пък и имам около 150 парчета тази година, от които всяко иска да ми разказва какво иска майка му да му купи и къде било паднало, големите пък ги домързява да ме слушат и къде се караме, къде се обичаме. Шарена работа. Големи образи. Blush
И аз преди няколко дена като ми дойде си поплаках. Не че не очаквах да ми дойде, но ми стана много кофти. И аз правя 30 и нямам дете, как ще е късно за първо, ти пък! Тамън сме Joy

# 440
Пуснах следните изследвания - ТСХ и там пакета за ЩЖ, кръвна захар, инсулин на гладно, вследствие, на което разбрахме, че съм с ИР, аз и преди това си знаех за ИР. Микробиология - хламидии, уреоплазма........., цитонамазка, кариотип, витамин б12, вит.Д 3, фолат. Остана ми само тромбофилията.
Не ми стана ясно , имам ИР, цикълът ми винаги е между 27-32 ден, усещам признаци на овулация, но бях чела някъде, че ИР влошава качеството на яйцеклетката? дали е така? вече не знам и аз къде да търся причина. Бременността беше прекъсната по медицински указания, а не беше спонтанен аборт.

# 441
Аз бях днес да си взема резултатите - супер били , 1ва гр съм на цитото. Поне ми даде талон за ендокринолог и да изследвам прогестерон, естрадиол и FSH. Интересното беше на ехографа, че каза, че имам много лигавица и иска да ме види след цикъла. Нямам кисти никакви, но видя някаква точка. И аз я видях доста отчетливо точката на монитора, и като каза , че при бременност се образува много лигавица, направо няма да ви кажа как ми прескочи сърцето с два удара. Да , ама няма как, няма шанс. Казах му , че ми е 20ти ден от цикъла и че на ММ операцията е била на 5ти ден от моя цикъл и от 13ти ден реално имаме опити. И той се съгласи, че е малко вероятно. И аз питах като не е Б , като не е киста каква е тая точка и той вика лигавица. Много странно ми стана. Сега си гледам снимката от ехото и точката хич не я виждам толкова отчетливо както на монитора. Питах и за гърдите защо ме болят, каза че било нормално от хормоните.
И сега ми е едно тъпо - хем знам ,че няма как тая точка да Точката, хем знаете удавника, сламката, чудесата на Бат_мам и на хиляди други момичета, които на пук на невъзможното се е получило чудото. Еми тъпо ми е , сега 10 дена ще се надявам безсмислено, колкото и да си знам ,че няма как.
Скрит текст:

# 442
  • Plovdiv, Bulgaria
Пуснах следните изследвания - ТСХ и там пакета за ЩЖ, кръвна захар, инсулин на гладно, вследствие, на което разбрахме, че съм с ИР, аз и преди това си знаех за ИР. Микробиология - хламидии, уреоплазма........., цитонамазка, кариотип, витамин б12, вит.Д 3, фолат. Остана ми само тромбофилията.
Не ми стана ясно , имам ИР, цикълът ми винаги е между 27-32 ден, усещам признаци на овулация, но бях чела някъде, че ИР влошава качеството на яйцеклетката? дали е така? вече не знам и аз къде да търся причина. Бременността беше прекъсната по медицински указания, а не беше спонтанен аборт.

Аз също съм с лека ИР и ми казаха, че забременяването може да е по-трудно, но както винаги има и изключения. Зависи май реално колко са зле нещата. Високия инсулин пречи.

И аз пусках изследвания сутринта, чакам резултати.

# 443
Е, препикай един тест и ще знаеш със сигурност. Какво има да се надяваш 10 дни напразно.

# 444
Мацките дето се тревожат, че са стигнали 30 и още нямат първо дете, горе главата! Ние по-вързастните какво да кажем Simple Smile Наслаждавайте се на живота, детето ще дойде Purple Heart

# 445
Локофенка, направи тест Simple Smile

Аз се отчаях супер много... Лелка няма (?!?). Аман вече!

# 446
Здравейте ,

Днес и при мен за съжаление си дойде МЦ. Sad
Не знам дали тук е подходяща темата да питам, но какви овулационни тестове използвате. Разглеждах няколко вида онлайн и мисля този месец да си поръчам, тъй като ще поръчвам и витамини и мога да си съчетая доставката.
Досега не съм си купувала, тъй като имам сравнително редовен цикъл и горе - долу си смятам кога трябва да е овулацията, но започвам да си мисля , че ще е добре да имам малко по-точна информация.
Предварително ви благодаря за отговорите Simple Smile

# 447

Теста снощи ли го прави?

# 448

Теста снощи ли го прави?
Тази сутрин, така че..никаква надежда нямам.

# 449

Аз също съм с лека ИР и ми казаха, че забременяването може да е по-трудно, но както винаги има и изключения. Зависи май реално колко са зле нещата. Високия инсулин пречи.

И аз пусках изследвания сутринта, чакам резултати.

И аз съм с ИР , да по- трудно става Simple Smile ИР и уврежда яйцеклетката и потиска О. Днес навършвам точно месец откакто съм на терапия , ОК и диета Simple Smile мога да се похваля че се чувствам отлично физически , влизам си в старите дънки - 6 кг съм Simple Smile Психически съм по зле баткото отде да учи в Пловдив , малчо е в Пазарджик футболист на общежитие е , а аз си поплаквам всяка вечер за тях Sad как бързо пораснаха , искам си ги вкъщи , да е разхвърляно и мивката пълна Simple Smile мрън Sad

Общи условия

Активация на акаунт