Отговори
# 450

Този месец сме така, но другият ще сме така
Heart

# 451
Какъв смисъл да правя тестове 10 дена преди цикъл ми е несериозно. По - скоро го споделих като момент, който за секунди усетих какво би било,ако е истина. Не че е възможно. И въпреки това, пак човек е устроен да не може да избута искрата надежда в безнадеждните ситуации за съжаление. Аз и след отрицателен тест пак си казвам, че може да не е верен и затова и не правя тестове преди закъснение. Правила съм само два теста в живота си и разочарованието е след теста и двойно след като дойде цикъла.

# 452
Локофенка, направи тест Simple Smile

Аз се отчаях супер много... Лелка няма (?!?). Аман вече!
и аз така. И вчера и днес. Вече имам направени 9 теста (откачена работа). Лелка няма, втора черта също. Подозирам, че ще е задържан фоликул пак Rolling Eyes

На всички момичета, които чакат снежинките да се превърнат в пухкави бебечета, изпращам много прегръдки и стиснати палчета! Hug

Борнче, и аз така поплаках за моето момче, да ми е жив и здрав. Бременни хормони, дано скоро всички ги усетим Heart

Водих си записки този път, писах, писах, адресирах индивидуално и ми се затри съобщението. Ще ме извинявате, но сега не мога да го пресъздам Yum

# 453
А на мен за да ми е още по-гадно, ми излезе и изпарителна черта... Просто откачам вече.

# 454
А на мен за да ми е още по-гадно, ми излезе и изпарителна черта... Просто откачам вече.

А защо си мислиш, че е изпарителната? Престо ли прави, че те съмнява?

# 455
  • Plovdiv, Bulgaria
Излезнаха ми резулатите. Изобщо не съм доволна. Тсх ми е завишено, инсулина ми се е завишил. Захарта поне е в норми. Сега започнах да се притеснявам..ако случайно е станало бебе дали няма да е проблем. Ако пък не е станало, да взема да отложа пак ли... Ох, много съм объркана. Другата седмица съм на ендокринолог, ще пусна пак тсх да видим, но ся и инсулина не ми хареса.. Грешката ми май беше, че оставих глюкофажа и реших да пробвам само с режим, а май не беше времето сега.

# 456

Някаква обикновена лентичка е, ама просто чертата се появи след указаното време. И преди се е случвало и си ми идва после. Въпрос на време е просто, но чакането е гадничко.

# 457

Някаква обикновена лентичка е, ама просто чертата се появи след указаното време. И преди се е случвало и си ми идва после. Въпрос на време е просто, но чакането е гадничко.
Хмм... Закъснява ти, имаш изпарителна... Я вземи 1 шуър за всеки случай, пък кой знае.

# 458
Момичета, ходих на преглед преди 2 дни. Имам си бебе с размери отговарящи на 6та г.с. в която съм. Ходих на частен преглед, защото нямаше да издържа да чакам за лекаря, който искам. Другата седмица имам вече час за лекаря при който искам да се следя. Ще съм в 7 седмица и няколко дни и се надявам да видим сърчице.
На Марияна и Марго стискам палци.
Лилак, и аз мисля, че закъснение  и изпаритела черта е добре да направиш един шуър чек. Аз правих 1 ден преди закъснение и не с първа урина и пак показа много светла черта.

# 459
Lilac знам, че е лесно да се каже отстрани, но успокой се. Прави нещо, което да те разсейва. Каквото има да става ще става. На този етап нищо не зависи от теб.Flowers Four Leaf Clover

# 460
  • Бургас
Марианка, Марго, стискам палци за снижинките! Simple Smile
Тинти, поздравления за добрите резултати от диетата!
Предполагам колко ти е мъчно за момчетата. Но децата растат и имат все по-малка нужда от нас. Всъщност така и трябва, макар и да ни е криво. Прегръдки! Hug
Lilac*, а ти имаш ли закъснение всъщност? Може да си писала, но чета малко по диагонал. Може пък да не е изпарителна чертата. Simple Smile

# 461
Здравеите Момичета, за първи път пиша във форума но чета темата от 10 месеца,от толкова време и опитваме..
неуспешно. На 33 години съм а ММ на 36, борим се за първо дете.Този месец за пръв път стимураме О с кломифен, и съм обнадеждена Simple Smile). Правихме вече основни  изследвания като СП, ЦС, ТСХ, както и хормони. Другата седмица очаквам и резултата за витамин Д. Темата много ми харесва, се радвам на всеки положителен тест. Стискам палци на не чакащите момичета. Blush

# 462
Добре дошла, дано не се задържиш много! Flowers Four Leaf Clover

# 463
Здравеите Момичета, за първи път пиша във форума но чета темата от 10 месеца,от толкова време и опитваме..
неуспешно. На 33 години съм а ММ на 36, борим се за първо дете.Този месец за пръв път стимураме О с кломифен, и съм обнадеждена Simple Smile). Правихме вече основни  изследвания като СП, ЦС, ТСХ, както и хормони. Другата седмица очаквам и резултата за витамин Д. Темата много ми харесва, се радвам на всеки положителен тест. Стискам палци на не чакащите момичета. Blush
Привет, а СГ правил ли е твоят мъж, защото ако ти се подлагаш на стимулация без при него да са проверени нещата...малко рисково ми се вижда. Те тези стимулации не са съвсем нищо работа. Вие репродуктивна ли посещавате? Защото там биха пуснали първо СГ.
Редакция: сега виждам, че си писала СП, това може би е спермограма? Thinking

# 464
Моля, обявете ме за луда публично!!! Не се понасям! Не издържах и си купих тест- нямам надежди, но не се чувствам ок, сигурно си въобразявам. Прикачвам снимка, на която се появила веднага втора черта, ама бяла. Поиграх си и с е ефекти, за да ви я покажа. Изпарителна е, нали????

Общи условия

Активация на акаунт