Отговори
# 135
Теди номер 2 🙄

# 136
Сега докато висна тука за преглед ми попадна статия за психологическите пречки при забременяването. Смятате ли, че не забременяваме, защото не го искаме искрено или сме водени от нечестна мотивация ?

Поставям линк
http://mechtazabebe.com/наистина-ли-искаш-бебе/

Не смятам.
Не казвам, че не е хубаво да изчистим страховете си.
Не казвам, че писихиката не влияе. И стреса.
Но толкова мноооооооооого деца заченати и родени с нечиста мотивация, че явно не може да и се разчита на противозачатъчния ефект.

Момичета има хора напълно лишени от чувство за хумор. Тъжно ми става за тях.

# 137
Изтрих коментара си,защото прецених,че щом някой се шегува .Ок.Точно заради такива изказвания по мой адрес до направих.
Да,приемам обидата лично ,защото наистина исках някой да обсъди тестовете ми,а не да ме взимате на подигравка какъв лист съм използвала.
Дори не бях разбрала шегата тогава,а в тези последните коментари видях,че се шегувате на мои гръб.
Както и да е.Ще следя другите теми,щом съм ви трън в очите и ме взимате за Теди 2.

# 138
Ирина, бях отговорила на въпроса ти(аз единствена от цялата тема!!!!!) и след това се бях пошегувала. Ти май само си видяла, че е на твой гръб, без да разбираш за какво иде реч, и веднага сме ти черни.

Keep, разгледах и страницата и прочетох няколко статийки, интересна е. Ще я следя. Мерси за инфото.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 14:10 от Анонимен

# 139
Ирина, бях отговорила на въпроса ти(аз единствена от цялата тема!!!!!) и след това се бях пошегувала. Ти май само си видяла, че е на твой гръб, без да разбираш за какво иде реч, и веднага сме ти черни.

Одри, разгледах и страницата и прочетох няколко статийки, интересна е. Ще я следя. Мерси за инфото.

Да видях,отговоря ти,без изобщо да разбера после за какво и на кого пишеш тези ястия.Днес виждам,че всичко се присмиват е на листа ми.Разстроих се,написах коментара и го изтрих,защото знаех,че това ще последва.Съжалявам,че съм се почувствала обидена на шегата ви.
И тогава казах и сега - не съм била никога против някоя тема,особено тази за кюретажа,която ми е най-свидна.Или пък да съм обиждала бременни ,това е пълен абсурд.
В минали теми имах кавга заради една жена,която обиждаше наред всички пуснали положителни тестове,включително моя.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 13:59 от Irina Jolie 616216

# 140
Не е нужно да се извиняваш. Просто няма да се шегувам с теб, това е.

# 141
Ирина, аз съм от скоро тук, но уверявам те, никой на никого не се присмива. Момичетата са прекрасни и това е място на което можеш спокойно да споделиш страховете си, вълненията или дори някоя луда мисъл.
Включила съм всички, които поискаха в списъка.
Аз днес започвам Летрозол и живот и здраве около 27ми ще правим инсеминация. Дано да е успешна Flowers Four Leaf Clover

# 142
Не е нужно да се извиняваш. Просто няма да се шегувам с теб, това е.

Изтрих коментара си,за да не последва именно това.Аз заставам зад всяка написана дума,просто прецених,че е излишно да коментирам шега,която не е била умишлена.Пиша преди да помисля какво ще последва и после редактирам,защото съм импулсивна.Това е част от характера ми,не мога да го променя.Но да ми казвате,че мисля лошо на хората тук,вече не съм съгласна.Реален човек съм,с реални проблеми и въпроси.Не съм Теди,но всеки има свое мнение за останалите.За каквато искате за такава ме смятайте.

# 143
Значи аз на всичко съм готова вече в тази тема ( Grinning ), обаче моля ви поне чуството за хумор нека си остане. То спасява света!
Не всички го притежават, те не са виновни за това. Не и всичко на всеки е забавно, но нека изхождаме от тезата, че не сме тук за да се подиграваме злонамерено. Така дори нещо да не ни е забавно, ще махнем с ръка и ще се впишем в тона.
Ирина според мен се обърка четейки последният ти коментар, виж пак кой какво ти е написал. Надявам се да се чустваш добре, но трябва да се нагодиш, атмосферата тук не е като по други теми.  Някои момичета коментираха тестовете ти, да, насищат се, но чисто положителен няма. Какво повече да се каже, това и ти виждаш сама. Никой не те е пренебрегнал, пошегувахме се, сега признай че е забавен избора ти на хартия. 🤷🏼♀

# 144
Значи аз на всичко съм готова вече в тази тема ( Grinning ), обаче моля ви поне чуството за хумор нека си остане. То спасява света!
Не всички го притежават, те не са виновни за това. Не и всичко на всеки е забавно, но нека изхождаме от тезата, че не сме тук за да се подиграваме злонамерено. Така дори нещо да не ни е забавно, ще махнем с ръка и ще се впишем в тона.
Ирина според мен се обърка четейки последният ти коментар, виж пак кой какво ти е написал. Надявам се да се чустваш добре, но трябва да се нагодиш, атмосферата тук не е като по други теми.  Някои момичета коментираха тестовете ти, да, насищат се, но чисто положителен няма. Какво повече да се каже, това и ти виждаш сама. Никой не те е пренебрегнал, пошегувахме се, сега признай че е забавен избора ти на хартия. 🤷🏼♀

Видях отговорите.Шегата я разбрах ,просто ми дойде малко повече ,едва ли не несъмнено имала друга хартия.Ами нямам.Работя на сергия,правя тестовете на работа и няма на какво друго да ги залепя.
Аз също имам чувство за хумор,може би напрежението ми е в повече заради очакванията ,многото работа,страховете и т.н.
Съжалявам,че с весели мои поста става някаква кавга и ъоне ясно,че е заради мен щом само след това стават кавги.Нвма какво повече да добавя.

# 145
Аз съжалявам, че заради моя въпрос се стигна пак до драма. Честно казано прочетох шегата като насочена към мен, но ако ви кажа в какъв контекст, със сигурност ще ви разсмея. Joy
Просто като тайминг съвпадна с една мисъл, която ми мина през главата, за тоалетите на ММ и децата (без да имат униформи) на първия учебен ден и как съм ги наредила като сервитьори с бели ризки и тъмни панталони/пола. И си казах брей Джули си е помислила същото като мен Joy. Бях качила снимка във фб групата, но пък май Джули не е там и затова попитах. Изобщо голяма каша Joy

И аз призовавам да запазим чувството си за хумор, достатъчно грижи и тревоги си имаме.

Btw аз излязох от групата, защото се появиха потребители с много общи приятели, а наистина ми е важно да остана инкогнито засега Kissing

# 146
Няма как всички да сме идеални и всички сме се "дънили" по един или друг начин . Аз преди бях си залепила тестовете за О на брошура от кауфланд , сгънах я и я оставих в нощното шкафче . Е ММ реши ,че е боклук и без да я развива я хвърли и всичко замина по дяволите.  Сега си ги оставям в опаковката като пиша датата върху нея и ги събирам в кутия за обувки .😁 (не съм си мислила ,че някой ден ще давам толкова подробна информация как съхранявам тестовете си за О) . Не знам дали съм само аз така , но си пазя и тестовете за Б .(последния път като ги броих бяха 34 ) 😁
Всяка от нас си има своята капчица лудост .
Никой не се е подигравал на Irina , просто понякога човек избухва от най-малкото , понеже чашата му прелива не специално от форума,  ами от това ,че се бори с всички сили , пренебрегва всичко останало и се фокусира върху мечтата да стане майка, и когато не се получава като че ли целият свят е виновен за това . Изпитвала съм го многократно и донякъде разбирам момичето. Не казвам ,че има виновни в случая , и аз много обичам да се шегувам и нося на шеги , но просто на Ирина и е дошло в повече като че ли . Това е моето мнение по случая.
Ирина  тук момичетата ни са прекрасни в тях аз намирам утеха , подкрепа,  разбирателство . Нито една моя приятелка в реалния живот няма да търпи да гледа всеки ден измислените ми черти !
Много дълго стана приключваааам 😁

# 147
Lica, искам да те успокоя за промените в цикъла. Откакто започнах ЛТироксина, цикълът ми се скъси и стана по-оскъден. Консултирах се с ендокриноложката и тя потвърди, че е напълно нормално да се случи първите няколко месеца. При теб колко цикъла минаха? Тя каза, че след около 3 би трябвало да се нормализира.

# 148

Просто исках да го споделя с вас като информация , все пак го казва медицинско лице . Това ми дава някаква надежда, че може би съм била с късна О , и нещо е станало ,че след дуфастона Ц да не идва вече 13 дни . Дано дано данооо 🙏🙏🙏🙏🙏❤

# 149
И нас ни “огря”... слънцето

Общи условия

Активация на акаунт