Отговори
# 150
Невърстоп ако имаш 13 дни закъснение и отрицателен пиклив тест, пусни си кръвен или иди на лекар да види какво става. Hands V
Дано си Б!

# 151
Аз като препатила с дуфастона, ще се повторя, че в много държави вече е забранен. Пила съм го по схема 3 месеца от 15 до 26ти ден- резултат задържан фоликул 3.6см. Не мога на 100% да твърдя естествено, че той е причината, но.... После 2 месеца бях на ОК.
Тази ми бременност приемах 3х1 всеки ден, резултата е малформация на пъпната връв. Имайте едно на ум за този дуфастон!

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 15:33 от Joanaa

# 152
Невърче, аз от повече от един док съм чула, че прогестероновите не трябва да се пият преди овулация и че действат като противозачатъчно в този случай. Сега почвам да ровя да разбера кой док е прав.

# 153
Невърстоп ако имаш 13 дни закъснение и отрицателен пиклив тест, пусни си кръвен или иди на лекар да види какво става. Hands V
Дано си Б!
Нямам 13 дни закъснение , тогава съм спряла дуфастона а казват ,че до 10 дни трябва да дойде Ц. От 3 дни правя тестове все отрицателни.  Сутринта пак направих с първа урина,  поиграх си малко с яркостта и пак излезе нещо.  Отидох да пусна кръвен към 12.30 ,но лаборантката каза, че са изпратили кръвта за проба и да отида утре от 8.30 до 11.30 .
Ще пусна теста от сутринта за да имате някаква представа как изглежда. (Може би ви омръзна от моите тестове за което се извинявам, но няма на кого да споделя)

# 154
Невърстоп, изчакай кръвния, там ще покаже истината. Честно казано тук нищо не виждам, ама това не значи, че я няма Wink Успех!

# 155
Дано си Б!
Нямам 13 дни закъснение , тогава съм спряла дуфастона а казват ,че до 10 дни трябва да дойде Ц. От 3 дни правя тестове все отрицателни.  Сутринта пак направих с първа урина,  поиграх си малко с яркостта и пак излезе нещо.  Отидох да пусна кръвен към 12.30 ,но лаборантката каза, че са изпратили кръвта за проба и да отида утре от 8.30 до 11.30 .
Ще пусна теста от сутринта за да имате някаква представа как изглежда. (Може би ви омръзна от моите тестове за което се извинявам, но няма на кого да споделя)
На мен пък ми се привижда нещо,моят първи тест имаше същата черта.Дето казват момичетата,нали сме програмирани,да виждаме бледи черти.Утре кръвният ще си покаже как стоят нещата.

# 156
  • София/Севлиево
Аз съм от "нежиждащите",но пък ти желая положителен кръвен.
Джули,хубаво сънчице ви е огряло.Аз пък много харесах климата на Лондон(е,беше зима,ама още по-добре-температурата не падна под 15 градуса и не валя нито един ден от 3-те седмици,които изкарахме там,перфектното място за мен.)

# 157
Невър сори, нещо на чомпек съм прочела, ами да, добре си решила с кръвния утре. Тъкмо още един ден закъснение. Дано е Б, а не ЗФ. Иначе на теста сега не виждам нищо, или по скоро от играта с яркостта виждам Бяла линия.

# 158
Здравейте момичета,
Отдавна ви следя с интерес, но днес за първи път реших да напиша и аз няколко реда.
На 30г и тази година през месец април видях така чаканите две чертички, за съжаление щастието ни беше много бързо помрачено и на 5 май - мисед.
Много тежко го изживяхме, единственото положително нещо беше , че не се наложи кюретаж и не беше нужно много да чакаме.
От юли месец отново правим опити.
Последната ми менструация беше на 28.08, овулацията ми беше около 09.09, като очаквам следващата менструация да бъде на 23.09.
По принцип съм с изключително точен цикъл, винаги ми идва на 26-я ден. Този месец ми направи впечатление, че гърдите ме болят по-силно от обикновено (дори по време на кратката ми бременност не са ме болели толкова) и се появи болка в кръста, която също е нетипична за мен.
С две думи много, ама много се надявам другата седмица да ми закъснее.
Ще следя с интерес  тази тема и пожелавам на всички, много скоро мечтите да се сбъднат

# 159
Иииии нека Ц започне СЕГА 😁
Зацапа ми кафеникаво . Поне си спестих 20 лв за кръвен.  Не губете кураж , следващия тираж !
Добре дошла диди_т , дано не се задържиш дълго тук и много скоро да видиш 2 чертички ! 🍀

# 160
  • София/Севлиево
Диди,добре дошла.Съжалявам ,за това,което ти се е случило,преживяла съм го цели 3 пъти,но с времето почва да ти олеква,въпреки че болката ,поне при мен,май ще си остане цял живот.Невър,съжалявам за Ц,както сама каза-не губи кураж.

# 161
Ооо невър съжалявам..
Иначе и аз виждам някаква черта, ама дали е от ефекта и се оцветила контролата? Един господ знае. Все пак ако не тръгне като цикъл пусни един кръвен.

Момичета аз пак съм с тъпите въпроси. Имам ЦС а чакам цикъл. Овуто мина отдавна. Тази ЦС предвесник ли е на цикъла. Боже аз такава нямам дори по време на овулация. А не съм и забелязала преди цикъл да имам нещо подобно.
Ще се радвам да сподели някой дали му се е случвало. ☺☺☺

Списъчето е мега яко. С тези емотита 😂😂😂 . Поздравления смях се от сърце даже ей сега ще ги пратя на мъжо в чата да се посмее малко 😂 абе с две думи щракайте на воля 😂

# 162
Сори Невър...дано не си имала мн големи очаквания все пак.
Йоанка, не знам каква ти е консистенцията и цвета на ЦС, но се засилва течението преди М по принцип.

Аз пък се върнах от колпоскопията, всичко точно, ама ми върнаха и резултатите от МБ и...гъби. Неква тъпа кандида, заради която ми замина месеца. Точно в деня когато видях такъв хубав тест за О и съм сигурна, че ще е утре-другиден. Frowning1

А и док вика, то и без тва тая вечер не става за щракане с тия разтвори дето съм те мазал, ще изтрепат всички сперматозоиди Tired Face

# 163
Еее Ив, ти на море уж ходи не за гъби Grinning То с тях и без тях пак, ако е писано ще стане. Аз да не говоря много, че ще видим и аз кви съм ги навъдила в петък като ходя на преглед.
Между другото си пуснах контролното tsh като преди месец и половина го бях свалила на 2.029 - е сега м*мка му и прасе как стана 2.92 като съм си на еутирокс 25. Нещо се вкарах във филма. Не стига, че липния ми даде да си избирам или АГ направление или ендо, ами сега и така се е качило, че май в петък ще съм от гадните хора дето се бутат без направление и час "само да питат нещо", защото са врата срещу врата с АГто и са в една смяна.
Освен това и с тоя удължен цикъл два поредни месец сега хептен се притесних. А като знам как ще ме претупа и единия и другия...
За капак като гледам ММ как си го боли там операцията и антуража хич не виждам изгледи за опити.
Мрън !

# 164
Lokofenka, ама тва много гадно варикоцелето. Операцията уж лека я водят, ма и мъжът и антуражът му може да са извън строй до 6 месеца.
Това ни спря нас да се оперираме , него де, а после се оказа , че разширението на вената е в лека степен и не налага тази интервенция. Пък и СП му влезна в норма.
Аз за Кацаров си имам особено мнение и ще го споделя тук, па квото ще да става. Начи само на една неграмотна СП от Майчин дом, дето пишат с химикал на документа и сперматозоидите ги броят на око сигурно, тамошният репродуктивен веднага ни изпрати при неговия познат с специалист Кацаров за консултация и отрече -йок, само Икси при вас и то не е сигурно.  А специалистът  Кацаров веднага рече и отсече -варикацеле и операция. Ма няма повторете спермограмата, може да е грешка, не. Или операция, която водела до 60%вероятност за бременност в следв месеци, или хапчета , ама там не гарантирал. Така че ти сам да си решиш - сещаш уи се.
Беше летен сезон и почиваха и аз през това време имах късмета в Щерев да попадна на една лекарка , която повдигна вежди и рече да повторим СП и да поискаме второ мнение преди да ходим да го режем. И направихме втора СП, и трета,  , и все в норма. Не че забременях де. Но въпросът е принципен, щото се възползват от недостатъчната осведоменост на хората и доверието и като нищо може да те окалпазенят.

С казаното не отричам, че за много мъже варикоцелето скофтва нещата, но доза бдителност никога не е излишна.

P.s. Днес натиснах моя репродуктивен да ми каже какво не ми е наред и ми е сбъркано, защото по пронцип не си говорим мнато по прегледитете - Я. ли няма , фоликули ли не растат, аджеба с какво съм по-различна отвътре, дефектна ли съм. Увери ме, че съм си екстра. Не знам вече, честно.

Общи условия

Активация на акаунт