Отговори
# 585
Здравей, Hoppyy! Чертичката ти никак не е бледа, дори е подозрително наситена за девети ден след О (поправи ме, ако греша, но така го сметнах). Възможно ли е О да е била по-рано или да е бременност от предишен месец? При всички положения стискам палци този път всичко да е наред до финал!

# 586
Марго, мерси за информацията. Аз съм чувала тази билка с другото й име - цариче. Хубаво е, че може да се пие и по време на бременност, ще я потърся в аптеката.
Блекче, и аз не признавам такива, исках коляно и докато не го получих... Grinning И то точно, когато се бяхме скарали зверски, той реши да ми предложи. Хем ме беше яд на него, хем бях чакала толкова много, че вече не знаех дали ще се случи... Та, останах ошашавена, не можах да се зарадвам в близките няколко дена. Stuck Out Tongue Winking Eye
Стана ми интересна тази битка, но в първия сайт, в който имаше информация, пишеше, че не се приема по време на бременност.
Колкото до предложението, с ММ заедно избрахме пръстена, но си падна на коляно и ми го сложи тържествено след караница по друг повод.

# 587
Здравей, Hoppyy! Чертичката ти никак не е бледа, дори е подозрително наситена за девети ден след О (поправи ме, ако греша, но така го сметнах). Възможно ли е О да е била по-рано или да е бременност от предишен месец? При всички положения стискам палци този път всичко да е наред до финал!

Днес е 10-ти ден Цикълът ми е на 24-25 дни . И при последната бременност видях + на 7-ми ден при доказа овулация,но тогава беше по-наситена ,затова сега се шашкам . Утре ще отида на кръвен ,защото ако има бременност ,трябва да започна терапия .Няма как да е по-ранна ,правихме опит веднага след цикъл 4-5 ден и той замина ,върна се на 13-тия ден .Нямам симптоми ,освен леко придърпване и нарастнали гърди.

# 588
Здравейте момичета, включвам се след няколко дена отсъствие и предварително се извинявам, че може да забравя някоя от вас или да объркам имена с процедури или нещо друго.
Атана , честит празник и дано ни зарадвате скоро.
Марго и Марианка, чакаме позитивни резултати и дано всичко мине по план, а за сега спокойствие и усмивки.
Дидето и Keep, успех и на вас чакаме наситени черти.
Райв, не се отчайвайте толкова бързо, може би доктора е бил прав, макар и не толкова тактичен, но в много случай е по-добре да се действа по-рано не само от финансова гледна точно, но и от здравословна и психологическа.На първо място е добре да си купите добавки, дори и да действате в последствие  с АРТ процедура не ви пречи да се опитате на подобрите макар и малко стойностите, като резултат от тях най-рано след 3 месеца, пък до тогава нищо не се знае.
Жасмин или Мулан, аз мога да отговоря на въпросите за Адела, проверка на тръби и СГ.
За тръбите нищо особено, в смисъл за мен беше безболезнена процедура за около 10-15 мин. Като един обикновен преглед при АГ. ММ прави СГ там, е не знам как е в стаичката, но за резултатите - излизат за около 24 часа с малко зор, в смисъл че той имаше час в 10 ( мисля че беше тогава) и си бяхме записали час за мен и за да ни кажат резултатите от СГ на следващия ден в 11 и още когато е давал материала си е казал за часа на следващият и са му отговорили че ще се постараят да е готова, т.е. е имало възможност и да не стане за 24 часа.

Момичета сега като пиша за СГ на ММ се сетих за първата, която прави. Той отиде към залата която се прави и там почнали да го разпитват за имена години и т.н. и след някъде 5 мин ми звъни телефона на мен отвън и виждам че е той и в първия момент си викам че има някакъв проблем, а той милия от притеснение забравил моите три имена, заедно сме от 8 години и бях в шок, че не може да се сети трите ми имена.

Малко дълго стана, но от доста време не съм писала. Е сега съм в дните на Ову, даже си усещам напрежението в ляво, очаквам фуликула да се пукне тази вечер или утре, така че чакам ММ да се върне от купон по мъжки и да се постараем.
На всички ви пожелавам успех в бебеправенето било то и с малко помощ от специалисти.Flowers Four Leaf Clover

# 589
Добро утро Момичета!!! Coffee Nature Sun With Face
Аз само да кажа, че не се спотайвам с добри новини, тъй като вчера бях за тест.
Днес още лелка няма, но усещам, че ще дойде гадината. Disappointed
Стискам силно палци на всички, които скоро ще се тестват!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Прекрасен ден Дами!!! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 08:43 от anetooo.

# 590
Добро утро и от мен! Имам въпрос, има ли някоя, която да си бие фраксипарин? На мен ми го изписаха и вече поставям втора инжекция, но на мястото стават синини и се съмнявам дали е нормално. Днес ще звънна да питам, но все пак..

# 591
Добро утро и от мен! Имам въпрос, има ли някоя, която да си бие фраксипарин? На мен ми го изписаха и вече поставям втора инжекция, но на мястото стават синини и се съмнявам дали е нормално. Днес ще звънна да питам, но все пак..
Нормално е Simple Smile до кожата на човек си е, индивидуално, но горе долу не знам жена, на която в един момент да не й остават синки..

# 592
Аз имах Гонал и Цитрадин. Нямах следи освен следите от боцканията.
В деня на трансфера говорих с момиче, което ми каза, че нейния корем е в синки от същите инжекции. Предполагам зависи и от кожата. Знам, че не е хубаво да се бият на едно и също място. Сменяй страните.
А защо ти е изписан?

# 593
Didi, зависи къде се бодеш. Аз съм вече три месеца на клексан всяка вечер и в началото имах много синки - когато нацелвах кръвоносен съд. Вече съм се мастърнала и нямам никакви, просто знам къде да целя и къде не. Нормално е , не е притеснително, но сменяй страните Simple Smile

# 594
Сменям ги, ама ми е едва втората инжекция, още ми треперят ръцете. Страните ги сменям, вече имам равномерни синки, спокойно мога да кажа, че ММ ме бие Grinning Марианка, изписани ми са, за да не образувам съсиреци, поне така каза док.

# 595
Аз съм на фракси.Правила съм няколко пъти синини.Под 90 градуса се бият.

# 596
Верно, че затова беше този фраксипарин.
Честно да ви кажа не искам да идва датата на теста. Така се чувствам спокойна и надяваща се.

# 597
  • София/Севлиево
И аз съм на фраксипарин след всеки трансфер.Вземете си крем,който съдържа арника-синините минават по-бързо или изобщо не се появяват,маже се непосредствено след поставянето на инжекцията.А е много важно и как се поставят.Моите ги бие ММ, щото аз дори не мога да гледам игли,какво ли остава сама да се бода.Та съм забелязала, че когато ме убоде по-бързо и неочаквано не ми посинява,отколкото ако е бавно и внимателно.Освен това може да редувате корем-ръце-паласки,в ръцете се поставят където е по-мекичко близо до подмишницата.
ЧРД,Атана,макар и с малко закъснение.Пожелавам ти това,за което мечтаеш догодина да се е сбъднало!
Хопи(дано така е на български) изобщо не ти е бледа втората чертичка,така че честито и на теб ,лека и безпроблемна бременност ти желая и пухкаво-ревящ финал!

# 598
Привет, мили момичета, как е настроението днес? Понеделник е! Bowtie

Пропуснах да пожелая успех на Margolotta, извинявам се - кога ще правиш тест,  дано кратката освежаваща почивка и хубавите емоции да дадат резултат и да ви зарадват с две черти, а пък ти за зарадваш нас с новината. Имате ли други "снежинки"?

Sunflower92 - виждала съм твои постове по-назад в темата, но като че ли не се включваш много напоследък. Съжалявам, ако нещо съм пропуснала, споменаваш, че поставяш инжекции - в процедура ли си?

Re-born, Няма да се разсърдя, ако покажеш положителен тест преди нас, инсеминираните Joy Даже силно ти го препоръчвам. Лично аз много не разчитам на успех, защото ми е трето инсе и мисля, че изтървахме яйчицето, ама в тези неща винаги има доза чудо и късмет и залагам на тях Wink))

Жасмин, ти си винаги много внимателна, запомняш и следиш историите ни. Благодаря, че се се сети и за мен в поста си. Би ли разказала нещо повече за себе си, накратко разбира се, аз лично не знам какъв е вашия случай, на колко години сте, от колко врее опитвате и имате ли установен проблем?

Atana, е вашето сватбено пътешествие ме разби Innocent Направо звучи приказно, желая ви дълги и безоблачни години щастлив семеен живот. При двойки като вас бебепрвенето е вълнение и радостна емоция, и ти желая бързо да видиш двете чертички.

Blackwidow22, много правилно за предложението, че си държиш да стане както трябва. При нас беше по-скоро като уговорка - ми да вземем да се оженим ? Ми хайде. Да не кажа, че и повече по моя инициатива. Не че сме по-различни или по-малко обичащи се от двойките с романтичните предложения, но имашее един период, в който липсата на пръстен и пламенно желание за брак в очите на коленичилия любим пред мен ми липсваха и ме огорчаваха. Към днешна дата, след всичките ни премеждия, в т.ч. и репродууктивния казус, не му отдавам особено значение, но все пак. И най-важното е да не спирате да бебеправите, с пръстен или без. Аз изчаквах да сключим брак, от някакви тъпи морални съображения, и сега съжалявам за загубените 4 години връзка, по време на която сме се пазили.

Имам и въпросче към вас, ако някой може да помогне със съвет. На ММ в кръвните изследвания за хламидия вече втори път резултатът излиза положителен и даже расте. При ДНК анализ на сем. течност и при мен, на изследване на секрет, не се изолира хламидия. Моят кръвен също е отрицателен. Според док, това са остатъчни антигени, показващи отминала инфекция. Притеснява ме обаче, че цифрата расте. За всеки случай изписа един антибиотик да изпие. Та чудя се трябва да го пия и аз и дали е възможно да има нещо активно, което PCR анализът да не е отчел, и все пак да скапва или вече да е скапало семчовците като концентрация и морфология ? ... Някакви предположения .... Flushed

# 599
Aз мисля, че кръвното изследване за хламидия е безпредметно..
Както казва моя АГ - на мен ми трябва проба от цервикален канал, не ме интересува дали имаш в окото например...
При мъжете се изследва в еякулата също.
Като иска - нека го изпие този АБ.
А ти след като си след “инсе” - абсолютно противопоказно е да пиеш ей така за всеки случай и ти един АБ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт