Всичко за всички марки гел лакове - 26

• 44 182
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Отворих я в началото на август, мисля. Преди малко почистих четката и я затоплих. Сега отново има леко сгъстяване около четката - на сопол, както казвате.

Canni ще имат черен петък, но ако правилно се ориентирам в цените, не е особено на далавера промоцията Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 19:42 от Marsia_K

# 556
  • Paris, France
Здравейте, Невена, може ли един въпрос (като искам да уточня, че четох много от вашата информация за белеща база), само искам да уточня: понеже нямам ултрабонд, може ли по свободния край да нанеса праймър - ще свърши ли същата работа и рейнфорса мога ли да заменя с Liquid Hard gel на Блускай?

2) реинфорс - да, спокойно може да се замени с гел. Слагах твърд гел преди да открия реинфорса. При с алянр на гела, обаче, има по-голяма вероятност да повлече парче нокът или да измъкне нокътя от страничните гънки. Преодолява се с изпилване на повечето от лака и гела и отлепяне в гореща вода.

2) праймер - при мене кисел праймър влошава трайността. Той прави дупки по нокътя и после от там белещата се база може и да не се отлепи. Имам сърорумка, която слага кисел праймър около кожа и по свободен край и успява да избели, но е само една. Тук май никой не е пробвал. Помня, че няколко момичета по навик или погрешка бяха сложили кисел праймър. Някои откроиха без проблем, но други не. Ако правиш каре може да жертваш 1-3мм от свободния и ако не се маха да изпилиш там, ръчно или с Ел. пила или да отрежеш или изпилиш нокътя заедно с гела. Не мога да гарантирам сваляне, нито трайност. Всъщност никой не може да каже докато не се тества

Успех и пиши какво е станало.

На Пеги Сейдж белещата се, дето съхне на въздух я поправях с малко вода. Правя си сама белещи се бази от ученически лепило и вода и става същото. Пробвате на парното и ако нищо не стане с капка вода. Ако не се разреди - емииии, тя си е развалена.

# 557
Над, белеща се на есенс? Не съм пробвала моята все още обаче. Напоследък редувам Алесандрото с обикновени лакове.

# 558
  • София
Над, белеща се на есенс? Не съм пробвала моята все още обаче. Напоследък редувам Алесандрото с обикновени лакове.

Тя не е ли от години екзотика  newsm78

# 559
Възможно е 😀 нямат ли нова, имат толкова продукти...

# 560
  • София
Възможно е 😀 нямат ли нова, имат толкова продукти...

Нямат, тази база е произведена 2014, не те съветвам да я ползваш.... и аз имам някъде една, трябва да я изхвърля  ooooh!

Така или иначе, ОПИ прохелт, се надявам да е добра и да си подкарам с нея, ако не е ще мисля друга.

# 561
Момичета, чета назад, че лаковете протичат ако не са във вертикално положение. Аз сменям държава веднъж на няколко години, освен това съм си в България всяко лято с месеци, а имайки предвид, че повечето от вас също са в чужбина, да питам как се справяте с транспортирането на шишетата, или изобщо не ги носите никъде? Ултрабонда също ли протича?

И да си повторя пак въпроса от преди няколко страници Simple Smile : Може ли на белеща се база/топ Стриплак да се нанася Небелещ се цвят?
Благодаря

# 562
Скрит текст:
Здравейте, Невена, може ли един въпрос (като искам да уточня, че четох много от вашата информация за белеща база), само искам да уточня: понеже нямам ултрабонд, може ли по свободния край да нанеса праймър - ще свърши ли същата работа и рейнфорса мога ли да заменя с Liquid Hard gel на Блускай?

2) реинфорс - да, спокойно може да се замени с гел. Слагах твърд гел преди да открия реинфорса. При с алянр на гела, обаче, има по-голяма вероятност да повлече парче нокът или да измъкне нокътя от страничните гънки. Преодолява се с изпилване на повечето от лака и гела и отлепяне в гореща вода.

2) праймер - при мене кисел праймър влошава трайността. Той прави дупки по нокътя и после от там белещата се база може и да не се отлепи. Имам сърорумка, която слага кисел праймър около кожа и по свободен край и успява да избели, но е само една. Тук май никой не е пробвал. Помня, че няколко момичета по навик или погрешка бяха сложили кисел праймър. Някои откроиха без проблем, но други не. Ако правиш каре може да жертваш 1-3мм от свободния и ако не се маха да изпилиш там, ръчно или с Ел. пила или да отрежеш или изпилиш нокътя заедно с гела. Не мога да гарантирам сваляне, нито трайност. Всъщност никой не може да каже докато не се тества

Успех и пиши какво е станало.
Благодаря ти, непременно ще пиша като пробвам. Засега имам 2 неуспешни опита с белеща база, но то е, понеже почнах да я ползвам без да съм прочела всичко, съответно просто замених другата си база с такава, но нито каре правех, нито нищо, директно карах по другите стъпки и ми падаше на 2-3 ден.

# 563
  • Варна
Момичета, чета назад, че лаковете протичат ако не са във вертикално положение. Аз сменям държава веднъж на няколко години, освен това съм си в България всяко лято с месеци, а имайки предвид, че повечето от вас също са в чужбина, да питам как се справяте с транспортирането на шишетата, или изобщо не ги носите никъде? Ултрабонда също ли протича?

И да си повторя пак въпроса от преди няколко страници Simple Smile : Може ли на белеща се база/топ Стриплак да се нанася Небелещ се цвят?
Благодаря

Не ми се мисли ако трябва да пренасям цялата сергия  Laughing/тая за нокти е в пъти по-малка от тая за коса  Laughing/. Носила съм лакове-няма драма. Затягам хубаво и всеки в отделно пликче от тия дето се затварят. Не текат. Скоро пращах на диването в Англия едни нови,че кифлата по инерция ги поръчала от Китай и ги засилила на БГ адреса ни  Laughing.,а ще си дойде чак по Коледа.

Върху Алесандро нанасям всичко. Белещи лакове нямам.

# 564
  • Варна
Тъкмо ми пристигнаха едни симпатични лакчета, през прозорче се вижда цвета, съвсем на случаен принцип ги поръчах, ще докладвам.

# 565
Мисля, че не са лоши. Виждала съм руски маникюристки да работят с тях и ги хвалят. Честито!

# 566
  • Бургас
Мисля, че не са лоши. Виждала съм руски маникюристки да работят с тях и ги хвалят. Честито!
това май не са като бютилукс дето ги ползват рускините, от алито ли са?

# 567
Тези, които гледам и следя, показват много неща от алито.

# 568
  • Варна
От Алито, да, на 15.1 съм ги поръчала, днес дойдоха, лакирах се с единият, много добре стана Simple Smile

# 569
Здравейте, момичета. Нова съм в темата ( въпреки че ви следя) и сравнително нова в гел лака. Правих си маникюр с гел лак в домашни условия, но бях прекъснала за известно време. Така де, с нови идеи и желание се впускам пак. Преди време си бях напоръчала разни китайски продукти. Сега обаче искам да заменя  базата, топа и обезмаслителя. Всичко друго мисля, че ми е ок. Колебая се между продуктите на Mesauda и Crystalnails. Много теми и мнения изчетох, но за тези марки нищо не намирам. Също така бях хвърлила око и на СНД продуктите, но те са достъпни само за салони.

Общи условия

Активация на акаунт