а при нас гимастиката определено почва да помага - днес Преслав се извъртя от корем на гръб и пак на корем и падна от дивана на пода... изкарах си акъла, както можете да се сетите...плака много, но не усетих да му има нещо като го поогледах и опипах... и цял ден после спа (от 3 до 9, когато го събудих)... сега ще го гледам ден-два по-отблизо обаче... ама много ме е яд на мене си, че преди колко дни обсъждахме точно това - че са вече много подвижни и на ти сега...
за Зимафлуора направо ми настръхнаха косите, като прочетох... и аз няма да го давам!!!
Герчо, оправяй се бързо, че ремонта тебе чака
без майтап - дано по-леко и бързо да мине вирусаТеа, добре дошла...
я кажете: как издържате следобедите в тия жеги? нашият апартамент е юго-западен и пече от 11 до 21 ч - фурна е просто!!! а то не може по цял ден да миткаш навън.... а пък то и навън си е АД!

Според нашия педиатър не трябва да се прекалява с този вид гелчета ,защото основната им съставка е лидокаин и ако въобще има облекчение е минимално време .Давам на Виктор 3-4 пъти дневно хомеопатични хамомила 9 по 5 гранули в малко водичка и мисля ,че те му действат по-добре .Приятен ден на всички .
А за филм винаги ще намеря време, вече изгледах 3
И аз знам, че е много опасно, когато се предозира флоура

ама Дани на тебе си прилича целия ми се струва
, че е такава блъсканица, че.... Не помня дали се похвалих, но вече съм с нови щрангове и с нов мръсен канал - за вътрешния водопровод следващата седмица... Обиколих и за душ кабини, ама хубавите са по 7-8 хиляди лв и ще имат да вземат... Даже не се стърпях и една продавачка, която стряшно много ми рекламираше душ кабина за 4500лв, дето можела всичко я питах дали прави мусака
Ами кретенско ми се струва да дам тея пари за нещо, което има седалчица 20х20 и правило масаж... Ами тези дето са ме виждали знаят, че на такава седалчица не мога и да се подпра /то килата са си ми много/, та камо ли да се отпусна и да се наслаждавам на масажа... А и като се замисля за тази цена мога да си наема масажистка да идва у дома по един път седмично в продължение на години.... Май ще си взема обикновенна душ кабина за 500-600 лв и един хидро панел за 400 и ще приключа голямото обикаляне... Иначе идеята с ваната не ми допада - при мама има вана и докато живях с тях съм я ползвала 3 пъти... нещо не съм фен на тая история - 1 час миене за 20 мин кеф.... Хайде лека вечер...

Представете си за какво говорим. Като бяха едно до друго Маги изглеждаше, като новородено. Тя нали попринцип май е от най-мъничките и финни тук
Ама какво да правя. Яде като разпрана и до сега не сме стигнали да качим 1кг на месец, все си седим на разни грамчета