Домакини 69/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 60 919
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • при късмета
Ние добре поспахме днес
Мушкатова, редакцията е горе в дясно, на трите точки.
Мария, не трябваше да подсещаш за понеделник.
Ние и днес ще сме разнос де, шефа е на РД следобяд
На нас ни затвориха най-близкото кино и сега трябва да ходим в мола с най-тъпия, малък и на всичкото отгоре платен паркинг. Та голяма организация пада вече за кино

# 526
Мушкатова, ние (4 броя- 2 възрастни и 2 деца на 14 и 11г.) не ни хареса.

# 527
  • Бургас
Ех,Мушкатова се е появила!
Много се радвам!Как ми липсват и на мен старите емотикони,да си я гушна сега!Гуш!
Хорти,нашата шарка мина,но както казват бабите-първата пъпка винаги остава!
Остана една дупка на челото на Криста,добре че се скрива от косата.

Смърфи,обади се февруари непременно!

При мен нищо ново.Гледам да наваксам уроците и домашните с Криста.Много пропусна с тази варицела и ангината после,а госпожата вместо да ни помогне,все ми вре трипа до Коста Рика,въпреки че за него използвахме ваканцията и само 3 дни по семейни причини.Да ти завижда учител и да си го изкарва на детето  е много гадно.Направо ми отказа да помогне,хем знае,че отсъствията ни бяха заради шарката.

# 528

Добро утро!
Изпратих мъжете и сега си пия кафето на спокойствие преди разходката с кучешкия мъж Laughing
Вчера беше прекрасно време - без вятър, слънчево и хукнахме на разходка. Попаднах на едно езерце с водни лилии  и кои. Сега ме е подхванал ентусиазма да почистя езерцето в градината и да засея водни лилии. Искам и кои да си пусна, ама пусто нали незнам до кога ще сме в тази къща.... Големи дертове имам Laughing Сега ще чакам друг слънчев ден, че да чистя езерце ама кога ще е Laughing

# 529
Тук съм. Направих разходката за днес, сега малко на топло. Лейди, що си отваряш работа? Няма ли да предизвикаш комарите?
Писе, орхидеята ми пуска нов цветонос, но расте не на горе а на страни. Да го изправя ли на пръчката или ще го пречупя, ако се опитам?

# 530
Мария кви комари тука LaughingLaughingLaughing Езерцето си съществува, но за сега само кучето го ползва да пие вода Laughing То е някакъв каптаж в градината, нещо като чешмите в горите - хваната е някаква вода за да се канализира и да обира влагата, тъй че водата не е застояла и мисля, че ще е добре за лилии и риби.

# 531
Ама как без комари, Лейди? Къде дават така? Идеята ти е много хубава, признавам си. Водата върви с комари, мен така са ме учили. Съседите имат много райграс и заради ежедневното поливане са пълни с комари през лятото. Ние сме си по пръст и такова нашествие няма.

# 532
Как само пие вода, Лейди?! Ако е моя хубавец, ще легне и няма да излезе оттам.
Привет, дами! Върнахме се от ЛЛ, Първокласничката си остава вкъщи,  със зверска хрема е и подкашля. Та е гушнала сега една енциклопедия и руло тоалетна хартия и се забавлява. И аз май пипнах бацила от нея, смуча джинджиил и мед.
Ще забъркам една содена питка и супа топчета. Трябва да забъркам някой кекс, че да оползотворя една торба дядо коледовци.
П.п. завидях за липсата на комари!

# 533

Писе, орхидеята ми пуска нов цветонос, но расте не на горе а на страни. Да го изправя ли на пръчката или ще го пречупя, ако се опитам?

Мария ако е много пораснал над 5 см просто не го пипай.По добре да има цвят,от колкото да го счупиш,много са крехки.Аз моите тая година съм ги оставила както искат да растят,не че останаха много.
Калинка браво на теб,сей пък ще остане за другите собственици.Аз ми е студено и нищо не пипам по градината.
Днес бяхме до село на погребение,но в двора така са нацъфтели едри бели кокичета....Не можах да си набера обаче,а моите тук не са се подали дори,обаче имам цъфнал кукуряк и иглика.
Хортензия бързо да се оправяте, че лошо  тая кашлица.
Отивам да готвя обяда,пъстървичка на скара.

# 534
  • при късмета
Привет!
Изпращах майка към сестра ми и днес имам за задача да се свържа с ортопеда, да чуя крайно становище за шефа.
Мушкатова, да се оправя бързо. И шефа беше със сериозна задна хрема доста време и мен ме мъчи повече от седмица. Ни съм в болните болна, ни в здравите здрава, поне да реши на къде ще хваща.
Калинче, страхотна идея. Нямам идея какво кои, но лилии много харесвам.
Мисля, че комарите, освен наличие на влага, за по-голяма популация има значение и растителността каква е. Размножават се май в растителността в застояла вода, ако тази при теб има движение е много добре.
И аз отивам да готвя, ама за вечеря

# 535
Писе, успях и хванах цветоноса на пръчката. Да видим сега.
Всички болни да се оправят бързо и качествено!

# 536
Размина ни се Simple Smile
Продължаваме АБ още два дни ,но най - страшното мина . Много благодаря на плами76 и Ladybird_ бях готова с багажа за Варна .

# 537
  • Бургас
Джейми,стискам палци всичко да остане зад вас!
Какво се чува в учителските среди,няма ли да има грипна ваканция?
Всеки ден със страх изпращам Криста на училище.

# 538
  • гр.Варна
Размина ни се Simple Smile
Продължаваме АБ още два дни ,но най - страшното мина . Много благодаря на плами76 и Ladybird_ бях готова с багажа за Варна .
Много хубава новина. Благодарностите не се приемат защото нищо не съм направила. А и затова сме тук в тази група, нищо че не съм виждала никоя от вас, знам, че при нужда мога да разчитам на помощ или съвет. Хубаво е чувството..... Heart

# 539
  • София
Привет, момичета, от близо и далеч!
Болничките да се вземат в ръце и да обявят бойкот на вирусите.
Здравичките да се наливат с мед и джинджифил, с шипково чайче и да се пазят.
Момичета, днес поработих на тръстиката, потегнах пациентите, че в следващите 10 дни няма да се появявам. Само ще чета. За какво ли се натягам, все едно, че гаджето ще ме изгони от общежитието или ще ми спре стипендията. За два от изпитите съм почти готова, ама последният е отврат. За него нищо не ви обещавам. Каквото сабя покаже!
ПЛАМИ, като прочетох това, дето си написала, че не познаваш никое от момичетата, изведнаж ми се прииска да си направим среща. След това ми мина през ума, че мисията е трудна, защото някои са с дребни дечица и сигурно няма да им е лесно. Виж, при бабите от КГБ е друга работа -
Скрит текст:
"В далечното лето. 2007, в интернет пространството, съвсем ненадейно, дотичаха бабе, подир бабе. Събра се малка бойна група чародейки и смело се нарече КГБ. ..." Споделят всичко, пият си кафето, кахърят се, когато болно е детето, а после пак са бойните бабетки, разменят си рецепти за чорби и плетки. Понякога прехвърчат и искрици. Е, то е ясно - цял отбор женици...Една с лицето към възглавницата станала...А пък на дядото на друга тази нощ съвсем не му е станало...И после следва обяснение и после кратко извинение, и искри вече не хвърчат и отново ескадроните летят..." Събираме се често на срещи регионални. Понякога си правим и срещи национални. От всички краища на милата Родина, събира се сговорната дружина. Смях и песни, и танци до зори...А младият народ ни гледа, и се диви...А младият народ ни гледа и се чуди: тия баби май...мъничко са луди...Не, не сте прави, вий сега, дечица. просто кипи още нашата кръвчица. С космодиск и наколенки кръшни танци бичиме, а утре пак по магазини и внучета ще тичаме. Младежи, туй от нас го запомнете: Духът младежки запазете! Възрастта съвсем не е порок!  Да пийнем по още едно за отскок. И нова среща ли се зададе, ето ги бабетките от КГБ. С балетна стъпка и със чупка в кръста, всяка към сладкарничката дупе тръска. И започват спомени едни, по час, по два, по цели дни..." Спирам до тук, за да не подлагам на изпитание вашето търпение.
Познавам ЛЮСИ, МА КО и ВАЛЕНЦЕТО. С удоволствие бих се запознала и с други момичета.
Размечталась, би казала Люси. Оставям ви, отивам да чета, че после да не се червя. Усмивка.

Общи условия

Активация на акаунт