Домакини 69/ Усмихни се, и светът ще се усмихне с теб

• 60 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Flo 51 развесели ме Simple Smile
Познавам бургазлийки - Славчето и Смърфи. Познавам ма ко и Валето( покрай темата се оказа, че се познаваме доста преди  „БГ мама“.)

# 541
  • при късмета
Много ми се иска да се видим всички. Но Калинчето и Смърфи рядко се засичат тук и сме доста пръснати.
Аз май най-много хора познавам лично. С  Калинка сме се виждали само в скайп, а с Плами по-миналата година не можахме да се видим, че стана късно и моите бяха много изморени, а ни чакаше още път. И Славето и Мария не съм виждала.
Джейми, радвам се, че се оправят нещата.
Фло, няма да ги мислиш изпитите, вече си ги взела

# 542
  • София
Здравейте, момичета.
Набързо да ви каже, че:
Аз съм навита на среща на по един сладолед и кафе в някой МОЛ на топличко.
Само да съм свободна...

# 543
  • при късмета
Добро утро!

Замръзна ми дупето докато се прибера
Вчера не можах да се свържа с ортопеда, дано днес успея

# 544
Идвам късно ама  вместо кафе нещо сгряващо ще пия.Много е студено днес,а напича и примамва за вън.Нооо стоя вътре на топло и довършвам играчки на части...
Фло успех с изпитите,ще се справиш и с тях.За среща иска ми се пак да се организираме ,много е хубаво и зареждащо.

# 545
Добър ви ден. Ма ко, признавам си, че мъфина(или каквото е там) от почерпката с кафе ми се привидя на кюфте.  Та кафето ти остана недооценено от мен. Не ме бройте за среща мен. Колата е на ремонт.

# 546
Моята кола тъкмо излезе от бокса, мм ми смени спирачките. Среща се прави в по-топличко време, май месец има доста почивни дни...
Стиснете един палец,  жизненоважно ми е тази вечер.

# 547
  • при късмета
Мушкатова, стискам всички палци
Чух се с ортопеда, няма да мине без операции. И колегата му, който искаше да види снимките е на това мнение, в петък иска да види и шефа. И двата крака са за операция, ще се правят през около месец, лятото. Нов метод, нямало да има патерици при възстановяването, слягат се импланти да раздалечат костите, че да растат нормално. По-добре е да се направят докато не е израсъл напълно и няма болки, че после трябва направо кости да режат. Даже и двамата, включително и физиотерапевтката, която прави стелките, бяха безкрайно изненадани, че сега няма болки. Ще изкуфея от притеснение за половин година

# 548
Мушкатова, стискам те!
Ма ко, за добро е. Така ще си казваш.

# 549
Хортензия - стискам!

Ма ко - просто няма да го мислиш за половин година, а като наближи, ще знаеш, че е за добро!

Аз съм се зарила в сайтове за паркети, врати, дръжки..... Омммм!

# 550
Смърфи, не се оплаквай. Така да искам един ремонт.....Основен, ако е възможно. Joy Тъкмо бях навила ММ, и сега парите за нова кола.... Децата и те мрънкат за втора спалня, съответно нашата бъдеща такава още е само в мечтите ми.

# 551
Много е неприятно с непредвидените разходи, но пък и без кола не става... Дано скоро поне стане втората детска стая, че и те си растат бързо и си искат своето пространство!

Последна редакция: вт, 21 яну 2020, 18:59 от Смърфиетка

# 552
Проблемът е, че сега новата кола ще е компромис....

# 553
  • София
ХОРТЕНЗИЯ, стискам палци и аз. Нека да се случи това, което искаш.
МА КО, съчувствам ти за притесненията, но си кажи, всяко зло за добро. Щом имате не едно, а повече мнения приеми го като необходимост. Ще мине и ще замине...
МАРИЯТ, СМЪРФЧЕ, като чета за ремонти и ми действате заразно. Започват да ме спохождат и мен такива мисли. Дали гаджето ще ги приеме? То е казано - каквото иска една жена и Господ го иска. Значи ще стане. ( но за да стане си трябва чалъм и малко женска хитрост.) Ех, какви хубави емотикони имаше за този случай.
Продължавам да съжалявам. Не можаха ли поне емотиконите да не ни вземат.
ПИСЕНЦЕ, какво плетеш сега?
ДЖЕЙМИ, гуш и усмивка. Ако те е развеселило написаното за бабите, можеш да надникнеш в бабешката тема и на първа страница ще прочетеш цялата поема. И рима се получи.
Край на почивката, ходом марш към книгите...

# 554
Проблемът е, че сега новата кола ще е компромис....

Всъщност това втора кола в семейството ли ще е или просто се налага да смените старата?
Но все пак без кола не става, ако е единствена...

Фло, честно - доброволно не бих си причинила ремонт, но така се наложи! Че не сме и в Бг, та да е пълен екшънът! 😂

Общи условия

Активация на акаунт