Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 938
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 390
И аз ще поръчам такива свещи и от по-мъничките за колежките ми. На мен не ми пречи да питам и да си пиша с човека, който ги продава. Даже предпочитам да питам, обикновено винаги имам допълнителни въпроси. Малко заядливо може да прозвучи, но ми се е случвало заради кофти отношение на продаача да се откажа от покупка, дори и с он лайн покупките ми се е случвало. Не ми създава трудност, но цветни и различни хора сме Simple Smile предпочитам да се фокусирам върху положителните неща, защото винаги ще намерим нещо, което да ни подразни.

В Инглиш хоум имаше миналата седмица хубави коледни чаши, големи за чай на добра цена.

Мъжа ми май ще го водя на почивка някъде. Представям си някое приказно хотелче, сгушени сред снега /ако се появи тази година/. Сещате ли се за някой такъв?

И последно искам да ви споделя за какво събирам тапи цяла година. Сега търся някакви малки декорации, които да подхождат на идеята. Ако успея да я сътворя ще ви пратя снимки.

# 391
Ние за всяка Коледа имаме гост  Elf on the shelf. Нашият се казва Чипи и всяка вечер лети до Дядо Коледа и клюкари какво е правило детето

На снимката се вижда и елхата, която съм правила от зелена пластмасова бутилка
Тази година ще правим коледно селище, но в малко по-различен вид

Накупила съм фигурките,елхите, снега ( намерих доста неща в магазините за $1.

# 392
На мен ми харесаха ръчноправените свещи, за които дадохте тук линк към Фб. Обаче никъде не пише цена, а клиентите пишат в коментарите и им отговарят на лично. Защо? Чудя се от какъв зор продавачът ще кара купувача да разглежда, да пита за всяка, да чака отговор? Не разбирам защо не искат да ми вземат парите бързо, лесно и без губене на време. Досадно е.

И мен това ме подразни, все още обмислям дали да пиша. То не само цената, размерът също не се знае, никаква информация няма.

И последно искам да ви споделя за какво събирам тапи цяла година. Сега търся някакви малки декорации, които да подхождат на идеята. Ако успея да я сътворя ще ви пратя снимки.

В Лидл все още се намират пакетите с тапи, не нам колко бройки са.В хоуммакс също продават, ако не си успяла да събереш достатъчно.

# 393
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
И аз ще поръчам такива свещи и от по-мъничките за колежките ми. На мен не ми пречи да питам и да си пиша с човека, който ги продава. Даже предпочитам да питам, обикновено винаги имам допълнителни въпроси. Малко заядливо може да прозвучи, но ми се е случвало заради кофти отношение на продаача да се откажа от покупка, дори и с он лайн покупките ми се е случвало. Не ми създава трудност, но цветни и различни хора сме Simple Smile предпочитам да се фокусирам върху положителните неща, защото винаги ще намерим нещо, което да ни подразни.

В Инглиш хоум имаше миналата седмица хубави коледни чаши, големи за чай на добра цена.

Мъжа ми май ще го водя на почивка някъде. Представям си някое приказно хотелче, сгушени сред снега /ако се появи тази година/. Сещате ли се за някой такъв?
Скрит текст:

провери ли в М-Арт? там съм виждала тичинки за цветя червени, бели, сребърни, златни... по-малки и по-едри... Simple Smile

# 394
  • Over the hills and far away
Включвам се и аз със миналогодишната елха- нова е и малко експериментирахме с лампичките, взехме такива със студена светлина, но тази година определено ще се върнем на топла. Също решихме да махнем пластмасовите играчки и останахме само със стъклени. Smiley
Скрит текст:

Тази година ми се иска нещо такова https://www.pinterest.de/pin/92816442308744096/ или изцяло в златно и сребърно.

# 395
А как се справихте с котето и декорацията. На мен ще ми е първа коледа с коте 😁

# 396
  • Бургас
Включвам се и аз със миналогодишната елха- нова е и малко експериментирахме с лампичките, взехме такива със студена светлина, но тази година определено ще се върнем на топла. Също решихме да махнем пластмасовите играчки и останахме само със стъклени. Smiley
Скрит текст:

Тази година ми се иска нещо такова https://www.pinterest.de/pin/92816442308744096/ или изцяло в златно и сребърно.

Много хубава и богата елха. Това над вратата какво е, прилича ми на метлата на Хари Потър.

Ти слагаш то събаря, ти слагаш … и така, весело е. Аз съм с три
А как се справихте с котето и декорацията. На мен ще ми е първа коледа с коте 😁

# 397
marie_curie ,на мен ми се отваря основната страница на Пинтерест , не мога да видя какво точно искаш да покажеш .
Миналогодишната елха е разкошна !
Ние също сме с котки вкъщи , но май е нямало големи проблеми , тук - там по някоя играчка на пода от тези на по-ниско , но там нарочно слагам пластмасови . При нас обаче елхата е в саксия и плетен кош .В началото са по-любопитни , но после някак свикват и не й обръщат внимание .
 Какво наистина става с тази мека постелка под елхата ?

# 398
  • Пловдив
И на мен не ми се отваря страницата .
Елхата е страхотна !

# 399
  • Бургас
За тези които украсяват спалните си. Влязох в нови коледни групи във фейса и вчера имаше публикация за украса на спалня. Самата конструкция на леглото беше за балдахин и отгоре украсата беше в зелено и светещи лампички. Сега я търсих но не можах да я намеря / малко ми идваше претрупано/. Но качвам това
видях такава и с елени лопатари

# 400
  • Пловдив
Малееее,страхотно е !
Аз миналата година си купих еленчета и мече такова бяло от Джъмбо ,много са сладки .

# 401
  • Over the hills and far away
Семана, предполагам, че е до коте. Моята топчица е удома вече 6 години и проблеми не съм имала никакви с нея, първата година беше малка и сдъвка една пластмасова топка (намерихме я търкулната в банята чак Simple Smile ), но това беше всичко. От тогава основно лежи или спи под елхата без да я закача.
Хриси, метлата на Хари е, да. Има книги, които са ми голяма слабост и тя е дна от тях Smiley Това е продължението на стената

Момичета, не знам защо не се отваря, ще опитам пак https://www.pinterest.de/pin/92816442308744096/.

# 402
  • Пловдив
Сега се отвори и тази е супер !

# 403
Много красоти показвате!
Лилавите елхи в Пинтерест са чудни, така се вдъхнових. Остава само да реша дали да е сиво-лилаво или златно-лилаво.
Споделям едно симпатично коледно комплектче обици, които си поръчах. Не е много по темата за украсата, но не можах да се сдържа. Много си ги харесвам.

# 404
  • Бургас
Семана, предполагам, че е до коте. Моята топчица е удома вече 6 години и проблеми не съм имала никакви с нея, първата година беше малка и сдъвка една пластмасова топка (намерихме я търкулната в банята чак Simple Smile ), но това беше всичко. От тогава основно лежи или спи под елхата без да я закача.
Хриси, метлата на Хари е, да. Има книги, които са ми голяма слабост и тя е дна от тях Smiley Това е продължението на стената

Момичета, не знам защо не се отваря, ще опитам пак https://www.pinterest.de/pin/92816442308744096/.

Миналата година правих това, плетени играчки

От изгорели крушки играчки

И това, /не е коледно/ ключовете трябваше да имат крила

Но тази твоя карта....

Общи условия

Активация на акаунт