Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 958
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 405
Мис Каролин Бингли много са хубави. Откъде са поръчани ?

# 406
Мис Каролин Бингли много са хубави. Откъде са поръчани ?

Орифлейм.

# 407
  • DE
И аз си купих коледни обици
https://www.amazon.de/gp/product/B07KG4TS5D/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
Мъжа ми като ги видя и коментира, я магаре и цвете Shocked ooooh!  Laughing още се смеем с децата hahaha

# 408
  • Bарна, морето, сините вълни

Днес пазарувахме в Джъмбо. Купихме някои материали. Внимавайте с тези и всякакви други елени и дядо Коледовци. Проверявайте го добре. Този желе единствения здрав от около десетина. Скъсани, счупени крака, скъсани рога.

# 409
Миналата година купихме същото еленче от Джъмбо. Уж ги огледах всички внимателно преди да избера, но вкъщи видях, че едното краче е счупено. Мислех си, че може да се е счупило в плика заедно с другите играчки, но не ми се занимаваше да го връщам - ползваме си го, стои си изправено, но като хвана крака и се усеща, че е счупен.
Аз не украсявам другите стаи, в спалнята само спим, пък и тя ми е в жълто и сиво, достатъчно цветна е. Grinning

# 410
Вчера взех от Кауфланд комплект от две ретро птички с опашки от пера, захващат се с щипка за клонка. Около 4 лв. бяха.

# 411
Някой с отзиви за елхите в Кауфланд, хубави ли са?
Еее, сега ми напомнихте, че и сз имах такива птички на щипка, но котката ги изяде.

# 412
И последно искам да ви споделя за какво събирам тапи цяла година. Сега търся някакви малки декорации, които да подхождат на идеята. Ако успея да я сътворя ще ви пратя снимки.

Скрит текст:

[/spoiler]
Преди няколко години реализирах идеята с венеца от коркови тапи. Всяка година подновявам с нещо, я панделка, я украса (правят ми ги в цветарски магазин, от мен само идеите Simple Smile

и

Сега събирам за елха от тапи, но доста трябва да се пие Wink

# 413
  • в сърцето на един мъж...
Леле, не съм се сещала за такъв венец, жалко Sad Но не пречи да почна да събирам тапи Simple Smile

# 414
  • София
Здравейте, някой правил ли е такъв венец ? Какво използвате за основа ? Дали ще се получи с картон ?

# 415
  • Beyond the stars
Доколкото виждам е телена основата Blush

# 416
Правих една година-пълен провал. С тел, овързвах,лепих,мазах. Нямам спомени,шишарките не се заклепяха и накрая се ядосах и се отказах.
Просто не съм разбрала технологията.
Има видеа вероятно.

# 417
Аз мисля, че основата може да е от картон, но да се сложи двоен и после двата листа да се облепят с тиксо. След това да се облицоват с алуминиево фолио или накаква опаковъчна хартия. След това  шишарките  може да се залепят отгоре с лепило или с топъл силикон.

# 418
  • гр.София
Нашия венец е такъв от вивре. На един много дебел картон шишарките и другите джунджурии са залепени с топъл силикон.

# 419
Нашия венец е такъв от вивре. На един много дебел картон шишарките и другите джунджурии са залепени с топъл силикон.

Така би било най-лесно. Но шишарките си въртят, със силикона не се залепват изобщо. Не знам дали моя не е бил хубав,но нищо ни ставаше.

Общи условия

Активация на акаунт