Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 937
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде там
Хриси дай линк към американските групи.

# 436
Хриси дай линк към американските групи.

И аз искам. Членувам в една. Едни огромни къщи,стълбища, едни украси. Много са зарибяващи.
И нашага къща е огромна, обаче голям ресурс ще отиде ако украсявам така. Затова всяка година добавям по нещо новичко.

# 437
  • София
Ходих до джъмбо да търся сини коледни топки, но без брокат, ама нямаше. Други си купих де и още куп непотребни неща. Joy
Ако не ти е много далеч погледни в ХИТ-а.Матови със сигурност имаше,но мисля ,че и без брокат съм мяркала там.

# 438
# 439
Да споделя статия с 20-т идеи на декор с тикви, някои стават и за коледна украса, особено в бяло и гълъбово синьо

https://roomble.com/ideas/soveti-i-idei/dizajn-i-dekor/20-luchsh … oto_simple=213581

За много сръчни - карета на Пепеляшка

Последна редакция: нд, 10 ное 2019, 12:33 от La_Valletta

# 440
  • При елфите ...
Дайте ми идеи как да украся дървена елха (от Юск)... нещо не намирам в нета... сигурно калпаво търся... Wink

# 441
Дайте ми идеи как да украся дървена елха (от Юск)... нещо не намирам в нета... сигурно калпаво търся... Wink

Как изглежда това нещо?

# 442
  • При елфите ...

Как изглежда това нещо?
Не успявам да открия картинки в нета... не мога и снимка да й направя... На поставка е сложена вертикална пръчка (като стебло) и се закрепят за нея няколко хоризонтални пръчки (за клонки) с различна дължина...

# 443

Как изглежда това нещо?
Това ли се има предвид?

# 444
Тази ще е. Дъщеря ми имаше миналата година, беше закачила лед верига на тел, пак от Юск и няколко малки текстилни играчки и тези керамични от снимката.

# 445
  • При елфите ...
Тази ще е. Дъщеря ми имаше миналата година

Разгеле... точно тази е... тя е от миналогодишната им колекция, ама аз си я взех тази година на символичната цена 5 лв. Wink

# 446
Aredhel , изглежда страхотно.Това ,което fatalina и  La_Valletta са показали е мн. подходяща украса . Аз имам подобна елха, но от бял метал с вградени , увити светлинки на батерии и украса от малки метални фигурки на еленчета , снежинки и др. , но винаги добавям и миниатюрни коледни топки .

Последна редакция: нд, 10 ное 2019, 19:13 от oska

# 447
  • При елфите ...
Взела съм си порцеланови фигурки подобни, ако не и същите като на показаната от La_Valletta елха... исках да видя и други идеи...

# 448
  • Бургас
Взела съм си порцеланови фигурки подобни, ако не и същите като на показаната от La_Valletta елха... исках да видя и други идеи...

Ами правиш тематично само топки в два цвята, или само звездички или снежинки, животни, мечки, елени, по-назад качих от футболни фенове
Вижте на какво попаднах, това са чаши

# 449
  • При елфите ...
Приложение на костеливи орехи... Wink

Общи условия

Активация на акаунт