Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 930
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 450
  • При елфите ...
В Лидл...

# 451
  • Bарна, морето, сините вълни

След 2 дни труд и огромна помощ от страна на ММ, ето я камината ни. Направихме я от кашони, стиропор, дървени летви, тиксо и тапети. Утре ще до оправя, където, каквото може. Има си доста кусури, но за пръв път правим и пак си я харесвам, доволна съм.

Последна редакция: нд, 10 ное 2019, 22:42 от DespicableMe

# 452
  • Beyond the stars

Стартирах обратното броене аз Grinning

# 453
  • München, Deutschland
Вълшебство, кое е това приложение с обратното броене, да си сваля и аз? Аз имам едно от мин год, но не е така добро и е отделна програмка, а не widget...

И ние цял уикенд майсторихме камина. Този път решихме да е малко по-постоянно решение, не кашони с тапет, както досега. Купихме мебелни плоскости, облицовка от стиропор, покрита с прах от истински камъни, сложихме една релефна украса по ръба, а горивната камера е покрита с "тухли", леко опушени.

Остава основата на горивната камера, латекс по облицоващата релефна украса за прикриване на дребни дефекти, малко боядисване и фугиране по ръбовете, както и горната полица, която ще е от дърво, не успяхме с тези неща... Много работа е, такива декоративни камини се продават за доста пари, само такава тип рамка с добро архитектурно решение, украси и т.н., е към 200 евро. Тя и нашата няма да излезе евтина накрая, де Sad, но дотук поне на външен вид е както я искахме и е съобразена и точно изграждана по мястото, на което ще седи.

През седмицата сигурно няма да можем да я довършим, а за мен е трудно да дорисувам непасващите ръбове по тъмно след работа... Но за другия уикенд ми се струва, че ще успеем.

Междувременно зазимих и терасата, и лампички сложихме, още не мога да си сложа луновички с пролетни растения, защото петуниите не спират да цъфтят въпреки сланите... Немски мутанти...

Ако някой знае - туята ни (на около 2г и в доста голяма саксия) започна да съхне отвътре, в същото време външните клони са зелени, има и нови. Нормално ли е това? Подобно нещо виждам в живите плетове от туя около нас, но нашето е отделно дръвче. Питам тук, понеже това ни е външната целогодишна елхичка и ще ми е много тъжно ако я съсипя.

Малко снимки без облицовките от камината,, само една бегла идейка от цветовете на горивната камера, другото ще оставя за когато е готова. 😃

# 454
  • Beyond the stars
https://play.google.com/store/apps/details?id=dukeblue.christmas … wn.live.wallpaper

Има бая приложения, ма това най-добре ми пасна с основния екран и се вижда брояча.

Камината ви ще стане страхотна, сигурна съм Heart

# 455
  • Пловдив
Аз вчера започнах да украсявам, малко по малко. Започнах от едната тераса и съм още в началото, но купих някой нови неща и да не ми стоят в торби ги вкарах в употреба. Елхичката е жива, украсата все още не е завършена, но мога да се занимавам само през уикенда, така че до първи Декември ще съм готова, поне такъв е плана.

Имам и по-хубави снимки на самата елха, но са над 5 Мб и не мога да ги кача от телефона. Ще ги прехвърля да ги обработя на компютъра и ще ги кача и тях днес-утре.

# 456
  • Bарна, морето, сините вълни
Ехаа, chrissy, ще стане страхотна камина! Доста труд, поздравления.

# 457
  • София/Севлиево
Благодаря за приложението,което отброява дните до Коледа.Не ми бе хрумнало да използвам нещо подобно,но стана много хубаво.

# 458
  • WonderLand
Благодаря за съвета за лидълските стикери - навлажних стикерите и ги сложих, не са мръднали.

# 459
  • Пловдив
Стана въпрос за венци.
Ето го и моя венец от шишарки 😄

Избрах картон и на него омотах вестник, от горе сложих хартиено тиксо, а най отгоре ленена лента. Топъл силикон шишарки, жълъди, топки, черупки от орехи и кашу 😀
Направих и светеща къща от картон :

И др.неща.

# 460
  • Бургас
През това време някъде в Америка ....

Искам и аз ..

# 461
  • Под Сините камъни
В "Е- маг" има намаление на елхи и коледна украса
https://www.emag.bg/cmp/christmas-gifts/koledna-ukrasa.php?ref=s … on_CMP-23993_3179

# 462
  • Euskal Herria
Имам и по-хубави снимки на самата елха, но са над 5 Мб и не мога да ги кача от телефона. Ще ги прехвърля да ги обработя на компютъра и ще ги кача и тях днес-утре.
Снимките от телефона си ги пращам в месинджъра и от там качвам.

# 463
Аз вчера започнах да украсявам, малко по малко. Започнах от едната тераса и съм още в началото, но купих някой нови неща и да не ми стоят в торби ги вкарах в употреба. Елхичката е жива, украсата все още не е завършена, но мога да се занимавам само през уикенда, така че до първи Декември ще съм готова, поне такъв е плана.

И моята идея за терасата е подобна,но аз няма да слегам елха.Мисля също така да сложа и един венец на вратичката на терасата.

# 464
In4i много нежна елхичката. Много ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт