Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 963
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 315
Аз днес направих първата си покупка - комплект Коледно село Heart Eyes
Има къщички, мостче, елхи, фенери, хора и Led лампички Simple Smile Много съм доволна Simple Smile

# 316
  • София
Страхотно е,откъде е?

# 317
Страхотно е,откъде е?

От Немския център на Дондуков Simple Smile

# 318
Откъде са коледните селца лампички.?

# 319
Откъде са коледните селца лампички.?

От Немския център на Дондуков. Комплектът съм го снимала отпред и отзад, за да се види какво съдържа.
Лампичките са топло жълти и са вътре, монтират се в къщичките.

# 320
От утре в Лидл има коледна украса с батерии за ужас на приятеля ми. 😀 обаче за външна украса нямАм друг избор. Миналата година си купих едни еленчета, които се забиват в земята. Много съм доволна. Качествени са им нещата с батерии.

# 321
  • Перник
Страхотно е,откъде е?

Какво представлява "Немския център"   , само съм чувала за него? Кога го правят? Представям си го като коледен град с много украса и сладкиши? Какво се продава там?
Благодаря.

# 322
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Страхотно е,откъде е?

Какво представлява "Немския център"   , само съм чувала за него? Кога го правят? Представям си го като коледен град с много украса и сладкиши? Какво се продава там?
Благодаря.

нещо като меркари и фешън галери, но имат и мебели Simple Smile може да се поръча по интернет и да се достави до магазин безплатно) или с куриер до адрес/офис.
https://nemski-centar.com/

# 323
  • München, Deutschland
От утре в Лидл има коледна украса с батерии за ужас на приятеля ми. 😀 обаче за външна украса нямАм друг избор. Миналата година си купих едни еленчета, които се забиват в земята. Много съм доволна. Качествени са им нещата с батерии.

Смао да ти кажа, в случай, че не си срещала. Има външни лампички на ток, специално с IP-защита за външна употреба и различна устойчивост на вода, най-просто казано. Не е нужно да даваш цял сезон кинти за батерии. Wink

# 324

Смао да ти кажа, в случай, че не си срещала. Има външни лампички на ток, специално с IP-защита за външна употреба и различна устойчивост на вода, най-просто казано. Не е нужно да даваш цял сезон кинти за батерии. Wink
Благодаря. Наистина се дават много пари за батерии. Проблемът ми е, че на много места, където искам да украсявам, няма ток и няма и как да се прекара.

# 325
  • München, Deutschland
Аз гледах лампички с по 10м кабел към контакта. Но повече от това вече трябват и външни разклонители...

# 326
  • Beyond the stars
Нахлувам с 200 в темата, не знам как съм я загубила.
Някой с мнение за елхите в Кауфланд, че ми се ще по-голяма?

# 327
Аз гледах лампички с по 10м кабел към контакта. Но повече от това вече трябват и външни разклонители...

Сподели, моля, къде са тези с 10-метровия кабел? И аз искам да купя за терасата.

# 328
  • Beyond the stars

Благодаря. Наистина се дават много пари за батерии. Проблемът ми е, че на много места, където искам да украсявам, няма ток и няма и как да се прекара.

Аз цяла година съм със соларни на терасата, направила съм си звездно небе и ми е целогодишно Grinning
Моите са от Джъмбо и проблемът е, че бая слънце им трябва Grinning Иначе е много удобно.

# 329
  • Пловдив
Yst_89
Благодаря ,но мисля ,че това е Какаду м-на .
Задължително ще мина от там .
Страхотни големи къщи с големи стаи показвате .
Моя апартамент е малък и няма място за камина ,иначе  много харесвам .
Страхотни идеи .
Аз продължавам да си творя моите неща за Коледа .
Вчера правих топки ,сърца и кукла .
Да Ви кажа ,доста време отнема правенето , а уж изглежда  лесно .

Общи условия

Активация на акаунт