Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 993
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 330
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Yst_89
Благодаря ,но мисля ,че това е Какаду м-на .
Задължително ще мина от там .
Скрит текст:
Страхотни големи къщи с големи стаи показвате .
Моя апартамент е малък и няма място за камина ,иначе  много харесвам .
Страхотни идеи .
Аз продължавам да си творя моите неща за Коледа .
Вчера правих топки ,сърца и кукла .
Да Ви кажа ,доста време отнема правенето , а уж изглежда  лесно .

изпуснала съм нещо Simple Smile Simple Smile Simple Smile
какво има в Какаду магазина?
ме съм ходила в какаду откакто затвориха нашия в скай сити Sad

# 331
От утре в Лидл има коледна украса с батерии за ужас на приятеля ми. 😀 обаче за външна украса нямАм друг избор. Миналата година си купих едни еленчета, които се забиват в земята. Много съм доволна. Качествени са им нещата с батерии.

Смао да ти кажа, в случай, че не си срещала. Има външни лампички на ток, специално с IP-защита за външна употреба и различна устойчивост на вода, най-просто казано. Не е нужно да даваш цял сезон кинти за батерии. Wink
Благодаря. Наистина се дават много пари за батерии. Проблемът ми е, че на много места, където искам да украсявам, няма ток и няма и как да се прекара.

Аз цяла година съм със соларни на терасата, направила съм си звездно небе и ми е целогодишно Grinning
Моите са от Джъмбо и проблемът е, че бая слънце им трябва Grinning Иначе е много удобно.
Имам купени соларни лампи от Джъмбо, обаче вече и трите не светят. Много ме е яд. Може ли снимки на терасата ти и кои лампи точно използваш. Simple Smile Благодаря!

# 332
  • Beyond the stars
Arwen88 коледни соларни са си. 9.90 помня, че струваха Grinning Та може би за това повече слънце им трябва. Ама си светят вече година. Ето тук се виждат през прозореца, че само тази снимка намирам.

# 333
Аз пък си имам истинска камина, а винаги се чудя как да я украся. Само слагам на перваза две три фигурки на Дядо Коледа или някой гирлянд. Нагоре е с гипсокартон и мазилка и няма как да дупча, за да закача нещо, ММ ще ме убие.

# 334
  • София/Севлиево
Докато не съм забравила-на Пиротска в един магазин за платове на витрината имаше изложени няколко десена с коледни мотиви,включително и топ полар-червен на бели снежинки(или звездички?!).Връщам се назад да ви изчета.
Намерих си одеало-небесносиньо от микрофибър,е няма картинки,но пък може да мине за коледно,ММ го бе купил миналата година уж да го слагам на спалнята,но е голяма прахосъбирачка и той го бе прибрал-като се разрових и го открих-ще свърши работа.

# 335
Страхотна тема!

Мис Бингли, е моята елха е същата. Извивам клончетата в различни посоки, както ти е обяснила Мария.

# 336
снимки от днес в пепко Simple Smile ще ги поскрия, че са големи Simple Smile

ръчно изработени стъклени топки (огромни са) и светещи гирлянди

Скрит текст:

одеяла, калъфки.... некой питаше за синьо одеяло - имаше тъмно мастилено синьо и тюркоаз
Скрит текст:

коледни чорапи, много видове

Скрит текст:

украси, фигури, клонки...
Скрит текст:

комплект от два печата за сладки
Скрит текст:

пижамата съм пропуснала да кача Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 14:17 от st. Dobri

# 337
  • София/Севлиево
st.Dobri в кой Пепко е това?

# 338
в скай сити Simple Smile
пижамата. миналата седмица имаше много хубави детски поларени, но май са свършили
Скрит текст:

и още чорапи
Скрит текст:

# 339
  • Beyond the stars
И в нашето Пепко позаредиха коледните неща, определено ми е едно от местата за коледен шопинг този сезон Bowtie

# 340
днес отнесох изключително не-коледни чорапи и боксерки Trollface за стар уорс фенчето у дома Trollface

# 341
Еййй, благословени сте вие, софиянци, и от по-големите градове.... тук няма НИЩО 😕

Та затуй с подръчни материали, основно природни си стъкмих семпла есенна украса, която скоро ще заменя със коледна:

# 342
  • Пловдив
Зори ,страхотно  оригинално !
И аз вчера бях в нашето Пепко ,но нищо интересно не видях .
В замяна на това в друг не толкова известен магазин  си купих доста материали за майсторене .
От телефона нямам скрит текст.

# 343
Зори ,страхотно  оригинално !
И аз вчера бях в нашето Пепко ,но нищо интересно не видях .
В замяна на това в друг не толкова известен магазин  си купих доста материали за майсторене .
От телефона нямам скрит текст.

Би ли споделила кой е магазина и къде се намира? Благодаря ти.

# 344
  • Пловдив
Разбира се .
Намира се с/у бившите Папараци ,или преди там имаше баня .
На отсрещната страна .
Магазина няма име .

Общи условия

Активация на акаунт