Коледни и новогодишни идеи и декорации 2019/2020

• 116 959
  • 1 416
  •   1
Отговори
# 345
  • Beyond the stars
Зори разкошно е.
Иначе Пепковците като гледам с размах отварят магазини, та скоро ще са навсякъде Grinning

# 346
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
коледни подаръци за феновете на Стар уорс Simple Smile Simple Smile в уайкики има мъжки коледни пижами с трупърите и другите войници, някои са с коледни шапки. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

35 лЪва

# 347
  • München, Deutschland
Аз гледах лампички с по 10м кабел към контакта. Но повече от това вече трябват и външни разклонители...

Сподели, моля, къде са тези с 10-метровия кабел? И аз искам да купя за терасата.

Аз взех тези, но има и с повече ЛЕД. Търси с led lichterkette. Тези накрая ще ги носим на вилата:

https://www.lidl.de/de/melinera-led-lichterkette/p311875?searchT … ngOrigPageSize=36

Иначе от Амазон си взех ето тези за вкъщи и добре, че ти писах,  за да видя, че бяха в кошницата и още некупени Scream:

https://www.amazon.de/dp/B01LYXGFK5/ref=pe_3044161_185740101_TE_item_image

Иначе соларните нямат дълъг живот, 2-3 години примерно. Затова и за баба взех някакви от по 2лв в Джъмбо и й ги сменям регулярно каквото изгори.

# 348
  • в сърцето на един мъж...
Би ли споделила резултатът после?
Чудя се, как ще се извади хартиения конус, няма ли да и залепнал?

По принцип се прави на стиропор, върху него се слага малко от фолиото за зеленчуци, прикрепя се, за да не се мърда и после така се сваля. Аз имам камбанка и елха и от две години се каня да направя Simple Smile

# 349
Скрит текст:
link=topic=1142600.msg39592983#msg39592983 date=1572897864]
Аз гледах лампички с по 10м кабел към контакта. Но повече от това вече трябват и външни разклонители...

Сподели, моля, къде са тези с 10-метровия кабел? И аз искам да купя за терасата.

Аз взех тези, но има и с повече ЛЕД. Търси с led lichterkette. Тези накрая ще ги носим на вилата:

https://www.lidl.de/de/melinera-led-lichterkette/p311875?searchT … ngOrigPageSize=36

Иначе от Амазон си взех ето тези за вкъщи и добре, че ти писах,  за да видя, че бяха в кошницата и още некупени Scream:

https://www.amazon.de/dp/B01LYXGFK5/ref=pe_3044161_185740101_TE_item_image

Иначе соларните нямат дълъг живот, 2-3 години примерно. Затова и за баба взех някакви от по 2лв в Джъмбо и й ги сменям регулярно каквото изгори.
[/quote]
[quote author=chrissy

Благодаря ти, Криси!

# 350
В Лидъл са пуснали играчки за елха и украси разни. Харесах си лампички, имаше във формата на елхички и на снежинки. По пет и нещо бяха, за момента се удържах, че имам доста лампички, но май ще си взема елхичките. Някой ползвал ли ги е, да каже дали ги бива?

# 351
  • Beyond the stars
Моите за елхата са лидълски на батерии и много си ги харесвам. Трета година ще им бъде.

# 352
Вижте какви къщички. Страницатата е от Фейса. Щипалки се казва-прават неща за бебета-топки за елха с име,клипсове за биберони,букви за стая и такива. Аз съм поръчвала. Много любезна мацка, опаковани с внимание. 6 лв за брой са къщичките. Смятам да си поръчам няколко. Реших,че може да ви харесат,нали все търсим къщички.
[/b]

# 353
  • Mars Hotel
Вижте какви къщички. Страницатата е от Фейса. Щипалки се казва-прават неща за бебета-топки за елха с име,клипсове за биберони,букви за стая и такива. Аз съм поръчвала. Много любезна мацка, опаковани с внимание. 6 лв за брой са къщичките. Смятам да си поръчам няколко. Реших,че може да ви харесат,нали все търсим къщички.
[/b]
Много ми харесват, но не намирам страницата. Може ли линк?

# 354
В Лидъл са пуснали играчки за елха и украси разни. Харесах си лампички, имаше във формата на елхички и на снежинки. По пет и нещо бяха, за момента се удържах, че имам доста лампички, но май ще си взема елхичките. Някой ползвал ли ги е, да каже дали ги бива?
Успя ли да ги видиш и купиш? Ако да - снимай ги. Аз днес ще ги видя. Чудя се между тези от 5,99 и 27,99 лв. с батериите за външна употреба.

# 355
Тези от 5.99 са много мижави, 1.30 м дължина и с малко фигурки, дребни.

# 356
  • Бургас
За кулинарките, идеите са от нета

# 357
Тези от 5.99 са много мижави, 1.30 м дължина и с малко фигурки, дребни.
Те са два вида - едните са с елхички и са само за вътре, а другите не мога да разбера какъв тип са от картинките - за вътрешна и външна употреба.

# 358
[/b]
Много ми харесват, но не намирам страницата. Може ли линк?

Заповядай!

# 359
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
такива купих миналата година от "немски център" - имаше със снежко, с еленчета и с елхичка.
ще снимам когато извадим украсите.

Общи условия

Активация на акаунт