💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 403
  • 879
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Защото са егоистки и така са свикнали. То има и такива семейства, не се събират заедно да вечерят, а всеки си яде когато му скимне.
Да, наистина има такива семейства, но за мен това не е извинение да си невъзпитан. Все пак не са си вкъщи, нужно е съобразяване с останалите и никой не е длъжен да търпи лошото възпитание на когото и да било. Най-малкото трябваше да съобразят, че храната е ограничена и би било честно да си я поделят поравно.

# 256
  • София
Абе аз не знам как така ги намериха там тези картофи и ориз. Доколкото си спомням траките само риба ядяха, ама може и да бъркам.
Да, много грозно бе от страна на топ кифлите - Бояна и Йоана как започнаха сами да плюскат, пък после скачат на Тарзанчо и за какво? Боянчето нещо много бързо спря да слугува, защо ли...  Rolling Eyes
От кадрите които показаха ми се видя, че май Амелия-Мира най-трудно ще понесе рибарската хижа, изглеждаше чак ужасена милата.
Интересно ми е сега дали четирите жени в славяните няма да направят съюз и да изгонят Тарзан (ако получат и помощ от Томас/Март). Т.е. да изгонят Йоргос и Веско един след друг. По принцип не виждам как може да има съюз между Марешка и Йоана след 'алкохол гейт' ама да видим.

# 257
  • Sunshine state
Хареса ми това за аферата "алкохол гейт".😂
Аз пък мисля, че може и да направят подобна врътка и да решат, че Йорги е за гонене, обаче и той се усети накъде духа вятърът и ще се активизира и той в някакъв заговор, за да ги саботира.

# 258
  • София
Първата вечер и траките имаха картофи.

Гледах снощи в движение на телефона, та може и да съм пропуснала някои ключови моменти. Врякането на Александра е още по- дразнещо така. Да не говорим, че казва примерно- ето, траките изравняват прабългарите (защото имат еднакъв брой извадени топки), ама че че човекът, който се състезава в момента за прабългарите почти е излязъл от морето със следващата топка не е важно. Пламен беше страхотен, Юлиян също, особено с двукратно влизане, Март много добър и близначките за пореден път показаха дух.

# 259
  • Пловдив
Първата вечер и траките имаха картофи.

Да не говорим, че казва примерно- ето, траките изравняват прабългарите (защото имат еднакъв брой извадени топки), ама че че човекът, който се състезава в момента за прабългарите почти е излязъл от морето със следващата топка не е важно.
Това ми направи впечатление и на битката между траките и прабългарите миналата седмица - едните били настигнали другите - да, те може да са в тоя момент на едно и също място, но едните носят трети кол, а другите - четвърти (примерно). Какво е това настигане?!
Март не ми харесва - млад, мускулест и дотам. Празна хубост. Знам, че в темата няма много фенове, но пък ми допада Атанас, има някак по-одухотворен вид.

# 260
  • София
Пламен не случайно им скри шапките. Той е пожарникар и неговата ОФП е с класи над останалите. Не знаех обаче, че може и да плува толкова добре. Юлиян пък е учител по физическо възпитание и явно човека си тренира редовно без да има някакво напомпано с химия тяло или да се бие нещо в гърдите. Значи всеки един обикновен човечец, който тренира редовно ей така за тонус и здраве би се справил по-добре от всички тези млади и напомпани батки, само че напомпани и с яко химия. Истинската сила и издръжливост липсват. А ако говорим пък за чиста и груба мъжка сила, то за мен Добри е най-здравия. Но той горкия не може да плува, а и като всеки по-голям и тежък мъж бе изцеден физически след подобно изпитание. Аз честно казано се същисах най-вече от колапса на Стоян, който все пак е бивш спасител, а и е по-лекичък. Странно, явно не е бил добре подготвен преди началото на формата или оскъдната храна му влияе. Има такива организми, които просто не се адаптират или много трудно приемат лишенията и едно такова свръх усилие доведе до срива му.

# 261
  • Козлодуй
Харесвам Траките обаче Александър много ги забави в началото и въпреки, че Добрин и близначките дадоха всичко от себе си за възможностите си, отбора остана на последно място.
Хич не харесвах Терзан, но сега ми харесва като се опитва да сплоти отбора и да ги прикани да се хранят заедно. Уважението е много важно, а славяните много надути и се държат неуважително с домакина си - капитана Simple Smile
Не ми харесва храната в луксозната вила - все газирани, прекалено сладки неща, алкохол и такива които могат да съсипят всяко храносмилане и да направят човека неспособен да се състезава особено ако преди това е гладувал така, че очаквам следващите дни губещите да са прабългарите Simple Smile В този смисъл аз бих предпочела простата   храна в рибарската хижа - рибата на скара ми изглежда много полезна Simple Smile

# 262
По въпроса с топките - прегледах пак тази част. Ситуацията е следната - Томас е втори от щафетата на славяните, Юлиан е втори от щафетата на прабългарите. Томас има преднина от първия в щафетата Март, вече е взел втора топка и плувайки се връща към понтона. Във водата се среща с Юлиан, който тепърва ще взима топка. Юлиан казва нещо на Томас, Томас се връща към топките, които са в средата и оставя топката. Преди да остави топката, преброих че топките са шест на брой, следователно Томас е взел топка на прабългарите. Същата топка, която остави беше взета от Юлиан, който тръгна обратно към понтона. Томас се насочи към топките вляво.

# 263
Демек Томас е блял и Юлиян му е спестил повторно връщане чак от брега, където евентуално Алекс щеше да му каже, че е взел топка от другия отбор, ако въобще забележеше това докато полага такива усилия да се прави на Алекси Сокачев. Тоест, не му е попречил, а му е помогнал като го е върнал още като беше близо до топките.

# 264
Демек Томас е блял и Юлиян му е спестил повторно връщане чак от брега, където евентуално Алекс щеше да му каже, че е взел топка от другия отбор, ако въобще забележеше това докато полага такива усилия да се прави на Алекси Сокачев.

Аз така видях ситуацията при повторното гледане. Няма да е зле и друг да прегледа точно този момент, и да изкаже мнение.

# 265
Ето това е интересно, аз не гледах внимателно и не разбрах какво точно се случи.
Иначе точно това си мислех докато гледах - Алекс достатъчно компетентна ли е да следи за правилата, на гредата например някои си скачаха от доста по-рано.

# 266
В името на справедливостта и аз изгледах. Топките би трябвало да са срещу понтона, но течението ги е преместило всички вляво. От брега крещят на Юлиян, който е на средната греда, че топките са вляво и виждаме, че Томас тъкмо е взел топка от средната група, която всъщност е на прабългарите. Като оправдание може би Томас се е заблудил заради жълтия цвят на шамандурата  (има и червена), да  е решил, че това са техните топки или не са разбрали правилата. Но за мен няма вина Юлиян.

# 267
  • София
Амбицирах се и аз да върна и да изгледам момента със спорната топка, защото снощи останах с впечатлението, че Томас просто взе грешна, а Юлиян само го насочи към шамандурата с топките на славяните. Ами точно така е, както съм разбрала и както казва PURE, та изобщо не разбирам какво нечестно има тук и защо Марешка се тръшка толкова много. В правилата на играта се каза изрично, че всяко племе си има шамандура с топки, а не че всеки може да влачи откъдето му падне.

# 268
Ще гледам на запис, после, ще се връщам да чета.

# 269
Аз пък си мисля, дано да не му се налага та Стоян наистина да спасява хора, нали спасител беше? Как са ги събрали тая година,  един- двама наистина плуват добре. 
Радвам се за прабългарите,  славяните бучат щото отидоха в колибата.  Нищо, трябваше на плажа направо, ама другия път😎.
Близначките ме изненадват много, след първоначалното " кифленско" поведение, дават заявки за доста силни игри.

Общи условия

Активация на акаунт