💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 409
  • 879
  •   1
Отговори
# 240
Според мен случаят със “заблудата” на Томас от Юлиан е от това, че не са ни ясни правилата. Можеш ли да хапеш? Можеш ли да лъжеш? Ама кой дати каже, като са заети с това дДжаферович да играе с Милков?

# 241
Дразнят неплувните умения, защото всички знаехме, че Игрите ще са на морето с включени морски състезания. Аз честно си представях, че участниците като за първи сезон ще са хора с изключителна спортна подготовка и Воля. А и наградата е повече от прилична, та да я спечели някой дюшек.

# 242
  • Другата България
Според мен случаят със “заблудата” на Томас от Юлиан е от това, че не са ни ясни правилата. Можеш ли да хапеш? Можеш ли да лъжеш? Ама кой дати каже, като са заети с това дДжаферович да играе с Милков?
smile3521 newsm10

# 243
  • ВАРНА
Действително доста издънки има екипа на Тупарев.    
Чета още юли в негово интервю че няма да има големи звезди защото му искали огромни хонорари.
Интересно как веднага ги е отхвърлил пък за ВИП Брадър ръсеше по 60-80 000 че и 100 000 лв. с охота!  
 А за състезание - където щеше да бъде сто пъти по интересно да ги видим същите - не дава нищо!  

Явно че са му клъцнали доста бюджета от Нова тв. - спрямо този на брадъра  е поне наполовина.

Смятам че и доста известни хора - които не приемаха да влязат в брадъра в Игри на волята - щяха да приемат и за по 30 000 лв.
И особено здрави и такива които ще се хвърлят истински в игрите.  
 - Яна Маринова - Деян Донков и прочие.

Та според мен състезанието има жестоко окълцан бюджет.
Затова им куца всичко и организацията на игрите и калпавото заснемане с много липсващи камери и много още неща.

# 244
Дразнят неплувните умения, защото всички знаехме, че Игрите ще са на морето с включени морски състезания. Аз честно си представях, че участниците като за първи сезон ще са хора с изключителна спортна подготовка и Воля. А и наградата е повече от прилична, та да я спечели някой дюшек.
Joy Joy Joy
Много готино сравнение!
Мега зле са, да. Дори големите яки мъже... Издъхнаха! Освен това някои подхождаха върху гредата още от тези неща, дето я държаха, едни кръстосани такива в двата края, които се преминават още по-трудно, защото стърчаха над гредата. Други ги прескачаха и минаваха направо върху гредата. Абе, правилата бяха пълна скръб както във всички игри до момента. Александра вместо да гледа как се спазват правилата и честно ли се играе играта, беше заета да вика и коментира това, което зрителите и сами виждат.

# 245
Много хубаво се плува с голям пояс - аз имам два))

Марешка започва да ме съмнява пак - дали е избягала, или са я изгонили?.. Докато не чуя другата страна в спора, не мога да съм сигурна. Йоана все още е по-дразнеща от нея.

# 246
Много хубаво се плува с голям пояс - аз имам два))

Че ти си готова - да се запишеш за 2020! Smile Smiley

# 247
Направо съм за там! Всъщност, щеше да е много тренди, ако им бяха раздали по едно розово фламинго - да го яхнат и да се състезават до шамандурата и обратно))

# 248
  • София
Фламингото излезе от мода. Трендът е еднорог. Joy

# 249
И аз си представях фламинго, как пори вълните 😂😂😂
На мен ми харесва, че не са всички някакви топ спортисти, ами нормални хора, по - близки до тюфлеци като мен 😁 с Добри щяхме да се плацикаме в морето две денонощия поне.
Трябва и нещо положително да се отбележи
И...аз искам да изкажа дълбока благодарност към кастинг директорката(сигурна съм е жена), най - накрая лицеприятни мъже в българско риалити през последните 2-3 години, само кати си помисля за сексимволите на Брадъра - Джино, Папи Ханс и Stuck Out Tongue Winking Eye

# 250
  • София
Аз имах малко работа и изобщо не разбрах какво се случи с "топката на раздора", та не мога да преценя кой крив, кой прав. Ама и от продукцията не благоволяват да ни обяснят, което е странно.
Славяните, и в частност Веселин, много се изложиха. Къде си мислят, че се намират, на почивка? Искали кърпи, шампоани, паста за зъби. Crazy Милите те!
Георгиос беше прав да иска да се съберат всички, жалко, че кифлите не го разбраха. За мен е липса на уважение да започнеш да се храниш, без да изчакаш останалите.

# 251
Имам един въпрос : може ли да се запали огън с подръчни средства, въжможно ли е и как, с какво?

# 252
  • София
Добре, де.. нали имаше ключове на топките. Очевидно Томас беше взел грешната и се върна за правилната - и така отключиха всичко.
Това, което видях аз вчера Юлиан да си причинява на мъжкото достойнство по гредата..ИЗУМИХ СЕ!

# 253
  • София
Георгиос беше прав да иска да се съберат всички, жалко, че кифлите не го разбраха. За мен е липса на уважение да започнеш да се храниш, без да изчакаш останалите.

Защото са егоистки и така са свикнали. То има и такива семейства, не се събират заедно да вечерят, а всеки си яде когато му скимне.

# 254
  • София

Защото са егоистки и така са свикнали. То има и такива семейства, не се събират заедно да вечерят, а всеки си яде когато му скимне.

Ам точно!
Ами ако бяха на плажа, какво щяха да правят с ниското кръвно?

Общи условия

Активация на акаунт