💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 414
  • 879
  •   1
Отговори
# 225
Игрите за мен са доста скучни. Трябваше да измислят нещо по интересно. Отегчих се да гледам 8 пъти едно и също с тия топки.

Днешната игра си беше чиста пародия. Но и тези от екипа на предаването са виновни - хем видяха, че болшинството от участниците не умеят да плуват, надянали им на половината по една надуваема жилетка, другите неумеещи да плуват мятат крака и ръце хаотично, а ние им гледаме сеира как едва се движат във водата.

# 226
Какво са виновни от екипа? Който се кандидатира за участие, едва ли мисли, че в игри, снимани на брега на морето, няма да присъства плуването. Да не говорим, че най-вероятно са гледали и предаването в мрежата, и въпреки това са се записали. Поне да бяха взели някой и друг урок и да бяха потренирали преди игрите.

# 227
Какво са виновни от екипа? Който се кандидатира за участие, едва ли мисли, че в игри, снимани на брега на морето, няма да присъства плуването. Да не говорим, че най-вероятно са гледали и предаването в мрежата, и въпреки това са се записали. Поне да бяха взели някой и друг урок и да бяха потренирали преди игрите.

За мен са виновни - да ги бяха поизпитали кой как плува. В отбора на траките няма един читав плувец. В другите два отбора - по един/двама. Та затова не се получи играта днес, беше си пародия.

# 228
Марешка с какво точно е била по-добра от другите кандидати не разбирам. Сигурно заради косата или деколтето са я взели. Явно са малки хонорарите като за първи сезон и не е имало по-качествен материал.... Едва плува, няма сила да ходи, но не спря да реве и да опява. Горката женица.
Много ме изкефиха прабългарите, всички, особено Пламен и Юлиян, заслужиха си победата.

# 229
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.
 (16.09.2019)

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 230
  • Sunshine state
Йоргос  защо така свръх тихо - едва едва говореше в рибарското бунгало? 
Нещо му се свиха крилцата май!
И все още му се връзват като гледам - нацупен, че не чакали да седнат всички, молят се заедно с него на неговия език, абе.. 😝
Игрите за мен са доста скучни. Трябваше да измислят нещо по интересно. Отегчих се да гледам 8 пъти едно и също с тия топки.
И аз ги пропускам половината, става тегаво едно и също нещо по един час. Глупаво са ги измислили.

# 231
  • София
Браво на прабългарите! Simple Smile Пламен беше същински Мич Бюканън.  Grinning Сигурно и на Март би се опрял, със сигурност се справи по-добре на гредата и бе най-свежия при излизането от водата измежду всички, докато Март бе много изморен. Браво, Пламене! Simple Smile Юлиян също се справи много добре. Значи Пламен, Юлиян и Март, това е. Стоян спасителя прекалено много се надцени. Мъжкото его в него проговори, падна му се лош първи дуел с профилиран плувец като Март (шампион по плуване), прекалено много се вложи и явно е колабирал. ОФП-то куца. Останалите като цяло зле с някои по-редки изключения. От жените най-добре се справиха близначките, а след тях Йоана и Ана Мария. Най-зле бяха Гичка и Марешката. От мъжете при траките всички бяха зле без Александър, макар и той да бе доста бавен, все пак имаше срещу себе си състезател по плуване и морски спасител. Георги ме разочарова, но не спря да се бори, вложи се. Илиян горкия бе много зле, останал без сила и той.
Значи близначките не спират да ме изненадват. А и някак си създават настроение, около тях винаги е весело и непринудено и това сплотява и топли. Не са като онзи цербер Радостина ли е каква ли, голямата шефка. Ужас. При траките вече се наблюдава разделение на два отбора. В единия отбор засега са близначките, Наско, Илиян и може би Добри... В другия Александър, Радостина и Ана Мария.
Не мога да разбера онази простата чеченка дето две думи на кръст не може да върже какво кълне като некоя дърта ромка?  ooooh! Томас като е глупавичък и невнимателен да си плаща. Кьорав карти не играе. Йоана и тя много злоба е събрала в тези 40 кг. с мокри дрехи. Изобщо славяните са ми адски противно племе. Как пък няма нито един който да изпъкне с нещо там. Март и Амелия може би от видяното до тук. Ама Март само мълчи и нищо друго. Георгиос не бих тръгнал да го виня за храната. Да, вживява се повече отколкото трябва, но човека иска като отбор да седнат всички заедно да вечерят. Тия кифлите си показаха истинската същност. Изобщо ще има големи циркове в това племе.
Траките ме кефят как намират и в най-лошото оптимизъм и при тях винаги има едно специфично настроение въпреки ''шефовете'' мрънкалници.
Прабългарите реагираха поне засега много по-уморено на резиденцията и поне засега няма някакви изцепи и простотии. Ще видим нататък как ще е. За мен игрите за елиминация продължават да са на първо място по важност.

Имаше въпрос относно плуването от водещата на темата. Ами аз съм бивш състезател. От малък още та до ден днешен редовно си плувам и е голям кеф. Всичко свързано с вода ме привлича много. Горещо го препоръчвам на всички. А и няма нищо страшно (паниката и страха са най-лошите съветнци). Не само защото съм пристрастен, просто водата подмладява, водата прави невероятни тела, водата калява, а и от там все пак е започнал живота. Simple Smile

Утре съм твърдо за прабългари/траки. По-скоро за представителя на траките, за да си имат огън легално, а не от екипа на шоуто да им го палят зад кадър. Wink

# 232
  • София
Исках славяните да са последни и да отидат на плажа, щяха да се изтрепят. Сега са си много добре в колибата. На мен играта ми хареса, но се чудя на тези, които не могат да плуват защо са ги взели. Предполагам, че ще има още доста игри във водата. Днес в игрите залагам, че ще спечелят прабългарите - починали са си, нахранили са се, дано само не са преяли. Mr. Green

# 233
Не ми пречи това, че повечето не могат да плуват добре, но игрите... липсва им разнообразие, по едно време ми стана скучно. Също, няма да е лошо да изписват временният резултат.

# 234
Като ги видях с тия спасителни жилетки такъв смях се смях. Дори си ги представих вместо с жилетки с пояси за възрастни да плискат с ръчици. Smiley
Стоян не беше ли спасител? Какво му стана на това момче с перфектно телце?
Юлиян дали наистина не реши, че Томас е сгрешил позицията с топките? - може би не го е заблудил умишлено. Томас пък тръгна да се връща, после го дадоха на понтона...не се разбра какво се случи. Но може би изгубиха секунди, а накрая прабългарите ги победиха с минути (ако всичко с монтажа е точно).
Твърде неуважително се държаха славяните с Бялото Мите. Дано наистина ги впрегне да работят.

# 235
Как няма да ни дразни, че не могат да плуват, като така проточват цялата игра. То се видя как протече състезанието между първите трима и после каква мъка беше. Или когато бяха Пламен и Юлиан.

# 236
  • Другата България
Общо взето съм съгласна с мнението на Дяволо, но да си кажа и аз. Simple Smile
Случката с топките аз лично не можах да я разбера, не схванах какво се случи. То така е след нощно дежурство Tired, но гледам, има и други неразбрали. Значи ако умишлено Юлиян подведе Томас, за да спечели преднина-не е спортсменско, не се прави така. Да не говорим, че като че ли направо му взе вече отвързаната топка Rolling Eyes. Ако Томас си се беше заблудил, значи няма проблеми. Така победата все ще "нагарча", не е моя тип игра такава с подмолни средства, въпреки "че на война всичко е разрешено" и "кьорав карти не играе". Ама можеха от продукцията да внесат някаква яснота около ситуацията 'се пак... newsm78
За плуването-казали сте всичко, потрес, огромен потрес. Хайде, Добрин го знаехме, но въпреки това влезе втори, направи каквото можа, и то се справи прилично на фона на някоИ от останалите. Тежък е, трудно му беше на гредата и на него, както и на всички напомпани "мъжаги" от славяните. Но Александър? Големият капитан? ooooh! Shocked Шок и ужас, за мен и според мен той провали отбора си, той ги забави неимоверно много, другите пускат първи спасител и шампион по плуване, тук тръгва Александър? 33uu tv Всяка една от жените да беше тръгнала вместо него, по-добре щеше да се справи. Въпреки, че и спасителят Стоян.... Confused много зле работата, много. Атанас също зле, Илиян малко по-добре, но не спира да мрънка тоз човек, майкооооУ.....
За сметка на това близначките ми скриха "топката". Евала на тези момичета, машини са, личи, че са тренирани, хвърлят се напред с плам, няма мрънкане, забавни, изобщо май от техния отбор вече повече симпатизирам на тях, отколкото на Радостина. Интересни са ми траките, но с тези физически качества, на мъжете специално, "лукса на резиденцията" ще им е мираж.
Славяните няма да коментирам, ясни бяха, очаквах първа да замрънка Бояна, то пък Марешка....все там. Интересното е обаче, че тези както върви първи ще направят женска коалиция срещу Тарзан и Веско, очаквано Тарзан твърде си е повярвал и вече осезаемо дразни. /А, и какво стана с неговото предимство от спечелената първа битка, с плуването, когато скочиха от корабчето? Thinking Нали все щеше да е сит? И това ли "увисна" там, при корМчията?/. Плейметки, софиАнци, монтанчанЕ.... hahaha, все хора, с които трябва да се съобразяват. Мъка, мъка.... Sunglasses
Пламен- Heart Eyes newsm74. Браво, и на плуването, и на гредата, и на катинарите, и на всичко ги размаза. И на последно място, заслужено, отново видяхме колко слаб физически е Георги и колко мускулите не са гаранция и залог за ....нищо.

# 237
Мери, с всичко съм съгласна, само не и за спортсменството. Точно славяните имаха нужда от горчив урок, за да знаят, че всичко се връща.

# 238
  • София
Като ги видях с тия спасителни жилетки такъв смях се смях. Дори си ги представих вместо с жилетки с пояси за възрастни да плискат с ръчици. Smiley

Е, поне ще влезнем в историята на предаването като първата страна с участници, които плуват с жилетки.
Резил!
И за Стоянчо- резил! Какво значи, че се е надценил. Утре ако спасява давещи се, какво ще прави - да не пращат втори спасител за него. Тц, тц, тц...

# 239
  • Другата България
Мери, с всичко съм съгласна, само не и за спортсменството. Точно славяните имаха нужда от горчив урок, за да знаят, че всичко се връща.
О, имаш право да не си съгласна, но аз вече писах, че съм си такава-дори прекалено чувство за справедливост имам, все се боря срещу вятърни мелници, осъзнавайки прекрасно всъщност колко несправедлив е живота. Та така и тука-за феърплей съм. Аз и славяните ги хулих тогава, когато се хапаха и бутаха, и че заслужаваха натриване на носовете-заслужаваха.  Ама някак не се зарадвах на такава победа. Тъй де, както и да е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт