💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 420
  • 879
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А, така! Три жени-капитани.
Мъжете в съответните отбори никога нямаше да го допуснат, ако не беше предварително поставено от продукцията условие. Sweat Smile

# 211
Марешка според мен е най-слабата жена в отбора им.

# 212
А според мен е Бояна

# 213
Не си представям Бояна в утрешната игра.. като днес едвам се качи на платформата.

# 214
Гледам и във фейса се възмущават за плуването. Само да кажа, че във онлайн формата за кандидатстване има въпрос “ можете ли да плувате?”, ако са излъгали още там си е за тяхна сметка сега.

# 215
Сигурно и назад е коментирано, но толкова недостойно да си приеха загубата, че нямаше накъде. Добре им беше, като се лендзеха какво са яли пред гладните, сега - не било честно.
Искрено удоволствие ми направиха прабългарите, така се накефиха на храната и условията.
И какво не беше честно на победата, че не разбрах?

# 216
  • ВАРНА
Йоргос  защо така свръх тихо - едва едва говореше в рибарското бунгало? 
Нещо му се свиха крилцата май!

# 217
  • София
И аз нещо не разбрах какво е нечестното, че Марешка чак рИва. Кьорав карти не играе. Един заблудил друг. А другият не гледа, не мисли - юруш напред.

# 218
Те преди пак нещо объркаха с лодките, когато отвързаха на другия отбор нещо си.

# 219
  • София
Да, тогава от продукцията го вързаха - ама ние ги засякохме Simple Smile

# 220
Тая Роберта не стига, че е безлична, а пък излиза все едно е на модно ревю Grinning
Роберта изобщо не е безлична, твърде малко я показват, за да се направят такива изводи. А за облеклото, след една седмица в едни и същи дрехи, всички бяха изкъпани и нагласени.

# 221
Голямо мрънкане от славяните, за една седмица яко се разглезиха. Трябваше да са те на плажа.

Уф, пак ли са издали в промото кои ще са капитани утре? Кой гений от шоуто реши, че е добра идея...

# 222
Аз също не разбрах какъв беше проблемът с топките и защо обвиниха Юлиан, че е подвел Томас? А този Томас не знае ли кои са техните топки, та чака някой от противниковия отбор да му дава акъл?

# 223
Аз също не разбрах какъв беше проблемът с топките и защо обвиниха Юлиан, че е подвел Томас? А този Томас не знае ли кои са техните топки, та чака някой от противниковия отбор да му дава акъл?
Приемам го за “военна хитрост”- кьорав карти не играе. И не е като за захапеш човек за крака.
Добре, че не се рани никой на тези греди с дръгненето по задник. Мен ме болеше като ги гледах.

# 224
Игрите за мен са доста скучни. Трябваше да измислят нещо по интересно. Отегчих се да гледам 8 пъти едно и също с тия топки.

Общи условия

Активация на акаунт