💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 222
  • 879
  •   1
Отговори
# 45
  • ВАРНА
Факт е че се видя на снимки от предишна тема че ядат консерви и пият сокове  уж оцеляващите на плажа.  
И Е.Дайнов посочи в статия че ги карат с бусче от плажа до вили/въпросните уж оцеляващи на плажа/ и реално си спят всички в топло легълце на закрито.

Това обаче идва леко на фона на дивотията - над 100 изкоренени 35-40 годишни дървета в защитена резерват зона от продукцията и пълно мълчание на Нова тв.  

- На фона на пищенето и квиченето пет дни и пет нощи на всеки влязъл на пясъка джип да дърпа лодка за 10 минутки!

# 46
Миналата седмица ви изпуснах, но вчера успях да наваксам със записите.

Симпатиите ми са за Траките още от самото начало и за тях и гласувах, макар че и аз чух в анонса , че други са победителите.

Сашо макар и моята зодия ми е изключително нелицеприятен и ми се ще да му натрият носа. Добрин макар и дразнител ми е по-симпатичен.

Много искам да има справедливост и онези кифльоци от Славяни да си идат на плажа. Да видим Боянчето и Йоанчето пак ли ще са такива въртиопашки.
Йоана много ме разочарова. А и не знам защо я бутнаха при красивите..
От техния отбор харесвам Март и Амелия и странно, но и нещо в Марешка ми допада.

Прабългарите честно казано са ми безлични. Градският е сърцато момче, нищо че не блести с интелект. За мен той и Пламен са скритите лидери на отбора.
Юлиян ми е малко мрънкало , а Венцислава - честно очаквах повече от войник, като нея.
Гичето сигурно бесовете са я хванали, че не е при красивите..за жена, като нея това ще да е било голям удар.

# 47
Александър в началото ми допадна, но бързо си промених мнението. Това че за момента е капитан, не значи, че нещата ще останат така, няма да е зле да се кротне малко и да се поуспокои.
Които и да са ни “любимците” в момента, за 3 месеца доста неща могат да се случат и обикновено е така и понякога ти става фаворит този, който най-малко си очаквал.
Ето примерно в началото близначките ми бяха дразнещо и ми изглеждаха глупави. Все повече започвам да им симпатизирам, обаче.

# 48
Нещо в цялата драма на Йоана ми се струва пресолено. Прекъснала да учи, заради пари, видите ли, ама прекъснала от Нов български. Е..като нямаш пари, защо изобщо си почнала там?

# 49
Е много сте лоши значи newsm45
Що така за моя лъвчо се изказвате hahaha
Близначките ми бяха загадка в началото и ги определих за скрити лимонки, нещо не ми се връзваше с кифленския номер дето направиха в първия епизод. Симпатяги са, но и клюкарки)) Даже песен за Сашето измислиха, ама не може така, бре.

# 50
Фани, сорЕ ама рядко противен е тоя Сашо..Не мога да определя кой ме дразни повече Гошо от Гърция или той. Гошо поне е симпатяга..а тоя е противняк и в муцуната.

Пламен пък..както ми беше антипатичен взе да ми допада. Има добро сърце това момче и някак си взех дори да го харесвам.

# 51
  • Другата България
Относно това дали да вярвам на "медии" или не си преценявам сама, без да се налага да ми се навират разни статии от още по-измислени медии. В потвърждение на казаното ще цитирам само част от нещо, което прочетох преди малко в блиц, също "много, ама много супердупер сериозна медия" Sunglasses
Цитат
След „Игри на волята”, които тя ще продължи да следи с голям интерес най-вече заради сина си, чието участие продължава, животът й ще продължи в обичайния си ритъм.
Най-голямото желание на Анита сега е синът й да успее да пребори обстоятелствата и най-вече вътрешните си бариери, и да стигне до финала
./show.blitz.bg
newsm78 Thinking Нека някой осветли невежата кой е синът на Анита, който продължава напред в състезанието?
Та дали били с чоропогащи или без гащи, все тая. На разни статиЙки не вярвам.
Въпреки че нощес ви четох, и това, на което вярвам са публикуваните снимки във фейсбук от участниците, нещо, което поне за мен е много голямо...разочарование, недоразумение, и още...не знам как да го нарека. Значи да, след края на седмицата официално предполагам снимките ще са свършили и всеки може да публикува каквото и с когото си поиска, но смятам, че поне досега можеха да запазят мълчание. Вината си е моя, че отворих де що спойлер имаше, и видях...каквото видях, но наистина някак поне за известно време ми стана безинтересно да гледам. И предполагам няма да ги гледам на запис, когато съм на работа. Tired Значи ние тук ще се избием за едни спойлери, те необезпокоявани си се снимат по двойки, по тройки и се публикуват по профили, и на никой не му пука за това, ако не от тях, то поне от продукцията! Аз нямам спомен досега да е било така с друг ТВ Формат. Както казах, за Масътршеф се знаеше кой е победителя, но във фейса в коментари някой беше го пльоснал, а не бяха го коментирали участници, или пък самите участници да се изтипосват по разни фотографии някъде. Не знам, някак както казва Тони ми се уби тръпката. Единственото ми "успокоение" е, че никъде не прочетох
Скрит текст:
че Пламен или Радостина, или Венцислава са навън Grinning

# 52
Дай да уточним първо коя е Анита и после ще гадаем кой е синът на Анита. 😃

# 53
Ако е Анита Мейзер, тя има дъщеря само доколкото ми е известно.

# 54
  • Другата България
https://show.blitz.bg/rialiti/igri-na-volyata-promeni-zhivota-na-uchastnichka

# 55
  • София
Според мен днес ще спечелят прабългарите, а славяните отиват на плажа. Време им е.

# 56
Aнита е участничката от прабългарите, която напусна Игри на волята.

# 57
Нещо в цялата драма на Йоана ми се струва пресолено. Прекъснала да учи, заради пари, видите ли, ама прекъснала от Нов български. Е..като нямаш пари, защо изобщо си почнала там?
Там не се ли влизаше без изпити? Имах съученици, които уж щяха да кандидатстват в НХА и от тях знам, че приемните изпити са сериозни.

# 58
  • Другата България
Aнита е участничката от прабългарите, която напусна Игри на волята.
hahaha Да, именно, аз питам кой е синът ѝ, който продължава в състезанието?

# 59
Анита не е ли около 33-4 годишна?

Общи условия

Активация на акаунт