💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 199
  • 879
  •   1
Отговори
# 705
Манчо ще сложи чубрица и сол.😂
Също адмирирам участието му. Ще бъде като обикновен зрител, с не като бивш участник в реалити или спортист.

# 706
  • Испания

... и мащерка.

# 707

Ау, сакън да не те чуе! Само мащерка. Прясна. Stuck Out Tongue

# 708
  • София
трябва да запълни договора с телевизията, май му спряха кошмарите в кухнята.

# 709
Сега и спойлери ли няма да има? На какво друго ще де наложи вето? Не съм съгласна да няма спойлери. Настройките на имейла са си личен избор на потребителите, останалите не могат да се съобразяват.
Права си!

Траките са ми любимото племе! Отдавна исках да има формат с обикновени хора, от които всеки си носи особеностите, характера, та ако щеш и говора. Насето и Илиян са ми забавни.
Траките наистина са най-забавното племе, винаги е голяма веселба при тях и все още са в пълен състав. И Бялото Мите също им симпатизира, забелязах как все ги хвали, говори им с един благ тон, което не може да се каже същото за славяните.

# 710
Боянчето много добре си играе картите Wink Разбира се, че покрай мъжете, в частност Георгиус и Веселин ще стигне по-напред.Йоана и Марешка имаха скандал, и винаги едната може да се обърне срещу другата и коалицията отива на кино.Днес ще видим Томас какво ще направи, май ще иска да обърне играта.Има времето, има и възможностите.

# 711
  • София
Може да се окаже по-интересен коментатор, онези за нищо не ги бива.
Аз съм фен на Ваня Джаферович - наблюденията му са доста точни и е подходящ за коментатор на подобно риалити, според мен.
PS: Никой не налага вето, моят коментар се отнасяше само до мен, не защото някой ми е казал, а защото така съм преценила.

# 712
PS: Никой не налага вето, моят коментар се отнасяше само до мен, не защото някой ми е казал, а защото така съм преценила.

Напомнянето беше към всички списващи в темата, не само към теб! Така както ти си преценила за себе си, така и всеки друг може да прецени как да процедира със спойлерите! А и аргументи се посочиха, защо някои ще продължават да пишат в спойлери.

# 713
  • Буркина Фасо
П.с. Питам, защото случайно попаднах на профила на Илиян в Инстаграм и видях, че е качвал снимки от почивка в чужбина около средата на август.... Rolling Eyes

а това можеше в спойлер да го сложиш, особено визирам частта 'август'  ooooh!
е, днес 20 септември, всички са навън. има ли смисъл от спойлер? всичките са активни в соц.мрежи, а някой разказват пикантни неща на своите близки. животът си тече.  Laughing

# 714
  • София
да, права си, няма проблем, освен потребителя, който посочи от кой месец е дадена снимка. Виж ми цитата. Така аз разбрах за посочения там участник, че няма да е сред последните и не ми стана никак приятно. Добре, че сега-засега само за него знам.

# 715
  • Буркина Фасо
ако ти е интересно ще гледаш.
сигурно си препрочитал книги и гледал филми по 2 или повече пъти, въпреки че знаеш какво се случва. просто ти е забавно.

# 716
Амелия Мира освен умна и там каквото изброих за нея по-назад, е и с голямо сърце. Тази жена заслужава да стигне до края.

Направо досаждате вече с тия спойлери! Ми не четете в темата, толкова е лесно.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 21:42 от Анонимен

# 717
Марешка как обработи Томас само))
Прабългарките се усещат за мъжете в племето.
Харесвам близначките още в началото, отличиха се и са забавни. Но не са справедливи към Александър. Хората са различни и по различен начин изразяват емоциите си. Важното е да са единни и да се разбират, но...те стават злобни и минаха границата.

# 718
  • Пловдив
"Искам да ви кажа нещо...Илияне, седни!" Защото ако Илиян е прав, вождът няма да може да се изкаже. Grinning

# 719
Еее, симпатизирах на Марешка- ама, греда с тоз цирк. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт