💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 200
  • 879
  •   1
Отговори
# 690
Elunaria, от нея не, че очаквах женска солидарност, но мотивите които изтъкна за да номинира Амелия бяха фалш. Всички сме наясно защо я номинира. Целта ѝ е прозрачна - с мъжката "благословия" да върви напред в играта. До този момент Бояна не е показала, че е физически подготвена за този формат.

# 691
Номинацията на Бояна наистина беше от тъпа, по-тъпа - имало нещо в аурата на Амелия, което ѝ създавало напрежение. doh Тази въртиопашка няма да номинира никого другиго освен Амелия, докато не я изгонят. Бояна е най-слабото звено в отбора, не е изпъкнала в нито една игра, но се е залепила за мъжете, за да изкюта колкото се може по напред в играта.

Вчера Амелия имаше пет номинации (четиримата мъже и Бояна). Йоана дори да гласуваше, Георгиос щеше да събере 3 гласа (Йоана, Марешка, Амелия).

# 692
Извинете за питането но съм изтървала този момент. На коя дата са започнали снимките на "Игри на волята"?

П.с. Питам, защото случайно попаднах на профила на Илиян в Инстаграм и видях, че е качвал снимки от почивка в чужбина около средата на август.... Rolling Eyes

# 693
Когато трябваше да се решава за привилегиите на Георгиус, дали ще се възползва от това да има храна за него ..Бояна беше тази, която каза, че ако се храни ще е силен, и ще могат да го изпращат на лидерски или номинационни битки .. Не мисля,че не е знаела.

# 694
  • София
П.с. Питам, защото случайно попаднах на профила на Илиян в Инстаграм и видях, че е качвал снимки от почивка в чужбина около средата на август.... Rolling Eyes

а това можеше в спойлер да го сложиш, особено визирам частта 'август'  ooooh!

# 695
  • Испания
Извинете за питането но съм изтървала този момент. На коя дата са започнали снимките на "Игри на волята"?

Снимките започнаха на 18 юли и се очаква да завършат на 18 септември

# 696
  • София
Мисля, че Смайлис има предвид съобщенията за нов отговор, които получава в имейла си, без значение от какво устройство влиза.
Точно. Става въпрос за получените имейли, независимо дали се четат от мобилен или лаптоп.
Изобщо не се сетих за това. Предполагам, и-мейли за нови постове се получават, ако си автор на тема или аз съм си спряла моите (получавам само известия при всяко влизане тук). Ще се въздържам от спойлъри. Simple Smile

# 697
  • Испания
⚡Елиминационна битка⚡
Довечера ще станем свидетели на сложна и оспорвана битка! 1 пъзел от 7 парчета ще реши съдбата в Игрите на Гичка и Амелия-Мира.

Тази вечер от 22:00!
👇💎👇
Веднага след Елиминационната битка, отпадналият участник ще гостува в новото ни Студио.
👇💎👇
Специални гости днес: шеф Иван Манчев и шампионът в гимнастиката Йордан Йовчев.

# 698
Еее точно мислех да не гледам днес дуела, не за друго, ама много ме дразни Сашка как повтаря 999 пъти по време на дуела името на Амелия- Мира. Заради  Данчо Йовчев обаче ще гледам.

# 699
  • София
А най-много у Сашка ме дразни "екшън!". Какъв екшън, бе, моме! Макар да може и да е права - участниците са със статут на актьори, снима се продукция.

# 700
Мисля, че Смайлис има предвид съобщенията за нов отговор, които получава в имейла си, без значение от какво устройство влиза.
Точно. Става въпрос за получените имейли, независимо дали се четат от мобилен или лаптоп.
Изобщо не се сетих за това. Предполагам, и-мейли за нови постове се получават, ако си автор на тема или аз съм си спряла моите (получавам само известия при всяко влизане тук). Ще се въздържам от спойлъри. Simple Smile

Хайде сега ще се въздържаш от спойлери, защото някой си получавал известия по имейл, в които "скрития текст не бил скрит". Ами да не ги отваря тези имейли за точно тази тема, не може да се съобразяваме с всяка прищявка.

# 701
  • София
Специални гости днес: шеф Иван Манчев и шампионът в гимнастиката Йордан Йовчев.
Той е точно за този тип риалити. Smiley

Хайде сега ще се въздържаш от спойлери, защото някой си получавал известия по имейл, в които "скрития текст не бил скрит". Ами да не ги отваря тези имейли за точно тази тема, не може да се съобразяваме с всяка прищявка.
Постът ми е написан от първо лице, единствено число, не виждам проблем. Bowtie

# 702
Сега и спойлери ли няма да има? На какво друго ще де наложи вето? Не съм съгласна да няма спойлери. Настройките на имейла са си личен избор на потребителите, останалите не могат да се съобразяват.

Траките са ми любимото племе! Отдавна исках да има формат с обикновени хора, от които всеки си носи особеностите, характера, та ако щеш и говора. Насето и Илиян са ми забавни.

# 703
  • Пловдив
Добре, де, шеф Манчев какво общо има, та ще коментира?!

# 704
  • София
Може да се окаже по-интересен коментатор, онези за нищо не ги бива.

Общи условия

Активация на акаунт