💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 403
  • 879
  •   1
Отговори
# 270
Ами то не се видя добре и не го дадоха според мен точно какво става. Това което дадоха е, че Тарзан нещо коментира, че Томас остави топката и се насочил към по-далечни, защото послушал Юлиан и така загубил време да се върне.
Топките са с катинари. Ако беше извадил грешната нямаше как да го отключат, а Юлиан не е мислел за тях предполагам. Просто те остават с една топка по-малко и може някой да вземе на другите. Бе объркана работа. Проблемът е в продукцията. Трябва да следят кой какво прави и взима.
По-вероятно е да се беше върнал от брега Томас и наново да плува за тяхната си топка.
Не мисля, че Юлиан ги е объркал. Те прекрасно знаят, че топките трябва да се отключат и няма да стане номера, нито пък някой ще ги остави така. Все щяха да забележат грешката от продукцията.
Иначе не съм тази вечер за прабългарите. Играта е за бонус за племето мисля. Преди Сашето спечели газената бутилка, защото спечели. Сега на прабългарите какво да дадат, като всичко си имат. За траките съм, да им дадат нещо да си помогнат на плажа. Не искам славяните да спечелят също.
За Кавала мисля постъпи правилно. И тези двете не са си боцнали едно картофче, ами се бяха курдисали и папкаха яко. Даже с фасон станаха от масата, след кротката забележка на Тарзана. Много нахални и неприятни, но повече Йоанна ме дразни, отколкото Бояна.

# 271
  • Другата България
Последните момичета, благодаря ви, че ми го спестихте, защото и аз това мислех да направя след като се прибрах-да връщам и да гледам заради този пусти феърплей. Понеже и на трите ви имам доверие и съм сигурна, че е точно така, както го казвате, значи- newsm44 newsm68 newsm10 newsm51. Победата на прабългарите е справедлива и честна, няма "удари под кръста" и подобни дивотии, проблемът си е само и единствено на славяните, че както и при първата игра, и отново Томас ако не се лъжа беше бяха взели чужди...части от играта. Толкова бързат горките да спечелят, да се докажат, да са номер едно, че грешат по един и същи баламски начин. То виж и аз колко съм зле-ами ако Юлиян беше взел топка на славяните, то нямаше да имат ключ за нея! doh #Silly Значи топките са си техните, какво се пеняви Марешка и подскача, и сълзи пусна...горката плеймейтка и НЕсофиАнка, изтръпнала е от мисълта за нещо, различно от лукс и удобства. Бояна не е чак толкова зле, конкуренция ѝ прави само Йоана, която ще речеш цял живот е живяла най-малко до Лувъра... Sunglasses
Значи без да ми е казвал някой или да съм го прочела някъде, мнението ми е, че Марешка ако не тази седмица, то съвсем скоро сама ще напусне формата. Възможно е и да я номинират-и това няма да ме изненада, но предполагам и доброволно напускане. Това е участникът, при когото поне аз най-явно виждам фактът, че самия формат и самото състезание са последното нещо, което я интересува и заради което е влязла.

# 272
Амбицирах се и аз да върна и да изгледам момента със спорната топка, защото снощи останах с впечатлението, че Томас просто взе грешна, а Юлиян само го насочи към шамандурата с топките на славяните. Ами точно така е, както съм разбрала и както казва PURE, та изобщо не разбирам какво нечестно има тук и защо Марешка се тръшка толкова много. В правилата на играта се каза изрично, че всяко племе си има шамандура с топки, а не че всеки може да влачи откъдето му падне.

Да, Томас върна топката в средната група, Юлиан взе топката оттам, а не директно от Томас, който беше наближил понтона.

А изказването на Георгиос, че "Томас оставил топката и се насочил към по-далечните, защото послушал Юлиан и така загубил време да се върне", го оставям без коментар. Явно според Тарзан: Топка ли е?, Tопка е!, независимо от коя група е взета.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 16:25 от Анонимен

# 273
  • Другата България
Амбицирах се и аз да върна и да изгледам момента със спорната топка, защото снощи останах с впечатлението, че Томас просто взе грешна, а Юлиян само го насочи към шамандурата с топките на славяните. Ами точно така е, както съм разбрала и както казва PURE, та изобщо не разбирам какво нечестно има тук и защо Марешка се тръшка толкова много. В правилата на играта се каза изрично, че всяко племе си има шамандура с топки, а не че всеки може да влачи откъдето му падне.

Да, Томас върна топката в средната група, Юлиан все топката оттам, а не директно от Томас, който беше наближил понтона.

А изказването на Георгиос, че "Томас оставил топката и се насочил към по-далечните, защото послушал Юлиан и така загубил време да се върне" го оставям без коментар. Явно според Тарзан: Топка ли е?, Tопка е!, независимо от коя група е взета.
Именно, ама явно не само Тарзан смята така. И Марешка "блее в хора", доколкото си спомням, и Йонана...тия верно са много неориентирани и НЕмислещи хора. Почти като мен Embarassed Embarassed Embarassed, ама хайде, аз бях след нощна полузаспала и някои неща ми се губят даже, тия трябва да са свежи като краставички....

Гледам едно клипче във фейса. Довечера
Скрит текст:
огън от траките ще запалят кой?, по-скоро кои-близначките и Добрин, ЪФкорс. Атанас и Илиян се правят на шутове, както обикновено, Ана-Мария стои до тях и пее "Земи огин, запали ме..." Shocked Crazy, Сашо стои в поза делва, Радостина липсва-вероятно медитира някъде, а близнетата и еколога аха са го запалили дружно. Те това е демокрация.

# 274
Ами продукцията пък да са сложили жълти,червени и зелени топки ,та играчите да не ги бъркат ,хем няма да има сърдити Party

# 275
Ами продукцията пък да са сложили жълти,червени и зелени топки ,та играчите да не ги бъркат ,хем няма да има сърдити Party
В Али- то, откъдето са взели формата е имало само сини топки на промоция.

# 276
  • София
А изказването на Георгиос, че "Томас оставил топката и се насочил към по-далечните, защото послушал Юлиан и така загубил време да се върне" го оставям без коментар. Явно според Тарзан: Топка ли е?, Tопка е!, независимо от коя група е взета.
Именно, ама явно не само Тарзан смята така. И Марешка "блее в хора", доколкото си спомням, и Йонана...тия верно са много неориентирани и НЕмислещи хора.
Така е, като са си седнали на ушите и не внимават какви са правилата на играта. Обаче трябваше Александра да вземе отношение по въпроса и в края на играта да им изясни защо не са прави /въпреки че никак не е сложно и сами да се досетят/, вместо да ги оставя да си мислят, че прабългарите са спечелили с измама.

# 277
Не помня дали Томас се обърка при славяните с лодките, ама ако е той пак, хич не му върви с ориентацията. Един път-случва се, ама два пъти вече...има проблем. Може да е далтонист ми..знам ли.
За довечера
Скрит текст:
Радостина ще се бие за прабългарите, може затова да не си я видяла в клипа дето си гледала. Пак довечера Марешка се прави на велика в битката и нещо опонира на Алекс.Аз съм за Радостина. Тя доста се сдържа дори, характера и не е такъв, оптива се да балансира колкото може.Близначките са супер момичета, нарочно се представиха според мен така в първия епизод, но..нещо има при тях, не ги виждам напред, много почват да обсъждат и нарочват в племето.Цялото племе отначало сякаш са аутсайдери физически, а битки интелектуални няма засега. То и там не знаеха колко сина има хан Кубрат, децата го знаят дори. Твърдо за Радостина съм довечера

# 278
Съгласна с последните коментари, няма измама, Юлиан му направи услуга на Томас. Защо се е отключила топката, да отговарят организаторите.

# 279
  • София
Защо се е отключила топката, да отговарят организаторите.
Топките не бяха заключени. Ключовете, прикрепени към тях, бяха за катинарите, с които бяха заключени дъските на брега.  Peace

# 280
На Веско овчата глава вчера какви ги измъдри: "имаме плеймейтки, имаме софиянци" няма как да чакат всички на масата да седнат Laughing Тоз не е у ред.

# 281
Мен ме досмеша- искал четка за зъби, сапун, к' во беше още, забравих🙄. Сигурно и една мешана скара за Welcome  😂

# 282
На Веско овчата глава вчера какви ги измъдри: "имаме плеймейтки, имаме софиянци" няма как да чакат всички на масата да седнат Laughing Тоз не е у ред.

Тези кукли и кукльовци от славяните вчера бяха тотал щета - Огледала нямало! Чаршафи нямало! Ужас! Mr. Green

Сапун, душ гелове, четки за зъби искали, на Йоана ѝ "мЕришало на село", накрая и за храната се изпокараха...

# 283
  • Испания

Друсат го комплекси.

# 284
  • София
Весито да не се притеснява за софиянци, че преди години имахме профилактики на топлата вода с месеци и си мЕришехме подобаващо като на село. Joy

Общи условия

Активация на акаунт