💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 391
  • 879
  •   1
Отговори
# 285
Ох, трудно се понасят някои мЕризми... Е сега в Еконт една лелка до мен щеше да ме утрепа! А иначе прилично облечена жена, носеше документи съдебни някакви да праща, може и адвокатка да е, щото доста добре изглеждаше, ама на метър около нея воня на пот. И аз съм доста чувствителна към миризми. В селските къщи има една специфична застояла миризма, та ги разбирам, но пък те не са на хотел! Да се сетят къде са и с каква цел. Глезотии!

# 286
Веско шофьора, няма да намери жена в САЩ, всички са длъжни да го обслужват, най-добре жени, щото му се полага.Дошъл си е тук да търси, дано не му се върже някоя местна мома.
Йоана , изненадващо жилава и пъргава, леко преиграва, умряла от глад, горката, винце и манджа, бедно детство.
Сестрите близначки, издържливи, комбинативни, обаче с това НИЕ, лоша работа, ще си останат двете, гледат се за подкрепа, мучат си една на друга.Ще трябва да разберат, че са отделни хора , лоша услуга правят родителите на близнаци, да ги научат, че не са НИЕ, а аз и той/тя.Доста време отнема да разбере единия от такава двойка, че е отделна личност.
Марешката изпадна в истерия, егоизма ѝ надделява над всичко, мисля, че ще поиска да излезе.
Гичка, браво, готина и позитивна.
Илиян , вече му липсва приятелката му да го успокоява, булгарише мачо.
Спасителят от Несебър, дано не се наложи да спасява, бутафорен отвсякъде.
Бояна изненадващо ми хареса, пребори се, въпреки, че не е подготвена физически.
Георгиус,кажи му масажист, толкова стига.Постригал си косичката, да участва, каква жертва.
Амелия се бори здраво, ще си отгледа децата.
Инженера е умно момче, стои стабилно.
Александър нищо повече няма да покаже, толкова може.

# 287
  • София
Да и аз изгледах отново и сте прави. Юлиян по-скоро направи услуга на Томас и славяните. Не мога да разбера защо водещата не ги защити ами остави нещата така. Безумие.  ooooh! Много са зле тия славяни и пак Томас се обърка. В първата игра с лодките пак той оплете конците по същия балъшки начин. Как пък все той се обърква? Много е зле горкия.

# 288
  • Другата България
Водещата трябваше да защити прабългарите, не славяните, те нямат нужда от защита. Трябваше ясно да обясни регламента, правилата, и когато се случи това с Юлиян и Томас, да поясни на неразбралите или правещи се на такива какво и къде НЕ е проблема. Така поредно замазване, недоизказване, някакво напрежение за няма нищо.
Марешка горкана, поредни сълзици и патос нахалост. Все тя, все на нея, все покрай нея несправедливости и прецаквания. Ама довечера ще капитанства, дали няма да се издъни и в знак на ....солидарност да напусне доброволно? Не знам защо така реших, ама наистина го реших.Flushed

# 289
  • Испания
Не мога да разбера защо водещата не ги защити ами остави нещата така. Безумие.  ooooh!

Това не е работа на водещата. И участниците, и зрителите имат очи, за да гледат.

# 290
  • Козлодуй
Ама до топките в средата сякаш имаше и жълта и червена шамандура - объркващо е аз все още не зная дали му е помогнал или навредил макар да го гледах отново

# 291
Ама до топките в средата сякаш имаше и жълта и червена шамандура - объркващо е аз все още не зная дали му е помогнал или навредил макар да го гледах отново

При всички групи топки има по няколко шамандури, които шамандури са в един и същи цвят - жълт и червен, а топките са сини.

# 292
  • Другата България
При всички групи топки има по няколко шамандури, които шамандури са в един и същи цвят - жълт и червен, а топките са сини.
newsm78 А зелени? Не са ли с цветовете на отборите?

# 293
Хора, сега пак изгледах тази част с топките и тъй като държа на справедливостта, съм длъжна да отбележа следното: шамандурите на славяните са три жълти и една червена, шамандурите на прабългарите са три червени и една жълта. Вижда се, че Томас взима топка от тяхната си група, която е с три жълти и една червена шамандура.

Когато Юлиан се качва на понтона, не скача веднага във водата и се оглежда като в небрано лозе. В далечината се виждат техните три червени шамандури и една жълта, но....топки няма. Юлиан се чуди къде са техните топки, тогава дават в кадър как от неговия отбор крещят:"Топките са вляво, топките са вляво". Явно техните топки са се откачили и отплавали нанякъде, пълен резил и провал са тези от предаването.

След това кадрите са нагласени и всички топки са си до шамандурите, когато Томас връща топката в групата. Но ако изгледате частта, на която Юлиан е на понтона и се оглежда, ще видите техните самотни шамандури без топки.

Та затова от продукцията се направиха "ни лук яли, ни лук мирисали", защото гафът е техен.

# 294
  • Другата България
newsm78 Аз съвсем се омотах. И пак да питам-на траките какъв цвят са шамандурите? Не трябва ли шамандурите всички да са с цвета на племената? Защо аз мисля, че това видях?

# 295
Аз сега гледам повторението по диема (за какво ли ми е)...
Оф, честно ви казвам пак не слушах внимателно в началото, но когато Томас взе топка  от купа топки имаше червена и жълта шамандура....Кой е маркерът по който отборите си вземат топките?
Според мен в случая просто се получи недоразумение заради вятъра, емоцията, адреналина. Едва ли Юлиян си плува и си мисли Е, ся как ще го преметна тоз балък!!!

# 296
  • Sunshine state
Да, аз също смятам, че ситуацията трябваше да се изчиси от Алекс, а не хората и отборите да се чудят за какво иде реч и да връщат до припадък кадрите, които и без туй са нагласени, както се вижда от променената позиция на шамандурите. Тя е коментатор и рефер и вместо да плямпа празни приказки, е хубаво да обърне внимание на подобни спорни моменти в състезанието.

# 297
Март(славяни), който беше първи взе топка от групата топки, в която има три жълти и една червена шамандура.

Томас след него също го има на кадър как взима топка от групата с три жълти и една червена шамандура.

На прабългарите шамандурите са три червени и една жълта шамандури. Когато Юлиан все още е на гредата, в далечината се вижда, че техните шамандури са самотни и няма топки. Когато слиза от гредата започва да се оглежда и да се чуди къде са техните топки, няма ги до техните шамандури. Тук от неговия отбор крещят, че топките са вляво, явно отплавали.

В следващия кадър вече всички топки са си до съответните шамандури, Томас оставя топката в групата с три жълти и една червена шамандура, т.е. в тяхната си група топки и тръгва да гони другите топки. Както вече пиша втори път - това си е тяхната група топки, защото Март взе топка от същата тази група (три жълти шамандури и една червена).

# 298
  • Испания
Тази вечер

# 299
  • Другата България
PURE, и аз два пъти попитах едно и също-за цвета на шамандурите на траките, останалото го разбрах от първия път. То, не че си длъжна да ми отговаряш де, но понеже повтаряш наистина два пъти едно и също нещо, та реших да поясня.
Както и да е, викнах неволята и сама изгледах кадрите, въпреки, че ме беше яд. Права си. Не, че видях цветът на шамандурите на траките hahaha Joy, но изключително тъпо измислено, наредено, подредено и т.н. Гредите в цветовете на племената, шамандурите като великденски яйца. Гаф, ама сериозен. Продуцентски.

Общи условия

Активация на акаунт