🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 443
  • 795
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания

Извинете ако спамя и вече е казано, но искам да допълня, че Люси Дяковска е участвала в Маскирания певец/ Германия. Аз лично много се изненадах. Simple Smile

https://bg-mam.ma/p/1135720/39190963

# 196
2020 ще почнат да правят шоуто и в Англия. Рита Ора ще е една от детективите.

# 197
Чувала съм, че Деян Донков е доста по-висок, отколкото изглежда на екрана, но не знам колко точно. А дали може да пее - съвсем не знам.

# 198
  • Испания
2020 ще почнат да правят шоуто и в Англия. Рита Ора ще е една от детективите.

https://bg-mam.ma/p/1142717/39322339

# 199
Здравейте, шоуто ми хареса. Гледах началото на годината американския вариянт и беше много забавно. Разликата е, че  целият формат беше заснет предварително и след това го пуснаха в ефир, за да се предотврати изтичане на информация кой кой е. Сега на 25ти почва техния 2р сезон и те ще си имат роза като нашата Simple Smile Най-голям хикс са ми розата и рицаря. Имам предположения, но някой улики не пасват. За рицаря си мисля за Карамазов- герой на много събития, но нито едно не е неговата история- актьор. Отделил се е от славна група- въртеше се новина, че с Бахаров и Вергов са се скарали и Карамазов е останал единствен собственик на Трите мечки. Сега сам избира битките си - сам решава кои роли да играе.  От към пеене го докарва, висок е доста. Хм.. ще видим.. А розатаа- просто няма кой освен Люси, а и ако сте си пуснали изпълнението й от немския вариянт, ще видите, че и там прави абсолютно същите движния с ръцете си :Д. Иначе от уликите.. нищо не пасва.
Бикът- Филип Аврамов
Принцесата- Алисия 100%
Пилето -Дивна 100%
Кукерът- Ненчо Балабанов 100%
Лъвът- залагам на Албена Михова

# 200
  • ВАРНА
Деян Донков май не е висок, колкото Рицаря. Захари Бахаров отговаря на височина, освен това "за народа" може да означава, че е играл в Народния театър, а че сега го прави за "цялата нация" да означава, че води Националната лотария. ( което намирам за тъпо така формулирано). Единственото е, че не знаем дали може да пее. Плачков не знам колко е висок. Възможно и той да е.

От твойте предложения -  Донков и Плачков са възможни!

З.Бахаров е изключително надут!  Не дава дори интервюта - дори за Нова тв.!

Само   тв лотарията води и до там!    Никъде другаде по тв. - освен филми ...не участва твърдо!

# 201
  • Viena
Абсолютно не е Люси, много са й дървени движенията, а на Розата са по - женствен... справка тук https://www.prosieben.at/tv/the-masked-singer/news/der-oktopus-i … ked-singer-105248

# 202
Показаха, че Розата е 170 см., а Люси я дават 160 в интернет.

# 203
https://www.youtube.com/watch?v=DGpc4udiVKM&t=301s
Ето го видеото, малко преди да си свали маската. Докато панелът дава предположения вижте как си движи ръцете

# 204
  • Испания

З.Бахаров е изключително надут!  Не дава дори интервюта - дори за Нова тв.!

Само   тв лотарията води и до там!    Никъде другаде по тв. - освен филми ...не участва твърдо!

Това не е вярно.

Хич не дава интервюта. За миг открих:

Всяка популярна личност има правото да дава или не интервюта. Е, Захари е избрал да не изскача от всеки ъгъл.

# 205
"Захари е избрал да не изскача от всеки ъгъл"

И слава Богу. Не му трябва да ходи при Гали и господа, Търсе се, Намери се и всякакви сутрешни блокове, панели, седянки и реалити формати. Достатъчно добър актьор е и си тежи на мястото, не му е нужен допълнителен пр. Адмирирам това му решение да не се разнася като панаирджийска мечка по телевизиите. Ще ми се повече артисти от класа да последват примера му, че да си я запазят.

# 206
  • София
Влади Карамазов също беше отговорил, че не би участвал в Капките, въпреки че е имал доста покани и беше отишъл и като публика. пази си лицето, в достатъчно неща участва и не вярвам и тук да се е съгласил.

# 207
И аз не вярвам Карамазов да участва.

# 208
  • Далечният изток
Бахаров засега отговаря на височина - гугъл казва, че е 193 см. Ама дали може да пее? Сега ще си пусна пак уликите, да чуя говора, а и пеенето на Рицаря, че и Бахаров е с много специфичен глас и говор.

# 209
Според мен във визитките не говорят самите участници, а актьори.

Общи условия

Активация на акаунт