🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 474
  • 795
  •   1
Отговори
# 300
Бикът си Фицката. По улики, по пеене, по всичко. Бербатов е по-нисък от Рицаря. И My way не вървеше като фон във визитката, а я изпя той.

# 301
  • Варна
Е не е ли нелепо да хвърлиш толкова труд да маскираш някого и накрая да му вкараш ЕГН-то във визитката?!?!?

# 302
Голяма тъпотия. Другото е с това куче Джей Зи, то така се познава веднага участника, от толкова възможни завоалирани улики избраха тая дето веднага издава човека на 100 %.

# 303
  • тук, на мястото си
Не е нелепо ако на третото предаване, след като сме видели вече всички се окаже, че във визитките има уловки.
Бербатов като го знам как говори не мисля, че би изпълнил песента точно така.

# 304
Е не е ли нелепо да хвърлиш толкова труд да маскираш някого и накрая да му вкараш ЕГН-то във визитката?!?!?
Изглежда прекалено елементарно ако е това, ще е супер тъпо това да е рождената дата на човека. Може все пак и нещо друго да значи.

# 305
Не е нелепо ако на третото предаване, след като сме видели вече всички се окаже, че във визитките има уловки.
Бербатов като го знам как говори не мисля, че би изпълнил песента точно така.

И аз така си мислех ама на Иван Звездев на най- добър съм във изтипосаха "Бон Апети" , което беше супер явно. И някой да не го е чул, после се коментира от панела и пак всички разбират. Супер явно е.

# 306
Здравейте, вижте на какво попаднах

И се регистрира, за да ни "светнеш"?
Уау, колко си ,,прозорлива". И моят профил те засяга, защото..?!?

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 15:04 от 4everYoung

# 307
  • Варна

Изглежда прекалено елементарно ако е това, ще е супер тъпо това да е рождената дата на човека. Може все пак и нещо друго да значи.

И как Мария Илиева видя само годината ? Wink
Ако е така си връщам теорията за Гъмов.

# 308
  • Испания
„На кафе“ с Маги Халваджиян и Иван Звездев

Много интересни подробности разказва Маги.

Ето ги и другите три нови попълнения към отбора на Маскираният певец. Това са просто ШОТЛАНДЕЦЪТ, ГАРВАНЪТ и БУХАЛЪТ.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 19:00 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 309
  • София
Клипът на Розата много ми напомня песента на Дони и Нети-Този филм.Всички останали улики обаче няма как да ги вържа към нея.

https://www.youtube.com/watch?v=YFCqAPd9wHw

# 310
  • Далечният изток
Поне разбрахме вече, че пеят на живо, а не на плейбек. Значи няма как под маската и костюма да е сложен друг човек, както някой предположи.

# 311
  • Бургас
Сега изгледах клипчето с Магърдич, дадено по - горе. На заден план мярнах розата. Излизаше от сцената, тоест видях я в гръб. Ами, каква Малина? Розата е трътлеста, с крака на "х", не много пълни, но едри. Снажна жена, дори задницата й се полюшкваше. Не бих казала, че е дебела, но не е слаба. Дори Елен Колева не ми се струва да е с такова тяло, ако и да е с широк ханш.

# 312
  • SF
Може ли да е Прея тогава? Прея е трътлеста и с крака на Х.

# 313
  • Далечният изток
Някой спрягал ли е Малина за Розата? Тази версия ми е убягнала. Според мен 0% да е тя.

# 314
Май потребителката искаше да каже Есил Дюран, ама ги обърка.

Общи условия

Активация на акаунт