🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 2

• 29 448
  • 795
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, гледах първи епизод и бях доста объркана, за мен бяха много трудни за познаване образите. Сега като чета вашите предположения всички ми звучат логично. За лъва имам едно много малко вероятно предположение - Неве. Хванах се единствено за това, че на въпроса дали е печелила Х фактор отговори “не точно”. Доколкото си спомням, тогава някой друг трябваше да спечели, но се случи нещо и дадоха наградата на нея (поправете ме ако греша, защото само за това мисля тези дни Grinning ). Но все пак вашите предположения ми се струват по-логични.

# 211
Неве не е участвала в Х-фактор, а в Като две капки вода. Според мен си спечели честно, но просто сезонът беше по-слаб. В друг сезон, нямаше да има никакъв шанс да победи.

# 212
Абе въртеше ми се из главата спомен, че на един от лайфовете на капките, Маги пита Владо Карамазов ( който веше в публиката) дали ще участва в следващия сезон. Е не, че каза Да, но все пак.. понамирисва тука нещооо...Почвам все повече да си вярвам Smile Laughing
https://www.marica.bg/magi-halvadzhiqn-shokira-vlado-karamazov-v … ticle-193534.html

# 213
Неве не е участвала в Х-фактор, а в Като две капки вода. Според мен си спечели честно, но просто сезонът беше по-слаб. В друг сезон, нямаше да има никакъв шанс да победи.
Ооо ами да.. много съм отнесена, естествено, че не е. Благодаря

# 214
Абе въртеше ми се из главата спомен, че на един от лайфовете на капките, Маги пита Владо Карамазов ( който веше в публиката) дали ще участва в следващия сезон. Е не, че каза Да, но все пак.. понамирисва тука нещооо...Почвам все повече да си вярвам Smile Laughing
https://www.marica.bg/magi-halvadzhiqn-shokira-vlado-karamazov-v … ticle-193534.html

Точно коментирахме по-назад, че Карамазов вероятно не участва в шоуто. Не беше сред първите осем участника, а в събота, когато е следващият лайф има представление.

# 215
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
А защо изключвате опцията Димо Алексиев да е Рицарят?

# 216
Защото не можем да навържим уликите с него. Simple Smile

# 217
А защо изключвате опцията Димо Алексиев да е Рицарят?
По ръст пасва, не съм го чувала да пее, как е? А и по уликите не мога да го свържа Thinking

# 218
  • Далечният изток
Вече си имам предположение за Рицаря, съгласявам се с Геро:
Скрит текст:
Висок е 192 см. Пее. Сега си го пуснах в капките. Ами същата стойка - леко прегърбен, и пеенето - пее дрезгаво във височините. Абе той си е....

# 219
# 220
  • Далечният изток
Толкова е.
Ето го с Рачков и Зуека и за сравнение - те двамата с Рицаря:
Скрит текст:

# 221
Бахаров е толкова. Донков в по-нисък от него.
Скрит текст:
[\spoiler]

# 222
  • Далечният изток
Ок, няма да споря. Просто според мен е Донков.

# 223
Според мен във визитките не говорят самите участници, а актьори.
Аз Алисия точно по начина и на говор във визитката я познах.

# 224
Ок, няма да споря. Просто според мен е Донков.

Абсолютно точно той е 99.9% заложил съм и пари на него.... Славната армия за която говори е Театъра на армията който той напусна ,а това че сега се бие за народа е препратка към народният театър където играе в момента.
Случките за които говори и това, че е герой в много истории които не са неговите са стотиците роли в които се е превъплъщавал в киното,театъра и телевизията. Той е от рядката порода страхотни артисти които и могат да пеят мн. добре в капките направи страхотни имитации и показа завидни певчески заложби.
И височината пасва перфектно ,е тук маскиран като рицарят може да ви изглежда малко по висок но не знам дали забелязахте ботушите му те имаха поне 7-8см. дебела платформа. Това е  ДЕЯН ДОНКОВ- Рицарят.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 01:29 от никола петров

Общи условия

Активация на акаунт