Брак и деца с по-млад мъж

• 21 756
  • 713
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Познавам жени, около 40- те, които още избират. Някои са осъзнали, че не могат да правят компромиси със себе си, други са се отдали на кариера. Репрудоктивни проблеми може да има и осеменителя, особено ако е фен на алкохола или има колекция от венерически болести.

# 121
За тези с мисленето "изтървах влака" има инсеминации. Да си направиш дете от мъж, който не иска такова е безотговорно и към мъжа, и към детето. Мое мнение.
Колкото до казуса на авторката, не мисля че тя пита да прави или не дете, а дали отношенията и с този мъж ще се получат. Не искам да съм лош пророк, но според мен няма. Ако мъжа не е активния връзката си е кауза пердута обикновено. И не възраставото разлика е причината.

# 122
Познавам жени, около 40- те, които още избират. Някои са осъзнали, че не могат да правят компромиси със себе си, други са се отдали на кариера.
Твърде жалко. Ще го разберат.

Връзката я приключихме вече, ясно е че няма да я бъде.

# 123
Вие как точно си я представяте тая инсеминация да се случи, при реално силно снижена възраст на инфертилитета, ама не от извадка - една приятелка имам Simple Smile
Достатъчно със свободните съчинения, и празните приказки по сериозни теми, предлагам.
Аз лично я съветвам да си размърда мозъка, съобразно желанията и визията си за близкото бъдеще, ако има изобщо такава.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 23:21 от Дренка

# 124
  • Варна
Дренка, познавам и такива, които не желаят деца и абортират. Има хора с различни възгледи.

# 125
Абортиращите са извън темата, защото в този случай жената  иска деца.

# 126
Ами жената си има визия за живота, иска дете от мъж, когото ще харесва. И иска нормален брак, а не просто осеменител. А вменяването на вина на непознати хора не е особено етично.

# 127
Един виц може ли! Grinning
Млада жена спира мъж и го пита:
- Извинете, как да стигна до Майчин дом?
- Ами е^^не си трябва ...

# 128
Ами жената тези всичките неща, дето ги иска, с този мъж по нейни и не само прогнози, едва ли ще да се случат. Не вина, поемане на лична отговорност му се казва.

# 129
Като забременях без (граждански) брак една роднина казала на баба: "Аз тъй без брак не приемам!" И вярно, дъщеря й по-голяма от мен няма брак и няма деца. Приоритети. Confounded

# 130
  • Шумен
Имам личен подобен опит, с тази разлика че аз вече имам две деца и бях на 35. Той с 4 години по-млад от мен, от друг град, ерген, живеещ още с родителите си. Обясняваше ми се в любов, искаше семейство и дете. Но това само на думи разбира се. "Любовта" му приключи след като пукнахме презерватив и на мен ми закъсня 2 дни. Дохвърча още на следващия  след като му изложих фактите, тест направихме заедно (аз държах на това). Беше тотален гипс, трепереше докато чакахме 10 минути. След като видяхме, че бебе няма ми обясни как се е изплашил и осъзнал, че му е рано за семейство и деца.  Изпратих го и повече не се срещнахме.

# 131
Различни мнения, опит, гледни точки... Приемам, че е трябвало да съм по-отговорна и решителна по отношение на забременяването и това с кого прекарвам времето си. Човекът ме увери, че съвсем скоро се мести. Не искал да говори предварително, но оставам с усещането, че не аз съм причината... След 5 срещи ок ли е да заживеем заедно? Не искам да го пушвам. Изглежда ми, че знае какво и как иска да прави. Преместването в друг град е голям проект и отнема време и енергия. Звучи ми като пак да е нужно време и търпение. Пък аз бързам, ама живота си тече...

# 132
След 5 срещи ок ли е да заживеем заедно?
За мен оставяш впечатлението , че въобще не искаш той да идва да живее при теб . Не знам защо му губиш времето на момчето . То и своето губиш , но твоето време си е твое , можеш да го пропиляваш както си искаш .
      За да отговори някой  на въпроса ти , първо ти трябваше да отговориш на един въпрос който ти зададоха няколко пъти , но ти се направи на разсеяна - защо за 5 месеца имате 5 срещи ?

# 133
Чакай малко сега, аз се изгубих в превода. Как така ще се мести, пък не ти си причината? И кое пък отнема толкова време и енергия. Човек ще каже, че къща ще строи все едно, а не че ще дойде с един куфар дрехи. Бързаш ли ... от кога?

# 134
  • Сф
Има ли как да си говорите двамата без недомлъвки?
Нещо не разбирам представите ти.Да беше на 20+ да редиш по ред:годеж,сватба,едно,второ.Няма ли как да бъдеш прагматична към момента?Какви5 срещи?И на море сте били,имате интимност.Ти не разбра ли досега какво искаш от този човек?И дали той е съгласен?
За какво пушване( натиск) говориш изобщо?Искате ли едно и също,бързо се случват нещата.Не за 5 а за 3 месеца може и за 1! Ти докато го проучиш и прецениш,все пак не сте били всеки ден заедно,не ми се мисли колко време в чуденки ще загубиш!Като гледам и на преместването в друг град гледаш като на чудо невиждано,безкрайно трудоемко и огромна крачка..а седнете поговорете открито кой ,какво и ще я бъде ли тая тегава работа вашата.
Деца имаш ли,че не разбрах.Някак си още в началото останах с такова впечатление.Дори от заглавието.Но четох и като че ли не видях да казваш,че имаш.Но много претегляш и ми се струва,че ни спестяваш някои подробности.Леко усещане за разигравяне на отсрещната страна и плъзгане по най- лекото съпротивление оставаш у мен.Не зням каква е причината.На 38 чак такива колебания за една още никаква връзка,а пък гръмкото " брак и деца с по- млад мъж" ,сериозна заявка..Чудна работа...

Общи условия

Активация на акаунт