Манипулация или мъжко его?

• 11 557
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
Аз разбрах, че бившите са се пробвали в началото на връзката и със сегашния и мъж. Още тогава я е ревнувал, но нещата утихнали. А наскоро се случило това с поканата за приятелство. Наистина звучи невероятно нещо толкова малко да предизвика такава бурна реакция от страна на мъжа, но всякакви луди има.
[/quot

Благодаря, че ме разбрахте

# 166
  • София
Аз разбрах, че бившите са се пробвали в началото на връзката и със сегашния и мъж. Още тогава я е ревнувал, но нещата утихнали. А наскоро се случило това с поканата за приятелство. Наистина звучи невероятно нещо толкова малко да предизвика такава бурна реакция от страна на мъжа, но всякакви луди има.
Имахме наскоро такава тема- още по- фрапираща дори.
Докато били гаджета, някакъв я свалял мацката в дискотеката и тя, пийнала го целунала.
Женят се с психопата, ражда тя, сега е бременна с второ, ама той хойка с различни и непрекъснато я тъпче, че го е "сринала" задето така направила в дискотеката......

# 167

А сигурна ли си в избора за нястоящия си мъж?

absurT, такива случки дават голямо предимство за мачкане на жертвата. Могат да го използват и след 30 години.

# 168
Katlea, само благодариш тука, та трябва да гадаем.
Кажи, даваш ли им вратички на тия бивши? Ласкаеш се от вниманието или как?

Благодаря, защото виждам, че има хора и с моя начин на виждане.
Не съм данала вратички и не съм поощрявала никого, а и не съм започвала запознанства с никого, откакто сме заедно.

# 169
Е, аз пък едно не разбрах - знаеш, че имаш ревнив до маниакалност мъж и му навираш бивши в полезрението. И какво очакваш - да те потупа по рамото? И не си първата, сякаш е някаква мания това зорлем в шамарите да се буташ.

# 170

А сигурна ли си в избора за нястоящия си мъж?

Бях, но сега...

# 171
Наистина ли нямаш никакви доходи?

# 172
Kathlea, какво всъщност смяташ да правиш оттук насетне?
И каква е целта на темата ти?

# 173
Наистина ли нямаш никакви доходи?

Ако не работи, най-вероятно не е и осигурена и за майчинство.
Лоша работа е това, ако е тъй, голяма прекарвация.
Всякакви съвети за квартири и подобни при липса на лични финанси на просто неосъществими.

# 174
Е, аз пък едно не разбрах - знаеш, че имаш ревнив до маниакалност мъж и му навираш бивши в полезрението. И какво очакваш - да те потупа по рамото? И не си първата, сякаш е някаква мания това зорлем в шамарите да се буташ.
Явно сега осъзнава колко е ревнив мъжа и. За мен единствената и грешка е, че не го е усетила по - рано.

Kathlea, дано всичко с теб и бебето да е наред. Ако имаш близки, потърси ги. Няма да е лесно, но намери начин да станеш отново независима от мъжа си.

# 175
Квартири не, но да се върне при родителите си е добър вариант.

# 176
Kathlea, какво всъщност смяташ да правиш оттук насетне?
И каква е целта на темата ти?

Целта ми беше да разбера тази негова реакция отведнъж, понеже досега не ми се е случвало такова нещо. Тази си черта не я беше показвал. Може би в началото и аз да не съм обърнала внимание на "червената лампичка", както казват някои... Но то беше още в самото начало...
За какво ще правя - все още не знам. Трябва първо да видя бебето как е.
Благодаря на всички, дали ми съвети!

# 177

То пък зависи от родителите и отношенията й с тях.
Тя ще си търси варианти. Ние няма как, а и това до момента тя не ни и пита.

# 178
Явно сега осъзнава колко е ревнив мъжа и. За мен единствената и грешка е, че не го е усетила по - рано.

Kathlea, дано всичко с теб и бебето да е наред. Ако имаш близки, потърси ги. Няма да е лесно, но намери начин да станеш отново независима от мъжа си.

Да, така е

# 179
  • София
Бас ловя, че родителите ѝ са били против този мъж, който гони възрастта на баща ѝ, а след като тя е на 30+, те са пенсионери и едва ли са в състояние да я издържат.

Общи условия

Активация на акаунт