НОЕМВРИЙСКОТО човече на море ще ходи вече

• 12 315
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • Gabrowo->Sofia
Тази вечер ни дойдоха чудесни гости. Наши приятели чакат бебе началото на август и звъннаха, че искат да ни дойдат на гости с тенджерка сготвено свинско със зеле  Grinning Поприказвахме, посмяхме се, изядохме съдържанието на тенджерката....
Днес ми дадоха някакви гащички памперси (не са на Памперс, а други някакви) да ги тестваме, че Ванката се научи да си разлепя лепките на памперсите и трябва да съм много бърза с бодито и да не го оставям само по памперс
Исайкова за първо месо пуйка или заек. Както всяко друго ново нещо за начало - малко, лъжичка, две (готово пюре с месо, не само месо, ти вероятно това имаш предвид (1?), ама аз да си кажа та да не стане грешка  Grinning)... и да си дояде с нещо познато.
И аз искам на пикник на Камбаните и среща тази седмица искам. Домикиааааааааааа айдеееееееее...

# 226
ДУ леле колко сте изписали за 2 дни. Ние нямахме нет и направо бях като болна, явно много съм се пристрастила към интернет и незнам какво ще правя ако се наложи да си го махнем. Ужас Cry

# 227
ду
чрд на буба катинка. да си носи подаръците с подобаващ замах Simple Smile
аз на камбаните няма как да се замъкна. кола нямаме. т.е. ние няма да дойдем.
диди - и ние си имаме такива гости - предната вечер додкоха с пържени тиквички и купа със салата. а после си отнесоха полу-праните събове, за да не ги мия. супер е така. 

# 228
ДУ.
Да ви почерпя с   party023 Drunk Wine Glass beer3
Кити иска да ми взема букета от мъжа.
Майче, мерси за пожеланията. Grinning

# 229
  bouquetБубе, да си жива и здрава и край на безсънните нощи!  bouquet

# 230
никси - все се каня да те питам как е гащеризонът, който поръча от 'на тъмно'?

Ами малко ми е голям, ама за гащеризон не е фатално. Нося си го.

Симка, честит имен ден на Илия, да ти е жив и здрав Hug

Честит рожден ден и на Буба... голяма да порастнеш Mr. Green

Исайкова, ти къде го подстрига дребо? И на Гого косата му влиза в очите и май няма да спазим и ние традицията, ще го окастря преди морето, ама сама ще го обезобразя, а на фризьор не знам дали ще стои мирен Thinking

Ние в събота отиваме на море, сами с Гогата, е и с майка ми и баща ми де, че им останала една свободна платена стая и ще я попълним. Та Гого ще има 20 баби и дядовци, все ще има някой да го гледа, та дано мама да си почине малко. Тати ще дойде в петък да ни види и ще остане до неделя. ДАно не е много жега Confused

Хайде, отивам да пиша списък, докато Гого тича с проходилката Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 09:08 от Никси

# 231
здравейте,момичета!
аз почвам с въпросите и предварително се извинявам ако повтарям някоя дискусия!
има ли някоя от вас, която да взима детска кухня и попадала ли е съответно на мръсно бурканче, в което е била храната на детето?На мен ми се случи вчера и бях ужасена-бурканчето със супата беше буквално клеясало по ръба, но още по-гадното беше, че имаше и вътре!Не ги ли изваряват бурканите?!Чудя се сега как да постъпя-има ли смисъл да занеса бурканчето (нарочно не го измих) и да се разправям или ще бъде глас в пустиня?
Дайте съвет, моля!

# 232
дуду - ние не сме записани на кухня още - при нас е след 10-11 месеца. но ако бях на твоето място, отиваш и вдигаш як скандал. не знам дали трябва да се изваряват или не в самата кухня, но няма защо детето ти да прихваща разни чужди бацили. а другият вариант е да не се караш толкова гръмко (колкото всъщност са си заслужили), но да настояваш да ти дадат още една порция - все пак пари си дала за това, дето си го изхвърлила. а най-добре и да се накараш, и да искаш още е дна порция. все пак виновни са. 
как е еличка - има ли зъби, пълзи ли, сяда ли, става ли. изобщо - дай подробности, че съмвсем ви изгубих от поглед.

# 233
  • Gabrowo->Sofia
честит рожден ден, Буба! Да си жива и здраа  bouquet
Честито и на  Илия, да слуша Симка и да помага на Роси.
Дуду, моя приятелка взема храна вече половин година и освен бурканче с превъртаща капачка други инциденти няма. В младост готвят на едно място, а раздават от различни детски градини, на ако се оплачеш на раздавачката (лелка от детската, която не е виновна и просто дреме до бурканчетата) ефекта ще е безрезултатно каране и опъване на нерви. Та мисълта ми е да се оплачеш там където готвят или на домакина на кухнята. Ако трябва в писмен вид и с копие до общината, та да се стреснат. Недопустимо е да са мърляви!

# 234
Еличка е добре, благодаря!От 3-4 дни имаме едно зъбче долу, другото се куми да излезе, но явно чака да ни се скъсат нервите тотално!Седи чудесно, става като й подадеш ръка, но сама все още не се изправя!Щъка на проходилка и вече успява да прави бели!Едричка е -във торник бяхме на консултация - тежи 10.400кг;73 см.
Все още се кърмим, до шестия месец беше само на кърма, а на кухня сме от 1 седмица.Досега бях страшно доволна-тя си изяжда всичко с апетит, но някак сега ми е кофти!Ако те не изваряват бурканите, то трябва да се разчита, че майките ги мият старателно, а това както се сещате не е гарантирано!

# 235
10.400 ихааа Simple Smile
а аз ьси мислех, че петра е голяма с нейните 8500

# 236
  • Gabrowo->Sofia
абе майче, знаеш ли какво значи "Публикации: leet " под твоя аватар? Досега вместо "leet" имаше числа!

А грешката е в моя компютър, сега си е число  1338 Shocked! Явно се рефрешна след публикацията

# 237
  • Gabrowo->Sofia
Дуду, сетих се, че за детската кухня исат 30 бурканчета и 60 капачки, щото при стерилизирането капачките по-често давали фира, та занчи трябва да стерилизират!

# 238
10.400 ихааа Simple Smile
а аз ьси мислех, че петра е голяма с нейните 8500
дааааа,големичка си е!лекарката каза, че сега за последно ни мери на бебешката везна и следващия път ще се мерим двете заедно, та и мама ще получава стрес на всяка консултация!

Диди, трябва да стерилизират, но въпроса е дали в действителност го правят, защото това бурканче със сигурност не е било стерилизирано!И още по-важното е дали това е инцидентно или е порочна практика?!Аз реших, че ще ходя в кухнята-майка, където готвят и сипват храната и ще се опитам да направя нещо по въпроса!По-късно ще ви разкажа какво е станало.

# 239
Дуду, стирилизират ги със сигурност, но в твоя случай просто някой от персонала не е гледал какво бурканче му носят и какво съответно поставя за стерилизирне. Обръни им внимание. Ако мислиш, че не е имало ефект или не го приемат сериозна следва съвета на Диди.

Общи условия

Активация на акаунт