Къде в Пловдив??? - 82

• 32 559
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
magito1986 Flowers Hibiscus Много благодаря сетих се къде е !

# 91
Препоръчайте ортодонт, /за дете на 7г става въпрос/.
......Писах в отделната за това тема, но вече десетина дни няма никакъв отговор, затова пиша и тук.....
Д-р Шеткова. Голямата е при нея. Сега ме притеснява, че започнаха да никнат мъдреците, вече ходи профилактично на три месеца. Отлични резултати постигнахме. Малката за момента няма нужда.

# 92
  • Пловдив
За китайския магазин, който вчера посетих има доста неща.
Става въпрос за този който питах с/у Лаута.

# 93
  • Пловдив
Здравейте, някой да ме ориентира дали в Пловдив се продават някъде копринени конци за домашна бродировъчна машина? Както и совалки за домашни машини?
Кинкалерията в ТЦ Сани е много заредена (на входа от към медицинския център) и жената е много запозната - не веднъж ме насочва към правилен избор

# 94
  • пловдив
Здравейте момичета, във вторник ми се налага да влезна в нефрологично отделение ,което се намира в Първа градска болница на Понеделник пазара. Знам че е частно , но не знам дали има входна такса и колко е .Ще съм ви благодарна ако имате някаква информация

# 95
  • Пловдив
На понед.пазара е Поликлиника. Май имаш предвид друго...ако си по касата има такса само за легло.

# 96
Здравейте Simple Smile, аз пак да питам защото нямам търпение да се отървя от едни гъбички на нокътя на палеца на крака къде да отида?

http://dermavision.bg/

# 97
На понед.пазара е Поликлиника. Май имаш предвид друго...ако си по касата има такса само за легло.
На третия етаж е частна болница доста отдавна.В Пълмед такса вход е 60 лв. независимо от това че си по здравна каса
За Пълмед е относително. На мъжа ми миналата седмица му начислиха само потребителската такса по ЗК. 5.80/ден, може би, защото направлението беше за спешен прием, издадено от специалист от Пълмед. Нямам друго обяснение.
Съжалявам за спама.

# 98
  • Пловдив
На третия етаж в ДКЦ1 принципно са семейните лекари. Мисля, че отделение има на втория етаж.

# 99
  • Пловдив
Някой опитвал ли е сушито в МОЛ Плаза (Sushi Mushi)?

# 100
На третия етаж в ДКЦ1 принципно са семейните лекари. Мисля, че отделение има на втория етаж.

Може и там да е, в коридора над регистратурата.
В Пълмед на мен ми взеха 80 лв. за вход. И 60 за скенер. Naughty
После имам 2 скенера в Хирургиите, една стотинка не съм дала. Peace

# 101
Качествени килими на добри цени, къде мога да намеря?

# 102
В Кичука там, където се намират Лидъл, Кауфланд, ДМ и т.н. дали продават някъде дамски портфейли?

# 103
В Панда продават портфейли.

# 104
Добро утро Simple Smile  Може ли препоръки къде да празнуваме рожден ден?Става  въпрос за около 10  8 годишни деца, втори клас.Не искам вкъщи,а за детски кът били големи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт