Къде в Пловдив??? - 82

• 32 643
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета. Търся си йога за начинаещи, иска ми се преподаващата да е жена. Приемам предложения. Благодаря ви предварително!

# 121
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Търся си йога за начинаещи, иска ми се преподаващата да е жена. Приемам предложения. Благодаря ви предварително!
в хотел Спс на 4ет.има йога.

# 122
  • Пловдив
Освен в мол пловдив, къде другаде има магазин пулсар?
Искам да купя ваучер за плейстейшън за рожден ден
Ваучери с различна продължителност за Плей стейшън видях на касите в Била. Не знам дали същите търсите...

# 123
Ваучери с различна продължителност за Плей стейшън видях на касите в Била. Не знам дали същите търсите...
И аз не знам какво търся
Синът ми ми поръча ваучър за плейстейшън за рожден ден на другарче и каза че ги продавали в пулсар
много ми е далече магазина, затова питам дали мога от другаде да купя

# 124
  • Пловдив

Mariposa333, много съм доволна от Диана, която води безплатната йога за бременни в Селената. Работи някъде в Тракия, но не знам точно къде, не съм ходила там. Ако искаш, ще ти дам телефона й на лични.

# 125
  • Пловдив
Мои приятелки ходят на йога в Зала Строител и в Пловдивски културен център. Мисля, че съм виждала там графици и  за начинаещи.

# 126
  • Пловдив
Някой да е ходил при д-р Панайотов естетична стоматология?

# 127
И аз не знам какво търся
Синът ми ми поръча ваучър за плейстейшън за рожден ден на другарче и каза че ги продавали в пулсар
много ми е далече магазина, затова питам дали мога от другаде да купя
В капана, на гърба на халите има магазин на Пулсар. Не улицата която минава зад халите,а успоредна на същата но в посока капана .

# 128
В капана, на гърба на халите има магазин на Пулсар. Не улицата която минава зад халите,а успоредна на същата но в посока капана .
казаха ми че там било склад

# 129
  • Пловдив
Освен в мол пловдив, къде другаде има магазин пулсар?
Искам да купя ваучер за плейстейшън за рожден ден
Ваучери за Плейстейшън продават в Технополис.

# 130
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър ДЕТСКИ ортопед в Пловдив? Не сме от Пловдив и не познавам лекарите , а детенцето ми се роди с едно изкривено краче и спешно трябва да я заведем на преглед при ортопед, затова моля, за отзиви за добър такъв.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 131
Ваучери за Плейстейшън продават в Технополис.
Благодаря за другия път ще знам

# 132
  • Пловдив
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър ДЕТСКИ ортопед в Пловдив? Не сме от Пловдив и не познавам лекарите , а детенцето ми се роди с едно изкривено краче и спешно трябва да я заведем на преглед при ортопед, затова моля, за отзиви за добър такъв.
При д-р Димов в МЦ Димед ходят мнооого деца.

# 133
Др.Стоян Арнаудов
https://arnaudov.info/

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 20:43 от AnMary

# 134

Можеш да попиташ в тази тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=379850.msg39117547#new

Преди доста години, когато синът беше на година и нещо го водихме при д-р Дамянов, преглеждаше на ул.Иван Вазов, в големите стари блокове. Не зная къде работи. Много е внимателен.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 12:17 от doroty3

Общи условия

Активация на акаунт