Къде в Пловдив??? - 82

• 32 651
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Здравейте! От къде мога да купя обикновени едноцветни тениски - какъвто и да е цвят, подходящи за момче, тийн?

# 151
Здравейте! От къде мога да купя обикновени едноцветни тениски - какъвто и да е цвят, подходящи за момче, тийн?

Тениски има в H&М, но са към 10- 15 лв. едната. Иначе до автогара Юг, като застанете пред нея с лице в улицата вдясно има нещо като склад на едро, там има тениски на Stedman всякакви цветове по 5- 6 лв.

# 152
Декатлон✔- по 5-7лв.различни цветове и размери.

# 153
добър сексолог или гинеколог, става въпрос по подозрения за вагинизъм?
https://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0% … D0%BF%D0%BE%D0%B2
Доц.Стефан Попов.
+1
Доцент Попов е отличен психиатър. В момента е шеф на катедрата по Психиатрия и медицинска психология в Университетската болница, но най-вероятно той ще ви насочи и към консултация с гинеколог, за да се елиминират евентуалните гинекологични проблеми, които водят до вагинизъм.

# 154
  • Пловдив
Много благодаря! Сетих се за склада къде е, знам го. И Декатлон също ми е опция! Благодаря още един път!

# 155
  • Пловдив
Момичета има оферта за чистене на 3 малки апартамента .Кухня и спалня .
Един път в седмицата .Дават 30 лв.
Ако някой е навит да пише .
Става въпрос за ул.Младежка .

# 156
  • Пловдив
Може ли уточнение за плащането. 30 лв. за трите, за апартамент на ходене или как?

# 157
Коя лаборатория ще ми препоръчате за изследване на микробиология на вагинален секрет?

# 158
Коя лаборатория ще ми препоръчате за изследване на микробиология на вагинален секрет?
За лаборатория ти отговорих в другата тема.

# 159
  • Пловдив
Здравейте,
Моля да ми препоръчате добър невролог, за мигрена става въпрос.

# 160
  • Пловдив
Може ли уточнение за плащането. 30 лв. за трите, за апартамент на ходене или как?
Да за трите апартамента х 1 час на апартамент 10 лв.
1 път в седмицата плащат както се оговорите .
Може да се срещнете с тях и да се договорите ,предполагам ,че може и повече да дадат .
Просто правя услуга тъй като не са българи .
Ако имате въпроси пишете на лични .

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 15:21 от jb66

# 161
Къде в Тракия има контейнер за капачки?
Сега идвам от Кауфланд, няма го, имали някаква ревизия и го махнали. Rolling Eyes

# 162
Аз също търся магазин за пчелни продукти, разбрах, че има такъв между Военна болница и у-ще Дишо Хаджидеков, но не успях да го открия. Ако може някой по- подробно да обясни, ще съм много благодарна!
Намерих това, ако може да се използва като ориентир. Оттам са ми купували прополисов мехлем и на кутийката му има даден този сайт.
Скрит текст:

# 163
  • до най-прекрасния мъж
Къде в Тракия има контейнер за капачки?
Сега идвам от Кауфланд, няма го, имали някаква ревизия и го махнали. Rolling Eyes
Ако питаш за капачки за кампанията за кувьози, в аптека Запад на входа на големия Триумф има. Пазарувам често там и съм виждала, че събират. Вътре, вляво до щендерите е, вижда се, като влезеш.

# 164
За какво се използва  прополисовият  мехлем?
Благодаря за информацията!

Общи условия

Активация на акаунт