Къде в Пловдив??? - 82

• 32 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Ходили сме в с. Катуница. Ако се идва от Ягодово, точно преди новия надлез над ЖП линията се завива наляво. Има нещо като обръщало за автобусите и улица пак вляво. Към края й е къщата на жената. Има постоянно хора на самата улица и ще ви упътят.
Роднини бяха при тази жена преди нас след като преживяха катастрофа. Куршумът излезе с тяло и две дълги ръце, които се опитват да обхванат нещо. Това отговаряше на случилото се и опита на жената на задната седалка да прегърне децата до нея. Всички бяха добре при инцидента, здрави, без наранявания, но уплашени. Колкото и да не вярвах на тия куршуми, това ме разколеба в отричането, което имах към тях.

Благодаря `ТуиГ Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

Все пак някой да знае къде в Пловдив леят куршум и баят , разбрах че се ходи 3 пъти, а нямам собствен транспорт и ще ми е трудно да ходя до Катуница Worried

Благодаря предварително, адрес, телефон - всичко ще ми е  от полза Flowers Four Leaf Clover

П.П. Мислех че ще се справим и без  леенето и баене,  но явно няма, а вярвам че ще помогне, та дано се отзовете, мили дами( и господа Simple Smile )

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 12:15 от SveVanina

# 391
Линия 22 на градския транспорт ходи до Катуница. Редовен автобус е, през 35-40 минути.

Иначе в Кючука имаше една баба, близо до Камела.

# 392
Линия 22 на градския транспорт ходи до Катуница. Редовен автобус е, през 35-40 минути.

Иначе в Кючука имаше една баба, близо до Камела.
Благодаря Simple Smile
За нея четох в стари теми, Себахат или нещо такова, но не знам дали все още работи, има ли други...

# 393
  • о`майна лунна нощ е
Потвърждавам за линия 22. Там е последна спирка на почти всички автобуси. Някои от колите стигат до следващото и по-следващото село, но абсолютно всички минават и през двете спирки в Катуница. Билетът до там е 2 лева, а колите са през 50 минути.

# 394
Къде в Пловдив има магазини за паралелен внос/за препарати/

# 395
Момичета помагайте ,спешно ми е! Трябва ми магазин за кристал (сервизи) и разчитах на онзи на Главната, но той взел, че изчезнал. Трябва да купя коплект за вино или ракия с орнаменти някакви, но  никъде не мога да намеря. Спешно ми е и ще се побъркам!

# 396
  • Пловдив
На спирката срещу паметника на Съединението има магазин за сувенири, в който предлагат и кристал. Изборът не е кой знае колко голям, но може да Ви свърши работа Sunglasses

# 397
Лара, мерси, бях забравила за този магазин!

# 398
За кой квартал? На първо четене, в Кършияка, на ъгъла на ул. Брезовска с ул. Поп Манол, в Изгрев на ул. Вратцата, преди да се стигне до Триумф, ако се идва от Хаджията Груев.

# 399
От къде мога да поръчам вкусна пица за вкъщи?

# 400
За кой квартал? На първо четене, в Кършияка, на ъгъла на ул. Брезовска с ул. Поп Манол, в Изгрев на ул. Вратцата, преди да се стигне до Триумф, ако се идва от Хаджията Груев.
По-скоро в центъра или район Западен/около МОЛ Пловдив/

# 401
  • Пловдив
Къде в Пловдив продават одеяла на Дилиос?

# 402
  • Пловдив
Къде в Пловдив продават одеяла на Дилиос?
нещо ми се върти Метро...?

# 403
Здравейте, момичета!
Къде в Пловдив правят медицински педикюр?
Маникюристката ми е ходила на такъв при жена около Света Петка, но няма координати..

# 404
  • Майничка
Маникюристката в стария фризьорски салон "Леда", зад църквата Св.Петка, прави медицински педикюр. Има и една козметичка, Петя Петрова,  на една от задните улички, "Янтра", която също прави, салончето й е в последния блок отдясно, като се тръгне от булеварда. Затрила съм й телефона, но сигурно го има в нета.

Общи условия

Активация на акаунт