Къде в Пловдив??? - 82

• 32 497
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Plovdiv
Бенджи, ние сме взимали от магазина на бул. България, до Захарна фабрика. Също от 'Магазин немски стоки" в Кючук Париж, до Нептун. Във втория са доста по-евтини, но няма голям избор ( повечето са мебели)

# 496
Моля за координати на фирми за слънчеви клектори, от които сте останали доволни.
Купували сме 2 пъти от тази фирма Андромеда-7 и сме доволни
ето сайт--https://www.parno.bg/

# 497
Препоръчайте от къде да си купя хубава кайма, може и където на място да я смелят.
От Лекси бихте ли я препоръчали, примерно?

# 498
Ние взимаме от Лекси в Гранда, смес 50/50 и сме доволни. 60/40 не ни хареса толкова.
Мляното месо на мен също ми харесва, мъжа ми не го одобри.
То с хранителните продукти си е малко до вкус. Това, което се харесва от един на друг не му допада.

# 499
  • Пловдив
Ние ходим до Метро, харесваш си месо и ти го мелят на място. По-хубава кайма не сме купували.

# 500
  • Пловдив
Препоръчайте ми магазини за домакински електроуреди втора употреба в Пловдив. Благодаря!
Няколко пъти ние и близки взимаме от Релакс Техно (в индустриална зона Тракия). Има и нови, с транспортни дефекти и втора употреба. Досега не сме имали никакви проблеми

# 501
Препоръчайте ми магазини за домакински електроуреди втора употреба в Пловдив. Благодаря!
Няколко пъти ние и близки взимаме от Релакс Техно (в индустриална зона Тракия). Има и нови, с транспортни дефекти и втора употреба. Досега не сме имали никакви проблеми
+1
Предлагат в 4 категории уреди от внос. Нови, с транспортни дефекти, върнати от дистанционно пазаруване в рамките на месец и втора употреба след ремонт и рециклиране. Осигуряват гаранционно и извън гаранционно обслужване на закупената от тях техника. Печки, перални, сушилни, хладилници, аспиратори .... Доволна съм за сега от купеното от тях.

# 502
Магазина на Лилии срещу Гранда,затворен ли е ?Скоро минах и не работеше-ремонт ли му правят или го закриват ,знаете ли ?

# 503
  • Майничка
Затвори.

# 504
И аз това предположих,като го видях в този вид,но реших да попитам.Благодаря за информацията!

# 505
  • Пловдив
Препоръчайте от къде да си купя хубава кайма, може и където на място да я смелят.
Магазинът на Попов на Коматевско вече работи, не помня дали тук се писа. Месо, обаче аз пазарувам предимно от Новомес. Всякакво.

# 506
Магазинът на Попов на Коматевско вече работи, не помня дали тук се писа. Месо, обаче аз пазарувам предимно от Новомес. Всякакво.
Някой пазарувал ли е от месарницата на Южен Полъх, до полиграфия ?

# 507
Преди седмица си купих орехомелачка от магазин подобен на левчетата. Намира се на бул. Христо Ботев срещу Рилон център под един блок. Случайно минавах , една жена след мен я разглеждаше и каза, че е доволна. Та и аз си взех , заедно с различни бг чорапи.
Изпробвах я, орехите ги прави на много дребни парченца.
Обещах, че ще споделя за покупката си , за интересуващите ги.
Скрит текст:

# 508
  • Точно където трябва
Имала съм такава преди години. Докато мели е ок. Но вътре "ножчетата", които изобщо не са ножчета, са пластмасови и се чупят лесно.

# 509
  • Пловдив
На тези “ножчетата” са метални, но разделителя през който минават е пластмаса, която се деформира при твърди ядки като бадем и лешник. По тази причина винаги имам една мелничка в резерв. Както и да е, за тази цена е повече от чудесна.

Общи условия

Активация на акаунт