Къде в Пловдив??? - 82

• 32 488
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Решила съм да си взема килтокс спрей против насекоми , но в Пловдив не го намирам за сега . Гледам го в нета на цени от 2-3 лева , но не ми се плаща доставка , а тук го има в строителните маркети но гд на двойна цена . Някой има ли идея къде в Пловдив мога да закупя спрея ? Ако е в региона на тракия или изгрев още по добре .

Продават го на тази цена, защото го взимат от Турция. По магазиниете е нормално да е по-скъп. Ако се разходиш из "махалата" съм сигурна, че ще го намериш на цена 2-3лв. На Руския пазар също го има, но там май е 4лв. Върши добра работа, но мирише ужасно!

# 556
Знаете ли от къде мога да купя такива хартиени изрезки, които да сложа в подаръчна кутия на дъното?

# 557
Много ти благодаря, Хоп-Троп! Ако се преборят с контакт, в който и в двете контактни клеми има фаза ще ги призная.
Липсва нулата.
Че липсва, липсва. Строителството е преди 50 години, в разпределителната кутия е пълен хаос. Най-вероятно ще се наложи частична подмяна на кабелите в ел. инсталацията.

# 558
  • Пловдив
Къде мога да намеря коледни тениски /мъжка&женска/? Или някъде, кодето правят щампи/надписи и сте останали доволни?

# 559
  • Майничка
За печат - "Канапе" в Капана, щандът в МОЛ Плаза, едно офисче на "Аспарух", след кръстовището с "Богомил", почти до "Мистър Пан".

# 560
  • Пловдив
Много ти благодаря, Хоп-Троп! Ако се преборят с контакт, в който и в двете контактни клеми има фаза ще ги призная.
Липсва нулата.
Че липсва, липсва. Строителството е преди 50 години, в разпределителната кутия е пълен хаос. Най-вероятно ще се наложи частична подмяна на кабелите в ел. инсталацията.

Да не ви отчайвам, но моят проблем беше същият - две фази в половината апартамент и - тези хора директно ми отказаха!

Ако днес имаш един контакт - утре /след месец/  ще са четири  това се разпостранява бързо като зараза
мислете по- кардинално ... в панелките до разклонителната кутия не може да се стигне - тя е някъде в пода по средата на стаята .....

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 17:40 от makak

# 561
Строителството е монолитно, но тогава не е имало стандарти, които да се спазват. Нулата към контакта е една жица, небрежно "вързана" горе в разпределителната кутия. Подменихме на 100% водопровода, но трябваше и електрическата инсталация да сменим. Малко късно се сещаме.

# 562
Препоръчайте ми читав зъболекар в района на центъра или Кършияка, който да работи с НЗОК.

Става въпрос за паднала за 3-ти път пломба на преден зъб, като последните 2 падания са в рамките на последните два месеца Rolling Eyes

# 563
  • Пловдив
Howly, моето семейство сме доволни от Копринка Чорбаджиева, работи в една от уличките между Гранда и Сточна Гара. Ако те интересува, пиши на лични и ще дам координати.

# 564
  • Пловдив
Препоръчайте ми читав зъболекар в района на центъра или Кършияка, който да работи с НЗОК.

Става въпрос за паднала за 3-ти път пломба на преден зъб, като последните 2 падания са в рамките на последните два месеца Rolling Eyes
Ако пломбата е правена по НЗОК ,няма как да бъде направена от друг зъболекар в рамките на 1 година от датата на първото поставяне.

# 565
Пловмба на преден зъб няма как да не пада. Затова се слага коронка.

# 566
Пълни глупости пишете! Имам пломба на преден зъб, правена преди 6 години и не е мръднала! Няма нищо по-грозно за мен от корона на преден зъб! Ако може да се пломбира, защо да се слага корона?!
Просто трябва малко да се съобразява човек и да не отхапва твърди неща често.

# 567
Сигурно имаш предвид специфичен случай... щото аз съм съм с пломби на предните зъби, че и с по 2 на зъб - стоят си години вече, фотополимерни /не по здравна каса/

Иначе, ако е спешно - Изидент в Кършиака мисля, че имат дежурни и в неделя ...

# 568
Здравейте, дали случайно някъде в Пловдив продават по единично капсули на Долче Густо? Купихме си машина и ки се иска да пробвам от всички за да си харесам вкус.

# 569
  • ...
Здравейте, препоръчайте ми добър УНГ. За възрастен със синузит и болки в главата. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт