Къде в Пловдив??? - 82

• 32 493
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Не знаех,че има онлайн заявки.Аз си викам такси по телефона. Най-често 6665 и 6103.

# 541
  • Пловдив
6155 доколкото зная имат онлайн заявка с приложение, но не съм ги заявявала онлайн - винаги се обаждам по телефон.

# 542
  • до едно тепе
По телефона в 7.30-8 сутринта 3 фирми нямаха свободни коли преди 3 дена. Затова вчера реших да пусна онлайн с фиксиран час. Е за час и половина не можаха да ми намерят кола ли? За Интертакси 9199 става въпрос. Затова питам, ако някой го е правил, към коя фирма е било.

# 543
Дами, помощ.
Някоя от вас беше препоръчала електросервиз. Мислех, че съм запаметила сайта, но сега, когато имам нужда от ремонт на ел.контакт не откривам нищо. А не е за аматьор, като мен, предполагам къде е проблемът, но ми трябва специалист, за да го разреши.
Побутвам си въпроса, защото ми е спешно.

# 544
  • Пловдив
Може ли препоръка  за студио, където да си направя хубав и отпускащ масаж? В кв.Тракия ако е ще е супер  Simple Smile

# 545
Дами, помощ.
Някоя от вас беше препоръчала електросервиз. Мислех, че съм запаметила сайта, но сега, когато имам нужда от ремонт на ел.контакт не откривам нищо. А не е за аматьор, като мен, предполагам къде е проблемът, но ми трябва специалист, за да го разреши.

Имам колега ел.техник, искаш ли да го питам?
В кой район си?

# 546
Относно такситата - по-добре по телефон. Шофьори няколко пъти са ми казвали, че умишлено не взимат поръчки от приложения - не знаели къде точно да чакат и т.н.
За какво въобще ги правят тези приложения като не ги ползват, не ми е ясно.

# 547
  • Пловдив
Аз използвам приложението на 6155 повече от година и съм супер доволна. Винаги до минута съм извикала такси от вкъщи. Ако съм на непознат адрес и GPS ми прави проблеми, тогава се обаждам, но през App-a става в пъти по-бързо. Освен това, виждам как се движи колата и мога да преценя кога да излизам и дали наистина някой идва към мен.
Трафик такси също имат приложение, инсталирах го и все се каня да го пробвам, но още не съм.

# 548
Препоръчайте от къде да си купя хубава кайма, може и където на място да я смелят.
От Лекси бихте ли я препоръчали, примерно?
На центъра има един магазин Хранителен комплекс Център Витекс, от там често взимам кайма и е хубава. Сигурно мелят, на мен веднъж се съгласиха дори да ми направят карначета Laughing
Лекси Гранд 100% телешката и 100% свинската ги препоръчвам, смесената не е много хубава.
Мисля че могат и да ви смелят ако е по голямо количество и майстора е там.

# 549
Решила съм да си взема килтокс спрей против насекоми , но в Пловдив не го намирам за сега . Гледам го в нета на цени от 2-3 лева , но не ми се плаща доставка , а тук го има в строителните маркети но гд на двойна цена . Някой има ли идея къде в Пловдив мога да закупя спрея ? Ако е в региона на тракия или изгрев още по добре .

# 550
Дами, помощ.

Тони, чак сега виждам, аз съм си запзила този, някой го публикува преди време, ако ти върши работа....
https://rempus-elektrik.com

# 551
  • Пловдив
А....не тези са страхливци или си избират работата
Изобщо не съм доволна от отношението. Проблемът ми беше сложен. /оценявам го като дипломиран ел. техник/
След като обясних - направо ми казаха как няма да стане

Оправи ми го едно момче от обява ...но не пазя номера

# 552
Много ти благодаря, Хоп-Троп! Ако се преборят с контакт, в който и в двете контактни клеми има фаза ще ги призная.

# 553
Много ти благодаря, Хоп-Троп! Ако се преборят с контакт, в който и в двете контактни клеми има фаза ще ги призная.
Моята половинка разбира от тези неща и каза,че проблемът най-вероятно е от разклонителната кутия,която е над контакта(около 30-40см под тавана).Може би,техника(човека ),който е слагал се е объркал и е вързал двете жила на фаза към контакта.Трябва да се отвори кутията.
Малко ориентир,ако е в помощ....

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 08:51 от Aurellia

# 554
Липсва нулата.

Общи условия

Активация на акаунт