Къде в Пловдив??? - 82

• 32 489
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, препоръчайте ми добър УНГ. За възрастен със синузит и болки в главата. Благодаря!
Д-р Елмония Арнаудова.

# 571
Пловмба на преден зъб няма как да не пада. Затова се слага коронка.
Пълни глупости пишете! Имам пломба на преден зъб, правена преди 6 години и не е мръднала! Няма нищо по-грозно за мен от корона на преден зъб! Ако може да се пломбира, защо да се слага корона?!
Просто трябва малко да се съобразява човек и да не отхапва твърди неща често.
Вие пишете глупости! Има стотици различни случая. Кой и какъв е зъбът, мястото на кариеса, умъртвен ли е ит.н. Става въпрос за нещо съвсем различно от вашия случай щом не може да се задържи пломба. От корони също си нямате никаква представа. Говоря за металокерамика. Толкова са естетични, че не могат да се различат от истинските зъби.

# 572
  • Пловдив
За предни зъби се използва циркониев порцелан и стават по-красиви от истинските зъби, закърпени с пломби. И без да има пломба, пак са по-красиви.  И по-здрави. Качество и здравна каса за мен са несъвместими .

# 573
В някои случаи може и да е нужна корона,   но не във всички.
И си личи, че е корона, дори металокерамика.
Имам на един зъб, от 20 години, личи, защото другите потъмняха с времето, а той си стои бял.

# 574
Вие пишете глупости! Има стотици различни случая. Кой и какъв е зъбът, мястото на кариеса, умъртвен ли е ит.н. Става въпрос за нещо съвсем различно от вашия случай щом не може да се задържи пломба. От корони също си нямате никаква представа. Говоря за металокерамика. Толкова са естетични, че не могат да се различат от истинските зъби.
Не ми казвайте от какво имам представа и от какво нямам!
Една корона абсолютно винаги си личи! Няма как корона на преден зъб да е естетична, съжалявам!
Хайде със здраве!

# 575
  • Пловдив
Здравейте, моля да ми препоръчате някой, който може да ремонтира ролетна щора на магазин, много ми е спешно, може и на лични.

# 576
В някои случаи може и да е нужна корона,   но не във всички.
И си личи, че е корона, дори металокерамика.
Имам на един зъб, от 20 години, личи, защото другите потъмняха с времето, а той си стои бял.
Нали не мислите, че стоматологията днес е на същото ниво като отпреди  20 години? Миналата година ММ си прави корона металокерамика  на преден зъб - изобщо не си личи, няма разлика спрямо другите зъби и като цвят, и като форма!  Намерете си добър специалист, за да ви избели зъбите, щом като не сте доволна. Короната също можете да си я смените и да я направите в друг цвят, ако това би ви харесало повече.

# 577
  • Пловдив
Не е срамно да не знаеш нещо. Но и да не желаеш да се информираш.....При добри специалисти и качествени материали, коронка от реален зъб не може да се различи. От опит го казвам. Не е като да нямам коронясани зъби. Затова уточних и материала за предни зъби. Цирконият е различен от металокерамиката.

# 578
Не е нужно да си натрапвате мнението, dazel. Достатъчно информирана съм и за това съм категорична, че има разлика. Не се налага Вие да ми казвате от какво да се срамувам и от какво не. Чела съм достатъчно ваши мнения, така че ми е пределно ясно как абсолютно навсякъде и по всички въпроси сте компетентна.
Спирам да коментирам, не ми се гонят вятърни мелници повече.

# 579
  • Пловдив
Здравейте, дали случайно някъде в Пловдив продават по единично капсули на Долче Густо? Купихме си машина и ки се иска да пробвам от всички за да си харесам вкус.
До УХТ зад спирката на 17,37

# 580
Ходя при най добрите стоматолози в Пловдив. Но винаги си личи изкуствения зъб.
Ще питам за тези циркониеви.

# 581
Здравейте, дали случайно някъде в Пловдив продават по единично капсули на Долче Густо? Купихме си машина и ки се иска да пробвам от всички за да си харесам вкус.
До УХТ зад спирката на 17,37
благодаря много, ще проверя

# 582
  • Пловдив
В Джъмбо има ли тави, тенджери, тигани?

# 583
Има. Но няма избор на качество Wink

# 584
В Джъмбо има ли тави, тенджери, тигани?
По-добре от ИКЕА.

Общи условия

Активация на акаунт