Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 961
  • 645
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Като тийнейджър - заради акнето. Simple Smile

# 121
  • София
От около 25 годишна възраст използвам кремове за лице, най-вече,за да избегна изсушаването и, а вече и появата на бръчки.
Много харесвам кремовете на Eucerin - хилаурон филъра за нормална и смесена кожа - дневен и нощен и от 3-4 години ползвам основно тях.

# 122
  • при моите деца .....
От 23-24 годишна започнах да използвам редовно хидратиращ крем, а около 30 включих в ежедневната грижа и околоочен крем

# 123
Започнах да се грижа сравнително късно за кожата на лицето си, на около 33-34г. Мисля, че трябваше  да започна малко по-рано.Кожата ми е суха и чувствителна

# 124
След 40 започнах по интензивно да се грижа за кожата си. Ползвам и продукти на Eucerin

# 125
В тинейджърска възраст започнах осъзнато да полагам грижи, когато ми се появиха първите пъпки.

# 126
Около 30 годишна. Тогава почувствах, че има нужда.

# 127
  • Сливен
Започнах да се грижа за кожата на лицето си около 20-22 години,защото тогава работих в козметичен склад и имах възможност да ползвам добри продукти на достъпна цена, а и майка ми даде добри насоки как да се грижа за кожата на лицето си.

# 128
  • София
Започнах късно- на около 35г, нуждата стана очевидна. Wink

# 129
На 30. След раждането кожата ми стана суха, появиха се и петна, които не успях да махна

# 130
Първите грижи за кожата ми започнаха в тийнейджърска възраст. И мисля, че сега кожата ми е благодарна за това. Simple Smile

# 131
  • Ямбол
Още от тийнейджърска възраст се грижа за кожата си, като ползвах продукти за мазна и акнеична кожа. На по-късен етап преминах на хидратиращи продукти за лице, а след 30-тата си годишнина добавих и анти-ейдж продукти към ежедневната си грижа.

# 132
  • София
На около 34-35 години бях, когато започнах да отделям малко по-специално време на кожата си. Усещах я суха. Дотогава съм нямала нужда от каквато и да било козметика за лице.

# 133
Близо на 30г. бях, когато започнах да си купувам специални кремове.

# 134
Започнах да полагам грижи за кожата си към 25 години с подходящи кремове и тоник.

Общи условия

Активация на акаунт