Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 958
  • 645
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Смятам, че започнах твърде късно да се грижата - към 30+ години.

# 106
След 30, стана по суха, и подсказа че има нужда от подхранване

# 107
Понеже винаги съм имала проблеми с кожата на лицето съм се старала да полагам някакви грижи от как водя съзнателен живот, демек от пубертета някъде. В началото по настояване на майка ми, по-късно поради притеснения за външния си вид.
Сега вече съм във вихъра си...

# 108
Започнах да се грижа за кожата ми около 30 г. Защото почувствах ,че кожата ми има нужда от повече хидратация

# 109
След 30 години започнах да употребявам крем против бръчки.но само околоочен, сега и на цялото лице. Вече редовно ползвам хидратиращи кремове- дневен и нощен. Старая се поне един път седмично да правя маски, масаж и почистване с ексфолиант.

# 110
Започнах на петнадесет поради проблем с лунички и акне

# 111
От тинеджърка се грижа за кожата си. Главно почистване сутрин и вечер. След 30 започнах и с по тежки кремове и серуми.

# 112
Около 20 годишна започнах с хидратиране на кожата. Постепенно с годините добавям нови продукти и процедури, за да запазя свежия вид на лицето си.

# 113
През пубертета,след появата на първите пъпки по лицето.

# 114
Може би на около 26-27 г. след, като едно лято ми излязоха пигментни петна по лицето Sad

# 115
  • София
Грижата за кожата ми започна още в 9 клас, с почистващ мляко на Леда Simple Smile.
Ползвах още тогава домашни маски и рецепти.
За съжаление, чак след 29 г. Започнах да използвам слънцезащита в дневната си грижа, освен когато ходихме на море.
Сега уча дъщеря ми да почиства всяка вечер лицето и да слага слънцезащита всяка сутрин.

# 116
Ами от миналата година, което означава от около 25-тата си година. Кожата ми е суха и безпроблемна, затова може би малко късно започнах да ѝ обръщам специално внимание.

# 117
На каква възраст започнахте да се грижите за кожата на лицето си и защо?
Още от ученическите ми години, разбира се през годините съм сменяла различни видове козметика, според нуждите и състоянието на кожата ми. Започнах, защото осъзнах, че правилната грижа е инвестиция в дългосрочен план.

# 118
Около 20 -тата си година ,по съвет на майка ми ,за запазя кожата си по дълго време хидратирана ,млада е без проблеми

# 119
  • Пловдив
Още от тийнейджър се грижа за кожата си  - почистване и освежаване,  тъй като имам смесен тип кожа. От 20-годишна използвам крем за лице и гел за очи. С напредване на възрастта потребностите на кожата ми се променят и винаги се съобразявам с тях.

Общи условия

Активация на акаунт