Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 957
  • 645
  •   1
Отговори
# 90
Започнах грижата за кожата си около 20-тата си годишнина. От тогава се стремя да почиствам всяка вечер, хидратирам и предпазвам от слънцето всеки ден! Кремчето има добър състав, кожата ми би го харесала със сигурност!

# 91
  • Перник
От 15 годишна ползвам крем всекидневно.

# 92
Още от пубертета полагам грижи за кожата ми. Първоначално се бях съсредоточила върху почистване на кожата. След като станах 25г започнах да използвам кремове, които са подходящи за възрастта ми тогава. В момента се грижа за това кожата ми да в почистена и хидратирана , като използвам дневен и нощен крем, съобразени с възрастта и типа кожа.

# 93
  • София
От както се помня, се грижа за кожата на лицето. За мен, вечерното почистване на лицето винаги е било навик, както и сутрешното слагане на крем Simple Smile Разбира се, с напредването на годинките, грижите се задълбочават, а броят на козметичните средства - увеличава

# 94
Започбах да се грижа интензивно за лицето си след 25 -тата година. Тогава ми се появиха  петна от слънцето. След известно лутане през други козметики, ми препоръчаха козметиката на Eucerin - писалката за петна и слънцезащитния крем гел. Не бих ги заменила за нищо!  Единствените продукти, които ми помогнаха.

# 95
Грижа се за кожата си от около 25 годишна възраст, правя маски , масаж и почиствам с ексфолиант. Искам лицето ми да изглежда чисто и сияйно, съответно и аз да се чувствам добре.

# 96
  • София
На 25, за да я хидратирам и да изглежда по-млада.

# 97
  • Somewhere in Spacetime
Като тийнейджърка, не съм имала проблемна кожа, беше чиста и нормална. Използвах само лосион за тяло.
Започнах да полагам грижи за кожата на лицето си, когато бях на 20 г. Използвах само ексфолиант и хидратиращ крем.
Сега съм на 30+ и грижите са много по - сериозни. Използвам повече продукти и основната цел е антиейдж превенцията.

# 98
Започнах да се грижа за лицето си в ранна възраст, тъй като кожата ми е комбинирана.

# 99
На около 25 започнах да ползвам редовно кремове за лице.

# 100
Винаги съм полагала грижи за кожата на лицето си с хубаво почистване и посещения на козметик. От около 20годишна използвам и професионална козметика за смесена кожа. Към 27годишна започнах да използвам и кремове за околоочен контур превантивно.

# 101
Полагам грижи за кожата си от ученическа възраст. Имах тежко и упорито акне, което отшумя едва преди няколко години.

# 102
Purple HeartPurple Heart За кожата си  съм се грижела след тинейджърска възраст, но  не беше навик . След 25 години започнах да й обръщам повече внимание, защото  се промени от нормална към суха . Сега на 31години  е много важна  грижата за кожата ми. Много бих се радвала да пробвам новия  продукт Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster:purple_heart:

# 103
На каква възраст започнахте да се грижите за кожата на лицето си и защо?
В ученическите години започнах с грижата за лицето си, защото редовно използвах грим и лицето се нуждаеше от редовно почистване. В годините продължавам да се грижа ежедневно за кожата си, само продуктите са съобразени с нуждите ѝ към момента.

# 104
Около 30 годишна започнах с кремове против бръчки, маски и хидратиращи кремове .

Общи условия

Активация на акаунт