Спечелете Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster и преоткрийте младостта на кожата си!

• 14 954
  • 645
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз като повечето тинейджъри имах проблеми с акне, мазна кожа и черни точки. Използвах специална маска и почистващ разтвор, изписани от кожен лекар и направени в аптека. В студентските си години само миех лицето си с тоалетни трици, кремове не слагах. Това беше по време на соца и нямаше кой знае какви кремове. След това проблеми с кожата на лицето си нямах, беше леко мазна, бръчки ми се появиха доста късно и чак след 45 годишна възраст започнах да употребявам кремове за 45+, 50+ и т.н. Ползвам сравнително нисък клас кремове, с цена около 10 лв, защото и за 1000 лв крем да си купя, стареенето на кожата е естествен процес и няма как да бъде предотвратено.

# 76
  • Бургас
Към 25 годишна започнах да ползвам кремове.

# 77
  • оттам, откъдето започва България
За съжаление по-интензивни грижи за кожата си започнах да полагам след 40-та си година и това се наложи най-вече поради факта, че кожата ми стана много по-суха, оттам пък мимическите бръчки по-явни, а и в този период доста отслабнах.

# 78
Около 27-28 години, когато забелязах първите бръчици. Но сега полагам повече грижи на 45, няма как.

# 79
Започнах късно да се грижа за кожата си, може би след 35 годишна възраст. Ползвах само околоочен крем, защото много ми се изсушава кожата там.

# 80
  • София
След като станах на 30 години.

# 81
  • Другата България
На около 30 години.
Но аз съм с хубава кожа на лицето, проблемът ми е околоочния контур.
Затова влагам много там, и като козметика, и като процедури.
Ползвала съм и вашия околоочен, добри резултати имах с него.

# 82
  • Вдън горите тилилейски
Някъде около 25 години.  Заради проблемна кожа - мазна и акнетична.

# 83
Като тинейджър започнах да почиствам старателно и да слагам маски. В момента имам ясна рутина, която се опитвам да спазвам всекидневно.

# 84
Грижа се винаги за кожата си , защото е суха , а с времето се променя и кожата .

# 85
  • Пловдив
Помня, че когато станах на 20г., майка ми ми каза:"Вече трябва да се грижиш за кожата на лицето си" Simple Smile

# 86
На 20г. - изглеждаше суха и опъваше след намокряне.

# 87
От 20 годишна се грижа за кожата на лицето си. Комбинирана ми е и чувствителна. Преди използвах тоник, сега не. Само крем, който лятото е слънцезащитен с 50 фактор. Ползвам и серум за лице. Преди си купувах и околоочни, но спрях.
Този продукт на Юсерин ще е чудесен за моята кожа, точно каквото ми трябва.

# 88
  • Велико Търново
Започнах още през пубертета, а към ден днешен вече съм на анти ейдж козметика.

# 89
  • Бургас
Винаги съм се грижила за кожата на лицето си, според възрастта и проблемите, които съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт